Н У Х Т

Науковою новизною і нестандартними підходами вразили доповідачі секції «Експертиза харчових продуктів»

19 квітня 2021

Науковою новизною і нестандартними підходами вразили доповідачі секції «Експертиза харчових продуктів»

Щороку в Національному університеті харчових технологій проводиться, де наші здобувачі мають змогу висвітлити результати своєї плідної наукової праці, якою займалися під керівництвом наукових наставників.

Секція «Експертиза харчових продуктів» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» працювала 16 квітня в онлайн-форматі з трансляцією у режимі реального часу на сторінці групи «Безпека харчування» у Фейсбук, що дозволило залучити велику кількість учасників – 143 особи з різних міст України та з-за кордону.

Серед учасників, які взяли участь у роботі конференції, були представники: «Polven Foods OÜ» (Естонія), ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ», ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», Херсонського національного технічного університету, Одеського державного аграрного університету, Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, Броварської загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів.

Почесними гостями стали начальниця науково-технічного сектору оцінки відповідності підприємств харчової галузі ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» Ганна Бірюкова та провідна аудиторка систем менеджменту, тренерка-консультантка ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», висококваліфікована фахівчиня з ISO 22000, FSSC 22000, HACCP, ISO 9001 Світлана Березова.

На секції були представлені 10 усних доповідей і 16 постерних.

Окремо варто відзначити наукову роботу здобувачки 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Херсонського національного технічного університету Альони Нагребельної, присвячену технологічній експертизі вершкового масла. Також заслуговує на увагу робота науковця-початківця, учня 9-А класу загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів (м. Бровари) Владислава Золотарьова, в якій висвітлювалися сучасні методи очищення питної води.

Усі представлені доповіді викликали у присутніх жвавий інтерес, носили актуальний характер, висвітлювали практичну цінність отриманих результатів досліджень і відрізнялися науковою новизною і нестандартними підходами.

Оргкомітет відзначив високий рівень підготовки студентів та актуальність розглянутих доповідей. Конференція вкотре підтвердила, що наука ґрунтується на єдиних законах, єдиних поняттях, і в цьому основа її інтернаціональності.

Опублікований: 19-04-2021
Читайте також:
Перший крок до успішного майбуття зробили майбутні вступники Полтавщини

19 травня у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей, на який завітали випускники шкіл і професійно-технічних навчальних закладів Полтави та Полтавської області, а також інших регіонів нашої країни. Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їх батьків цікаві презентаційні п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший крок до успішного майбуття зробили майбутні вступники Полтавщини 21 травня 2018

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує відзначати Рік французької мови в Україні

30 березня студенти спеціальності «Туризм» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу разом із викладачем французької мови Світланою Мусійчук відвідали урочисте відкриття Французької весни, що ось вже шістнадцятий рік поспіль наприкінці березня традиційно відбувається на Софіївській площі. Французька весна в Україні – це щорічний фес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує відзначати Рік французької мови в Україні 01 квітня 2019

Батьківські збори у Полтавському коледжі НУХТ

2 листопада 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбулися батьківські збори. Перед батьками виступив директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш. Він ознайомив присутніх із актуальними питаннями організації освітнього процесу в закладі та висловив впевненість, що педагогічний колектив і батьківська...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Батьківські збори у Полтавському коледжі НУХТ 04 листопада 2019

Перше планове засідання вченої ради університету у новому навчальному році

7 вересня 2023 року у залі засідань відбулося перше у цьому навчальному році планове засідання вченої ради університету. Ректор Олександр Шевченко розпочав його з вітання присутніх з початком нової сторінки в історії нашого колективу й побажання наснаги, терпіння й втілення всіх планів. Також вчена рада привітала колег, що відсвяткували дні народж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше планове засідання вченої ради університету у новому навчальному році 07 вересня 2023