Н У Х Т

Успішне застосування проектних технологій у навчальному процесі приносить нашим викладачам перемоги на фахових конкурсах

16 липня 2018

Успішне застосування проектних технологій у навчальному процесі приносить нашим викладачам перемоги на фахових конкурсах

У березні-червні 2018 року з метою активізації роботи щодо впровадження у навчальний процес проектної методики з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, поширення кращого педагогічного досвіду у Волинській області відбувся обласний конкурс на кращий навчальний проект з використанням ІКТ з фізики, математики, астрономії серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти. На розгляд журі були подані 18 навчальних проектів із 13 закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Волинський коледж НУХТ представила викладач вищої категорії, викладач-методист Наталія Загоровська. Журі конкурсу відзначило, що навчальний проект викладача фізики «Фізика у професії «Кухар» вирізняється актуальною та цікавою тематикою, змістовою насиченістю, використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, успішною практичною реалізацією.

За рішенням журі викладач коледжу НУХТ визнана переможцем обласного конкурсу та нагороджена дипломом IІІ ступеня управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації.

Вітаємо фахівця і зичимо нових перемог!

Опублікований: 16-07-2018
Читайте також:
День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи з тематичним майстер-класом

5 грудня 2023 р. відбувся День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи з майстер-класом з виготовлення різдвяних пряників. Гості профорієнтаційного івенту – учні 10 класу спеціалізованої школи №80 міста Києва, з якою випускову кафедру пов’язує тісна багаторічна співпраця. На запрошення завідувачки кафедри Лариси Шаран і гарантки освітньо-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи з тематичним майстер-класом 06 грудня 2023

Підсумковий етап освіти

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ розпочалися державні екзамени. Студенти груп ресторанного та кулінарного напрямів успішно склали перший етап державного іспиту – пробні роботи, які традиційно відбувалися за європейською технологією. Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумковий етап освіти 01 лютого 2024

Ми – завжди відкриті: SPRING OPEN DAY НУХТ

Все менше часу залишається до початку вступної кампанії-2024, все ближче той момент, коли цьогорічні вступники повинні будуть остаточно визначитися зі своєю майбутньою спеціальністю і закладом вищої освіти, де її здобувати. Щоб зорієнтуватися у вирі нинішніх освітніх пропозицій варто особисто відвідати заклад освіти й на власні очі побачити його мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ми – завжди відкриті: SPRING OPEN DAY НУХТ 16 березня 2024

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта

Днями викладачі та здобувачі освіти кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяли участь у онлайн-семінарі «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», організованому кафедрою готельно-ресторанного бізнесу Одеськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта 24 березня 2025