28 березня випускові кафедри факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу гостинно зустрічали учнів шкіл м. Києва і Київської області, щоб презентувати їм найгостинніші спеціальності – 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» і 181 «Харчові технології». Цього дня завітали до навчального підрозділу також іноземці-слухачі підготовчих курсів нашого університету.
Теплу атмосферу у лабораторії-ресторані кафедри готельно-ресторанної справи для учасників Дня гостинності створили викладачі і студенти факультету. Профорієнтаційна програма заходу включала презентацію освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів, кондитерський майстер-клас, креативний воркшоп, інтерактивне заняття, екскурсію сучасним спеціалізованим комплексом навчальних лабораторій, спілкування з викладачами і студентами, відеопрезентацію яскравого і насиченого подіями студентського життя.
Гості навчилися декорувати імбирне печиво під час воркшопу від студенток 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Марії Сови, Іляни Горбач, Сніжани Василюк і магістранта Ігоря Радька, дізналися про секрети успішного формування турів під час інтерактивного заняття від викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу, а також відчули себе професійними кондитерами під час майстер-класу від студенток 4 курсу спеціальності «Харчові технології» Жанни Коробченко і Олени Голік. Неймовірний натуральний зефір смородиново-м’ятний і шоколадно-кавовий припав до вподоби гостям, а найбільш відважні з радістю допомагали арт-кондитеру Жанні Коробченко у всіх технологічних операціях. Від дегустації не відмовився жодний гість. Отож, ласували смачним хендмейд-печивом і зефіром, зігрівалися гарячими напоями, спілкувалися, слухали про актуальні спеціальності сфери гостинності – і, можливо, у такій приємній атмосфері вже визначилися з майбутньою професією.
Завершився День гостинності врученням сертифікатів учасника, приємними подарунками і пам’ятними фото. Сподіваємося, майбутні вступники дізналися всі найважливіші для себе нюанси підготовки готельєрів, рестораторів, туризмознавців і колективу викладачів і студентів вдалося подарувати їм щирі емоції.
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний своїм гостям за візит, чекає на нові зустрічі й буде радий бачити їх своїми студентами!