Н У Х Т

Викладачі університету – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів

10 вересня 2020

Викладачі університету – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів, що працює 9-10 вересня 2020 р. у заміському еко-комплексі «Долина Страусів» (с. Ясногородка, Київська обл.) Форум відбувається з дотриманням усіх санітарних норм і правил.

Основні теми – юридичний супровід і захист пивного бізнесу в Україні, виробництво і продаж пива, організація роботи пабів і пивних ресторанів, домашнє пивоваріння. Постачальники сировини і обладнання проводять презентації своєї продукції, з якою можна ознайомитися тут же на виставці.

Форум зібрав разом справжніх поціновувачів і виробників крафтового пива, серед яких представники пивоварень і пабів (власники, пивовари, технологи), домашні пивовари, виробники обладнання для пивоваріння, представники роздрібної торгівлі, торговельних і ресторанних мереж, а також науковці та фахівці з пивоваріння з усієї України та з-за кордону.

Програма дуже насичена. Відбувається настільки інтенсивний обмін досвідом, що навіть у новачка є можливість за день отримати докладне введення в тему пивоваріння та пивного бізнесу! Зокрема, у секції витриманого пива й віскі, організованій за підтримки «Ukrainian Craft Distillers Association» можна дізнатися секрети технології витримки пива і міцних напоїв.

А за обідом і урочистою вечерею учасники дегустували найкращі зразки українського пива від малих, середніх і регіональних пивоварень.

Опублікований: 10-09-2020
Читайте також:
Кіноклуб: що обереш ти – м'ясо чи шоколад?

Перегляд  фільмів англійською мовою – чудовий і веселий спосіб покращити свої англомовні навички.  Саме тому у рамках традиційного Movie club, організованого кафердрою іноземних мов професійного спрямування, здобувачі першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із доценткою Галиною Лук’янець дивились фільми. Студенти мали можлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кіноклуб: що обереш ти – м'ясо чи шоколад? 20 січня 2022

Тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничонаукової підготовки

17-21 лютого у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ тривав тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничонаукової підготовки. 17 лютого до Всесвітнього Дня водно-болотних угідь, у групі 2-Е-31 за участю студентів і викладача Світлани Яценко відбувся інформаційний дайджест «Знати, вивчати, оберігати…». Наступного дня у коле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничонаукової підготовки 24 лютого 2020

Успішні захисти здобувачів ступеня PhD за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

5-6 березня продовжилося тріумфальне сходження до вершин наукового Олімпу здобувачів ступеня доктора філософії у галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». 5 березня дисертацію «Інформаційна технологія автоматизованого екологічного управління станом природно-техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні захисти здобувачів ступеня PhD за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» 08 березня 2024

Головний акцент кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності «Галузеве машинобудування» – практична спрямованість

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування відбулися захисти магістрантами денної та заочної форм навчання кваліфікаційних робіт зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг харчових виробництв». Наукові дослідження здобувачів були направлені на вирішення актуальни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Головний акцент кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності «Галузеве машинобудування» – практична спрямованість 29 лютого 2024