Н У Х Т

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

30 березня 2019

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 березня випускові кафедри факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу гостинно зустрічали учнів шкіл м. Києва і Київської області, щоб презентувати їм найгостинніші спеціальності – 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» і 181 «Харчові технології». Цього дня завітали до навчального підрозділу також іноземці-слухачі підготовчих курсів нашого університету.

Теплу атмосферу у лабораторії-ресторані кафедри готельно-ресторанної справи для учасників Дня гостинності створили викладачі і студенти факультету. Профорієнтаційна програма заходу включала презентацію освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів, кондитерський майстер-клас, креативний воркшоп, інтерактивне заняття, екскурсію сучасним спеціалізованим комплексом навчальних лабораторій, спілкування з викладачами і студентами, відеопрезентацію яскравого і насиченого подіями студентського життя.

Гості навчилися декорувати імбирне печиво під час воркшопу від студенток 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Марії Сови, Іляни Горбач, Сніжани Василюк і магістранта Ігоря Радька, дізналися про секрети успішного формування турів під час інтерактивного заняття від викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу, а також відчули себе професійними кондитерами під час майстер-класу від студенток 4 курсу спеціальності «Харчові технології» Жанни Коробченко і Олени Голік. Неймовірний натуральний зефір смородиново-м’ятний і шоколадно-кавовий припав до вподоби гостям, а найбільш відважні з радістю допомагали арт-кондитеру Жанні Коробченко у всіх технологічних операціях. Від дегустації не відмовився жодний гість. Отож, ласували смачним хендмейд-печивом і зефіром, зігрівалися гарячими напоями, спілкувалися, слухали про актуальні спеціальності сфери гостинності – і, можливо, у такій приємній атмосфері вже визначилися з майбутньою професією.

Завершився День гостинності врученням сертифікатів учасника, приємними подарунками і пам’ятними фото. Сподіваємося, майбутні вступники дізналися всі найважливіші для себе нюанси підготовки готельєрів, рестораторів, туризмознавців і колективу викладачів і студентів вдалося подарувати їм щирі емоції.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний своїм гостям за візит, чекає на нові зустрічі й буде радий бачити їх своїми студентами!

Опублікований: 30-03-2019
Читайте також:
Про харчову біотехнологію і не тільки на майстер-класі для майбутніх вступників

У рамках Дня відкритих дверей на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся майстер-клас із харчової біотехнології. Асистентка кафедри Ірина Ковшар розповіла його учасникам про ту частину біотехнології, яка оточує кожного з нас щодня. Усім відомо, що багато українців полюбляє вживати молочнокислі продукти. Сметана, кефір, різні види сиру, ряжа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчову біотехнологію і не тільки на майстер-класі для майбутніх вступників 10 жовтня 2023

Майстер-клас з брендування особистості від психологині-практика для HR-менеджерів

24 листопада 2021 року відбувся майстер-клас для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» з психологом-практиком Наталією Данильченко, яка спеціалізується на методиках транзактного аналізу. Наталія Данильченко представила цікаве дослідження «Теорія особистості в аналітичній психології Карла Юнга» ‒ складної та чарівної теорі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з брендування особистості від психологині-практика для HR-менеджерів 25 листопада 2021

Кращого за професію серед студентів механічного відділення визначали у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

22 лютого в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ для студентів механічного відділення був проведений конкурс «Кращий за професією», який передбачає перевірку базових знань, умінь і навичок практичного характеру Конкурс складається із тестів (з дисциплін «Інженерна графіка», «Основи гідравліки», «Теплотехніка», «Конструкційні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращого за професію серед студентів механічного відділення визначали у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 22 лютого 2017

Профорієнтація від студентів: чому варто обирати біотехнологію в НУХТ

Усі старшокласники стикаються з проблемою вибору майбутньої спеціальності та професії. Через це і існують профорієнтаційні заходи, які спрямовані на те, щоб полегшити цей вибір, адже від кого як не від викладачів і студентів можна дізнатися актуальну інформацію про університет та тонкощі вибраної професії. Саме тому така зустріч з учнями 10-11 кла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від студентів: чому варто обирати біотехнологію в НУХТ 24 листопада 2023