Н У Х Т

Університет покращив свої позиції у рейтингу ТОП-200

06 червня 2018

Університет покращив свої позиції у рейтингу ТОП-200

Центр міжнародних проектів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence оприлюднив новий академічний рейтинг вищих навчальних закладів України «ТОП-200 Україна 2018».

Наш університет завжди займає провідні позиції у цьому рейтингу. Цього року він посів 17 місце з-поміж 200 вишів України, покращивши свій минулорічний результат на 3 позиції.

При складанні рейтингу його укладачі користувалися інформацією з: рейтингу університетів України за показниками Scopus станом на 06.04.2018 року; збірнику «Промислова власність у цифрах за 2017 рік: ВНЗ з найвищою винахідницькою активністю»; імена новообраних у 2018 році академіків НАН України; імена новообраних у 2017 році академіків Національної академії мистецтв України; імена новообраних у 2017 році академіків НАМН України; імена новообраних у 2017 році академіків НАПрН України; участь ВНЗ України у програмі Нorizon 2020; участь ВНЗ України у програмі Seventh Framework Programme; участь ВНЗ України у програмах TEMPUS та Erasmus+; кількість патентів, отриманих ВНЗ України у 2017 році; ВНЗ України в міжнародних асоціаціях університетів у 2017 році; рейтингу Webometrics; рейтингу університетів за популярністю в Інтернеті World Universities Web Ranking 2017; МОН: Про підсумки Всеукраїнської студентської олімпіади 2016/2017 навчального року; МОН: Про підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016/2017 навчальному році; про обсяги фінансування науково-дослідних робіт, наукових заходів та інфраструктури у 2017 році за КПКВК 2201040; про присудження Державних премій України в галузі освіти 2017 року; звіт ДІНЗ за 2017 рік; МОН: ТОП-10 найбільш та найменш популярних спеціальностей у 2017 році; інформаційна система «Конкурс» - дані про вступну кампанію 2017 року.

Вітаємо  наш колектив, бажаємо подальшого впевненого поступу вперед! 

Опублікований: 06-06-2018
Читайте також:
Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – учасниця освітнього літнього онлайн-кемпу з розвитку soft skills

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи, доцентка Тетяна Іщенко у рамках всеукраїнського проєкту «Uni-Biz Bridge Camp» з 1 по 14 липня брала участь в освітньому літньому онлайн-кемпі з розвитку soft skills для викладачів «Uni-Biz Bridge Camp». Учасники онлайн-заходу дізналися про нові підходи до викладання та комунікації зі студентами, проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – учасниця освітнього літнього онлайн-кемпу з розвитку soft skills 25 липня 2022

Другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на практиці у Республіці Болгарія

Кафедра готельно-ресторанної справи у цей непростий для нашої країни час продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії щодо організації закордонної практики здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня. Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» приступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на практиці у Республіці Болгарія 08 липня 2022

Магістранти продовжують відвідувати вебінари для науковців від «Clarivate»

8 і 15 лютого 2024 року здобувачка освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко взяла участь у двох вебінарах із серії «Research Smarter» на теми «Світ журналів: хороші, погані та хижацькі» та «Відкритий доступ». У ході вебінарів говорили про критерії якості наукових журналів,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти продовжують відвідувати вебінари для науковців від «Clarivate» 23 лютого 2024

Виїзні заняття з управлінцями-практиками здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Кафедра готельно-ресторанної справи ефективно імплементує виїзні лабораторні заняття в реальних виробничих умовах як активний метод навчання в освітній процес підготовки здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». 12 квітня 2024 р. відбулося чергове виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Сучасні ресторанна технології» для з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні заняття з управлінцями-практиками здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 16 квітня 2024