Н У Х Т

Вітаємо призерку обласного етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

05 січня 2023

Вітаємо призерку обласного етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

Традиційно студенти Сумського фахового коледжу НУХТ взяли участь у другому етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка.

У обласному етапі конкурсу взяли участь 38 студентів з 15 закладів фахової передвищої освіти Сумської області.

Творчі здібності та ґрунтовні знання продемонструвала студентка нашого Сумського коледжу Кіра Брусовцова (гр. 1-КІ-01), яка посіла 3 місце і стала призеркою конкурсу.

Вітаємо Кіру з високим результатом і бажаємо перемоги у третьому етапі конкурсу!

Опублікований: 05-01-2023
Читайте також:
Непересічні українці – герої тематичних виставок Науково-технічної бібліотеки університету

22 серпня виповнюється 130 років від дня народження Костя Степановича Буревія (справжнє ім’я – Костянтин Степанович Сопляков, псевдоніми – Едвард Стрiха, Кость Соколовський, Варвара Жукова, Нехтенборенг) (1888-1934 рр.) – українського поета, драматурга, театрознавця, літературного критика, перекладача, громадського і політичного діяча. Кость Бурев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Непересічні українці – герої тематичних виставок Науково-технічної бібліотеки університету 20 серпня 2018

Новий науковий рік на кафедрі технології молока і молочних продуктів розпочався з успішного захисту дисертації

Сьогодні у разовій спеціалізованій раді відбувся блискучий захист дисертації «Розроблення технології ферментованих молочно-рослинних продуктів» аспіранткою кафедри технології молока і молочних продуктів Валерією Скуйбідою на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий рік на кафедрі технології молока і молочних продуктів розпочався з успішного захисту дисертації 27 серпня 2025

Гідні магістратури – вердикт Екзаменаційної комісії кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Не зважаючи на усі складнощі й проблеми, що виникли у зв’язку з оголошенням воєнного стану через повномасштабну агресію проти нашої країни, дистанційне навчання, на щастя, жодним чином не вплинуло на якість освіти. І яскравим підтвердженням цьому стали захисти кваліфікаційних робіт за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «бакал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідні магістратури – вердикт Екзаменаційної комісії кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 16 червня 2022

Професор НУХТ взяв участь у засіданні бюро Президії Національної академії аграрних наук України

27 вересня 2023 року професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Кузьмін Олег взяв участь у засіданні бюро Президії Національної академії аграрних наук України щодо розгляду питання «Науково-практичні аспекти біологізації галузі овочівництва». Перед початком засідання у дружній обстановці віцепрезидент Національної академії агр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор НУХТ взяв участь у засіданні бюро Президії Національної академії аграрних наук України 28 вересня 2023