Н У Х Т

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

30 березня 2019

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 березня випускові кафедри факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу гостинно зустрічали учнів шкіл м. Києва і Київської області, щоб презентувати їм найгостинніші спеціальності – 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» і 181 «Харчові технології». Цього дня завітали до навчального підрозділу також іноземці-слухачі підготовчих курсів нашого університету.

Теплу атмосферу у лабораторії-ресторані кафедри готельно-ресторанної справи для учасників Дня гостинності створили викладачі і студенти факультету. Профорієнтаційна програма заходу включала презентацію освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів, кондитерський майстер-клас, креативний воркшоп, інтерактивне заняття, екскурсію сучасним спеціалізованим комплексом навчальних лабораторій, спілкування з викладачами і студентами, відеопрезентацію яскравого і насиченого подіями студентського життя.

Гості навчилися декорувати імбирне печиво під час воркшопу від студенток 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Марії Сови, Іляни Горбач, Сніжани Василюк і магістранта Ігоря Радька, дізналися про секрети успішного формування турів під час інтерактивного заняття від викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу, а також відчули себе професійними кондитерами під час майстер-класу від студенток 4 курсу спеціальності «Харчові технології» Жанни Коробченко і Олени Голік. Неймовірний натуральний зефір смородиново-м’ятний і шоколадно-кавовий припав до вподоби гостям, а найбільш відважні з радістю допомагали арт-кондитеру Жанні Коробченко у всіх технологічних операціях. Від дегустації не відмовився жодний гість. Отож, ласували смачним хендмейд-печивом і зефіром, зігрівалися гарячими напоями, спілкувалися, слухали про актуальні спеціальності сфери гостинності – і, можливо, у такій приємній атмосфері вже визначилися з майбутньою професією.

Завершився День гостинності врученням сертифікатів учасника, приємними подарунками і пам’ятними фото. Сподіваємося, майбутні вступники дізналися всі найважливіші для себе нюанси підготовки готельєрів, рестораторів, туризмознавців і колективу викладачів і студентів вдалося подарувати їм щирі емоції.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний своїм гостям за візит, чекає на нові зустрічі й буде радий бачити їх своїми студентами!

Опублікований: 30-03-2019
Читайте також:
Із основами фінансової грамотності для молоді від Національного банку України познайомилися магістранти-фінансисти

Магістранти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» разом із доценткою кафедри фінансів Наталією Климаш стали учасниками циклу вебінарів «Основи фінансової грамотності для молоді» від Національного банку України, що проводились 1-2 червня 2021 року. Здобувачі мали змогу дізнатися про історію становлення НБУ та напрями розвитку на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із основами фінансової грамотності для молоді від Національного банку України познайомилися магістранти-фінансисти 04 червня 2021

У пошуку вмотивованих вступників

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Бажай-Жежерун відвідала Спеціалізовану школу з поглибленим вивченням англійської та італійської мов №130 імені Данте Аліг'єрі Голосіївського району міста Києва. На зустрічі зі старшокласниками викладачка розповіла про переваги навчання в НУХТ, повний цикл ступеневої освіти, можливість отрим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку вмотивованих вступників 20 травня 2024

Науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширюють горизонти міжнародної співпраці

19 червня кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства прийняла естафету гостинності у кафедри процесів і апаратів харчових виробництв і також приймала доктора Wang Deliang, докторів Luan Chunguang, Hao Feike і Han Xinglin з Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості і ферментів (м. Пекін). Завідувач ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширюють горизонти міжнародної співпраці 20 червня 2018

У форматі інтелектуальної гри вивчали студенти дисципліну «Екологія харчових виробництв»

Командний дух заповнив аудиторію, очі виблискують спортивним азартом, напруга зростає, інтелектуальна гра розпочалась – це про брейн-ринг, такий собі «батл екологів». Група екологів  Ек-4-3 розділилася на дві команди і розпочала чесну боротьбу за визнання найрозумніших з дисципліни «Екологія харчових виробництв». Усі студенти добровільно відклали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У форматі інтелектуальної гри вивчали студенти дисципліну «Екологія харчових виробництв» 08 жовтня 2018