Н У Х Т

У освітньому онлайн-просторі кафедри готельно-ресторанної справи – бренд-шеф і засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України

26 жовтня 2023

У освітньому онлайн-просторі кафедри готельно-ресторанної справи – бренд-шеф і засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України

На кафедрі готельно-ресторанної справи у рамках вивчення дисципліни «Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії» за ініціативи лекторки дисципліни, доцентки Тетяни Нікітіної відбувся гостьовий лекторій «Відкриття нових закладів ресторанного господарства в умовах економічної кризи та воєнного стану».

Гостьовий лектор – бренд-шеф мережі ресторанів G-group, засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України, організатор Кубка України з кулінарії в 2016, 2017, 2018 роках, організатор проєкту «Дні Української Кухні», Бренд-Амбасадор компанії МЕТРО Віктор Тітов, який має досвід професійної діяльності у Греції, Норвегії та Аргентині.

До мережі ресторанів G-group входять Kinza, Al Mezze, Hummus Bar, Eleven dogs, Chin-Chin на Міському ринку їжі, Suluguni cafe, Чотири ресторани Hot Peppers (Одеса, Чорноморськ).

У освітньому онлайн-просторі зібралися здобувачі бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та викладачі випускової кафедри.

Студенти із захопленням слухали успішного бренд-шефа про те, як відновити та розвивати ресторанний бізнес в умовах війни, відкривати нові заклади, сформувати команду мрії та мотивувати її, делегування повноважень як інструмент ефективного керівника, маркетинг ресторанних послуг, ризик-менеджмент, корпоративну соціальну відповідальність українського бізнесу, волонтерство і допомогу ЗСУ.

Гостьовий спікер порадив слухачам використовувати закон Парето у всіх життєвих сферах, мотивував і надихнув до розвитку особистого та у професії, а зацікавленість здобувачів освіти підтверджувалась неймовірною кількістю запитань.

Колектив кафедри висловлює подяку Віктору Тітову, що знайшов можливість у своєму напруженому графіку поспілкуватись зі студентською молоддю й надихнути її бути лідерами, новаторами, професіоналами, підприємцями, вірити у свої сили, йти за своїми мріями, тримати економічний фронт і бути свідомими громадянами нашої країни.

Опублікований: 26-10-2023
Читайте також:
TIME TO GO!

Мабуть усім знайомі такі ігри, як шашки та шахи. Але існує настільна гра, яка виникла набагато раніше за них. Гра, за якою проводили час імператори та найвищі чиновники стародавнього Китаю, за допомогою якої вирішувалися ключові воєнні конфлікти у феодальній Японії, яка слугувала тренуванням для військових стратегів, на полі для якої розроблялися п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

TIME TO GO! 22 лютого 2022

Про тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів – наукова зустріч після вимушеної перерви

20 вересня в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів», яка зібрала провідних учених, фахівців-виробничників, здобувачів вищої освіти і всіх, хто цікавиться розвитком харчової науки, техніки та технології. Незмінний модератор конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів – наукова зустріч після вимушеної перерви 20 вересня 2023

На кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалися захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентами денної форми навчання

23 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалися захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентами денної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», спеціалізацій «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». До складу екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищої освіти увійшли виклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалися захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентами денної форми навчання 26 лютого 2018