Н У Х Т

Усе про міжнародну академічну мобільність дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

01 березня 2021

Усе про міжнародну академічну мобільність дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний захід «Міжнародна академічна мобільність. Можливості для студентів». У заході взяли участь здобувачі освіти першого та третього курсів.

Відповідальна за міжнародну діяльність на кафедрі Марія Грицевіч підготувала доповідь, у якій розповіла про можливості для студентів, зокрема передбачені програмою академічної мобільності Erasmus+. Студенти дізналися про умови участі у програмі, про європейські навчальні заклади, з якими укладені угоди про співпрацю, про правила фінансування та можливі терміни навчання.

Наставниця академічної групи ТІ-1-5, доцентка Анна Грищенко наголосила, що однією з умов участі в програмах академічної мобільності є наявність сертифікату міжнародного зразка, який підтверджує знання іноземної мови. Тому під час тематичного заходу також обговорили проблему вивчення іноземної мови. Наставницею академічної групи була надана інформація про школи іноземних мов, які  надають освітні послуги, мають право проводити тестування і видавати сертифікати міжнародного зразка. Цікавою була інформація про інтернет-ресурси та мобільні додатки, які можуть стати у пригоді під час вивчення англійської мови, про їх переваги та недоліки. Також було зазначено про можливість вивчення іноземних мов на спеціальних курсах, організованих для здобувачів у нашому університеті. 

Опублікований: 01-03-2021
Читайте також:
GUEST BARTENDING на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Традиційною атракцією Дня вступника нашого університету є майстер-класи навчальних підрозділів. Цього разу, 21 вересня, гостей івенту очікував GUEST BARTENDING від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. На запрошення завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран до освітнього офлайн-середо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

GUEST BARTENDING на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 24 вересня 2024

Університет у ТОП-40 Інтернет-рейтингу українських вишів

Згідно з результатами Webometrics Ranking of World's Universities, отриманими розробниками з урахуванням систематизованих даних у липні 2021 року, наш університет посів 33 місце (у 2019 році – 42) серед українських закладів вищої освіти і 4221 (у 219 – 5495) серед світових. Результати досліджень традиційного рейтингу світових університетів за рівн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет у ТОП-40 Інтернет-рейтингу українських вишів 25 серпня 2021

Старшокурсники коледжів знайомляться з освітньою програмою Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

30 січня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами  спеціальності 181 «Харчові технології» Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ. Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокурсники коледжів знайомляться з освітньою програмою Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 30 січня 2024

Здобувачі кафедри маркетингу завітали на «Rema Days Kyiv»

Здобувачі спеціальностей «Журналістика», «Маркетинг» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» разом із викладачами кафедри маркетингу відвідали спеціалізовану Міжнародну виставку реклами та друку «Rema Days Kyiv». Для кафедри щорічне відвідування таких заходів вже стало доброю традицією. Майбутні рекламісти, маркетологи та підприємці озн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі кафедри маркетингу завітали на «Rema Days Kyiv» 10 вересня 2021