Н У Х Т

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – серед гостей фіналу конкурсу Startup World Cup 2024: Україна

09 вересня 2024

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – серед гостей фіналу конкурсу Startup World Cup 2024: Україна

4 вересня асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко була запрошена на фінал конкурсу «Startup World Cup 2024: Україна», організованого EIT Community RIS Hub Ukraine та Sigma Software Labs за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.

Цього року за головний приз змагалися 20 стартапів – 10 Rising Stars, які стали фіналістами програми UNICORN, та 10 Established Startups. Лише одному з них випала честь представляти Україну на світовій сцені в Сан-Франциско: вони вибороли можливість виступити на глобальному фіналі Startup World Cup серед фіналістів національних раундів з 70 країн світу та шанс виграти 1 млн $. 

Переможцем стала платформа Spendbase, яка оптимізує витрати на SaaS, Cloud і корпоративних картках, заощаджуючи компаніям до 35% на рік завдяки виявленню дубльованих підписок і невикористаних ліцензій. Крім того, три найкращі команди отримали грошові призи.

«Startup World Cup 2024: Україна» – надзвичайно потужний захід, що надав усім гостям унікальну можливість отримати цінні інсайти від провідних стартапів і галузевих експертів, налагодити нові контакти та перейняти досвід переможців.

Завдяки насиченій програмі, презентаціям інноваційних рішень та живому обміну ідеями, наша молода викладачка отримали нові знання, які допоможуть краще зрозуміти, як масштабувати свої проєкти, оптимізувати бізнес-процеси та залучати інвесторів для розвитку стартапів на глобальному рівні. Вона  щиро вдячна організаторам за яскравий захід та надані можливості й підтримку для розвитку своїх стартапів.

Опублікований: 09-09-2024
Читайте також:
Сертифікація викладачів з академічної доброчесності в епоху штучного інтелекту

Викладачки кафедри економіки праці та менеджменту, професорка Олена Драган і доцентка Любов Тертична успішно пройшли Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації за темою «Академічна доброчесність в епоху штучного інтелекту» та отримали відповідні свідоцтва. Модераторами підвищення кваліфікації виступили Приватний вищий навчальний зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сертифікація викладачів з академічної доброчесності в епоху штучного інтелекту 10 жовтня 2025

Здобувачі англомовних груп кафедри економіки і права вражають рівнем кваліфікаційних робіт

На кафедрі економіки і права відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів, що навчалися в англомовних групах за спеціальністю 051 Економіка, освітніми програмами «Економіка підприємства» та «Економіка та правове забезпечення бізнесу». Екзаменаційна комісія та присутні відзначили продемонстровані здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» глиб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі англомовних груп кафедри економіки і права вражають рівнем кваліфікаційних робіт 18 червня 2024

Знайомство майбутніх експертів з Київським БКК

Академічна група ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою, академіком УАН Оксаною Шульгою та асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Божко провели заняття у виробничих умовах на Київському БКК. Здобувачі освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побачили працюючі лінії з виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство майбутніх експертів з Київським БКК 16 травня 2024

Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції триває впровадження «зони елітарної освіти», що здійснюється під керівництвом професора Олега Кузьміна для здобувачів бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістерських освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів 20 вересня 2023