Н У Х Т

Прекрасне володіння матеріалом і тісний контакт із аудиторією демонструють молоді викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 жовтня 2019

Прекрасне володіння матеріалом і тісний контакт із аудиторією демонструють молоді викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

23 жовтня старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, кандидат технічних наук Аліна Наконечна прочитала відкриту лекцію для студентів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Загальні технології харчової промисловості». Тема лекції – «Технологія цукру та полісахаридів».

Викладач прекрасно володіє матеріалом і у доступній, сучасній формі доносила інформацію до студентів, підтримуючи зв’язок із аудиторією, наголошуючи на принципових аспектах технології.

Студенти дізналися про світовий і вітчизняний досвід технології цукру, особливості та стан галузі, а також вивчили технологічні операції при виробництві цукру. Для закріплення матеріалу лектор запропонувала навчально-пізнавальний фільм, який вподобали не лише студенти, а й присутні викладачі кафедри, заступник декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Наталія Бондар і фахівець навчально-методичного управління Алла Оскілко.

Бажаємо Аліні Наконечній натхнення у роботі зі студентами та успіху у підвищенні науково-педагогічного рівня!

Опублікований: 25-10-2019
Читайте також:
Першокурсники готуються до студентської олімпіади з хімії

Тривають зимові канікули, й переважна більшість наших студентів насолоджуються відпочинком. Але якщо тобі подобається вчитись, ти налаштований на професійний успіх, то й зимові канікули хочеться провести творчо. Саме таку позицію займають студенти-першокурсники групи БТ-1-1, які вирішили зустрітись із викладачем – доцентом кафедри харчової хімії Ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники готуються до студентської олімпіади з хімії 10 січня 2019

Викладачі діляться етапами свого професійного сходження

Асистент кафедри біотехнології і мікробіології Олена Сапура розповіла про своє професійне зростання: «Під час навчання у школі мені подобалися природничі науки, а також у мене завжди була любов до Землі. Тому з дитинства я хотіла мати професію, яка була б пов’язана з дослідженням природи. І саме мій інтерес до хімії та біології став причиною вступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі діляться етапами свого професійного сходження 22 травня 2020

Викладацьку майстерність колеги оцінили на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцента кафедри Юрія Булія з дисципліни «Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 1. Технологія пива» для здобувачів-бакалаврів групи ТБ-3-8ск. Тема відкритої лекції – «Особливості технології різних типів солодів та їх призначення». На лекції був присутній...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацьку майстерність колеги оцінили на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 14 жовтня 2022

Як в університеті День студента відзначали...

Минулого четверга наш університет був сповнений веселими посмішками, гарним настроєм і щирими оплесками, адже цього дня у НУХТ відзначали одне з найяскравіших свят – Міжнародний день студента та День студента в Україні! Святкували наші здобувачі освіти, ні на мить не забуваючи, завдяки кому можуть навчатися й відзначати важливі дати, тож однією з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як в університеті День студента відзначали... 19 листопада 2024