Н У Х Т

Науковою новизною і нестандартними підходами вразили доповідачі секції «Експертиза харчових продуктів»

19 квітня 2021

Науковою новизною і нестандартними підходами вразили доповідачі секції «Експертиза харчових продуктів»

Щороку в Національному університеті харчових технологій проводиться, де наші здобувачі мають змогу висвітлити результати своєї плідної наукової праці, якою займалися під керівництвом наукових наставників.

Секція «Експертиза харчових продуктів» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» працювала 16 квітня в онлайн-форматі з трансляцією у режимі реального часу на сторінці групи «Безпека харчування» у Фейсбук, що дозволило залучити велику кількість учасників – 143 особи з різних міст України та з-за кордону.

Серед учасників, які взяли участь у роботі конференції, були представники: «Polven Foods OÜ» (Естонія), ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ», ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», Херсонського національного технічного університету, Одеського державного аграрного університету, Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, Броварської загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів.

Почесними гостями стали начальниця науково-технічного сектору оцінки відповідності підприємств харчової галузі ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» Ганна Бірюкова та провідна аудиторка систем менеджменту, тренерка-консультантка ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», висококваліфікована фахівчиня з ISO 22000, FSSC 22000, HACCP, ISO 9001 Світлана Березова.

На секції були представлені 10 усних доповідей і 16 постерних.

Окремо варто відзначити наукову роботу здобувачки 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Херсонського національного технічного університету Альони Нагребельної, присвячену технологічній експертизі вершкового масла. Також заслуговує на увагу робота науковця-початківця, учня 9-А класу загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів (м. Бровари) Владислава Золотарьова, в якій висвітлювалися сучасні методи очищення питної води.

Усі представлені доповіді викликали у присутніх жвавий інтерес, носили актуальний характер, висвітлювали практичну цінність отриманих результатів досліджень і відрізнялися науковою новизною і нестандартними підходами.

Оргкомітет відзначив високий рівень підготовки студентів та актуальність розглянутих доповідей. Конференція вкотре підтвердила, що наука ґрунтується на єдиних законах, єдиних поняттях, і в цьому основа її інтернаціональності.

Опублікований: 19-04-2021
Читайте також:
Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія

5 жовтня 2023 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся методичний семінар за темою «Google Академія для науковців. Робота з реєстром ідентифікації автора ORCID», який провела завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки НУХТ Інна Путіліна. Мета семінару – сприяння підвищенню наукометричних показників...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія 06 жовтня 2023

Із університетом знайомлять школярів викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

20 вересня 2018 р. викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Юлія Старунська відвідала спеціалізовану школу №131 Святошинського району в м. Києві. Під час зустрічі з учнями 11-х класів викладач роздала буклети з інформацією про наш університет із переліком спеціальностей навчального закладу. Особливу увагу фахівець приділ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із університетом знайомлять школярів викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 24 вересня 2018

Видано черговий номер наукового журналу «Харчова промисловість»

Редакція запрошує ознайомитися з найсвіжішими інсайтами у сфері харчової промисловості в щойно виданому журналі «Харчова промисловість» № 33-34 за 2023 рік. Журнал «Харчова промисловість» з 1965 року продовжує розширювати свою роль у висвітленні передових досліджень, технологічних і технічних рішень у галузі харчової промисловості. Входить до пер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Видано черговий номер наукового журналу «Харчова промисловість» 15 січня 2024

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи

14 березня 2024 року в рамках підготовки до Дня відкритих дверей «SPRING OPEN DAY» НУХТ на кафедрі готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбувся День гостинності. До заходу долучилися понад 50 абітурієнтів – здобувачі 10-х класів спеціалізованої школи № 80 м. Києва, а також з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи 15 березня 2024