Н У Х Т

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

30 березня 2019

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 березня випускові кафедри факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу гостинно зустрічали учнів шкіл м. Києва і Київської області, щоб презентувати їм найгостинніші спеціальності – 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» і 181 «Харчові технології». Цього дня завітали до навчального підрозділу також іноземці-слухачі підготовчих курсів нашого університету.

Теплу атмосферу у лабораторії-ресторані кафедри готельно-ресторанної справи для учасників Дня гостинності створили викладачі і студенти факультету. Профорієнтаційна програма заходу включала презентацію освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів, кондитерський майстер-клас, креативний воркшоп, інтерактивне заняття, екскурсію сучасним спеціалізованим комплексом навчальних лабораторій, спілкування з викладачами і студентами, відеопрезентацію яскравого і насиченого подіями студентського життя.

Гості навчилися декорувати імбирне печиво під час воркшопу від студенток 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Марії Сови, Іляни Горбач, Сніжани Василюк і магістранта Ігоря Радька, дізналися про секрети успішного формування турів під час інтерактивного заняття від викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу, а також відчули себе професійними кондитерами під час майстер-класу від студенток 4 курсу спеціальності «Харчові технології» Жанни Коробченко і Олени Голік. Неймовірний натуральний зефір смородиново-м’ятний і шоколадно-кавовий припав до вподоби гостям, а найбільш відважні з радістю допомагали арт-кондитеру Жанні Коробченко у всіх технологічних операціях. Від дегустації не відмовився жодний гість. Отож, ласували смачним хендмейд-печивом і зефіром, зігрівалися гарячими напоями, спілкувалися, слухали про актуальні спеціальності сфери гостинності – і, можливо, у такій приємній атмосфері вже визначилися з майбутньою професією.

Завершився День гостинності врученням сертифікатів учасника, приємними подарунками і пам’ятними фото. Сподіваємося, майбутні вступники дізналися всі найважливіші для себе нюанси підготовки готельєрів, рестораторів, туризмознавців і колективу викладачів і студентів вдалося подарувати їм щирі емоції.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний своїм гостям за візит, чекає на нові зустрічі й буде радий бачити їх своїми студентами!

Опублікований: 30-03-2019
Читайте також:
Усе про авіаперевезення знають тепер третьокурсники спеціальності «Туризм»

Яка авіакомпанія є надійним партнером? Які послуги можуть отримати туристи на борту літака? Які особливості чартерних угод туроператора з авіаперевізником? Ці та інші питання розглядали 30 жовтня 2019 року на відкритій лекції «Організація авіаперевезень» к.е.н., доцента кафедри туристичного і готельного бізнесу Тетяни Мірзодаєвої з дисципліни «Орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про авіаперевезення знають тепер третьокурсники спеціальності «Туризм» 01 листопада 2019

Біотехнологічні студії: таємниці коду ДНК

Біотехнологічні студії продовжуються. Їхніми учасниками стали здобувачі освіти Шпитьківського ліцею «Скіф», а також інші учні та ліцеїсти. Подорож у цікавий світ спеціальностей нашого університету почалася з кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, викладачі якої ділилися думками про необхідність кваліфікованих спеціалістів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії: таємниці коду ДНК 19 травня 2023

Міжнародна виробнича практика в Німеччині – унікальний досвід і кар’єрні можливості

Міжнародна практика відкриває широкі перспективи для студентів, зокрема можливість здобути унікальний професійний досвід у глобальному середовищі. Вона сприяє розвитку мовних і комунікативних навичок, адаптації до різних культур та опануванню сучасних методів роботи. Крім того, така практика може стати трампліном для подальшого навчання чи працевла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна виробнича практика в Німеччині – унікальний досвід і кар’єрні можливості 13 березня 2025

Профорієнтаційний марафон осені розпочато

Зовсім скоро, 2-го жовтня, наш університет зустрічатиме майбутніх вступників, їх батьків і всіх охочих на традиційному заході онлайн-дні відкритих дверей. Саме в цей час на кафедрі біотехнології і мікробіології стартував осінній  профорієнтаційний марафон. Цього разу він розпочався із зустрічі з учнями крайнього курсу Першого Київського медичного к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний марафон осені розпочато 28 вересня 2021