Н У Х Т

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – серед гостей фіналу конкурсу Startup World Cup 2024: Україна

09 вересня 2024

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – серед гостей фіналу конкурсу Startup World Cup 2024: Україна

4 вересня асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко була запрошена на фінал конкурсу «Startup World Cup 2024: Україна», організованого EIT Community RIS Hub Ukraine та Sigma Software Labs за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.

Цього року за головний приз змагалися 20 стартапів – 10 Rising Stars, які стали фіналістами програми UNICORN, та 10 Established Startups. Лише одному з них випала честь представляти Україну на світовій сцені в Сан-Франциско: вони вибороли можливість виступити на глобальному фіналі Startup World Cup серед фіналістів національних раундів з 70 країн світу та шанс виграти 1 млн $. 

Переможцем стала платформа Spendbase, яка оптимізує витрати на SaaS, Cloud і корпоративних картках, заощаджуючи компаніям до 35% на рік завдяки виявленню дубльованих підписок і невикористаних ліцензій. Крім того, три найкращі команди отримали грошові призи.

«Startup World Cup 2024: Україна» – надзвичайно потужний захід, що надав усім гостям унікальну можливість отримати цінні інсайти від провідних стартапів і галузевих експертів, налагодити нові контакти та перейняти досвід переможців.

Завдяки насиченій програмі, презентаціям інноваційних рішень та живому обміну ідеями, наша молода викладачка отримали нові знання, які допоможуть краще зрозуміти, як масштабувати свої проєкти, оптимізувати бізнес-процеси та залучати інвесторів для розвитку стартапів на глобальному рівні. Вона  щиро вдячна організаторам за яскравий захід та надані можливості й підтримку для розвитку своїх стартапів.

Опублікований: 09-09-2024
Читайте також:
Гуртківці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів досліджують використання нетрадиційної сировини

Відбулося засідання наукового гуртка, керівницею якого є професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович. Засідання пройшло дистанційно в режимі конференції ZOOM. Його тема – «Використання насіння чіа в технології борошняних кондитерських виробів». Учасники гуртка мали завдання виготовити в домашніх умовах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гуртківці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів досліджують використання нетрадиційної сировини 24 листопада 2020

Молодий викладач НУХТ – у ТОП-30 учасників 15 сезону кулінарного проєкту «МастерШеф Україна»

15-й ювілейний сезон популярного кулінарного шоу «МастерШеф Україна» розпочався з новими викликами та яскравими учасниками, серед яких був і Артем Ущаповський – молодий викладач нашого університету, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії. Його шлях у проєкті був яскравим, хоч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодий викладач НУХТ – у ТОП-30 учасників 15 сезону кулінарного проєкту «МастерШеф Україна» 17 березня 2025

Мистецтво створення смакових вражень від топової фахівчині

28 жовтня 2025 року наш університет став епіцентром смакових відкриттів! Своїм унікальним досвідом і філософією «WOW-ефекту» поділилася досвідчена гідеса та визнана авторка турів Олена Безрук, яка вміє перетворити подорож на незабутню емоцію. На запрошення кафедри туристичного та готельного бізнесу пані Олена прочитала ексклюзивну гостьову лекцію ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво створення смакових вражень від топової фахівчині 30 жовтня 2025

Захист курсового проєкту – відповідальний етап становлення біотехнолога

Нарешті, довгоочікуваний захист курсових проєктів із дисципліни «Основи проектування біотехнологічних виробництв» відбувся! Протягом двох днів п’ять комісій у складі професорсько-викладацького складу кафедри біотехнології і мікробіології працювали у режимі онлайн, оцінюючи результати роботи здобувачів за останні три місяці. Упродовж нелегкого, ал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист курсового проєкту – відповідальний етап становлення біотехнолога 07 грудня 2020