Н У Х Т

Усе про міжнародну академічну мобільність дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

01 березня 2021

Усе про міжнародну академічну мобільність дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний захід «Міжнародна академічна мобільність. Можливості для студентів». У заході взяли участь здобувачі освіти першого та третього курсів.

Відповідальна за міжнародну діяльність на кафедрі Марія Грицевіч підготувала доповідь, у якій розповіла про можливості для студентів, зокрема передбачені програмою академічної мобільності Erasmus+. Студенти дізналися про умови участі у програмі, про європейські навчальні заклади, з якими укладені угоди про співпрацю, про правила фінансування та можливі терміни навчання.

Наставниця академічної групи ТІ-1-5, доцентка Анна Грищенко наголосила, що однією з умов участі в програмах академічної мобільності є наявність сертифікату міжнародного зразка, який підтверджує знання іноземної мови. Тому під час тематичного заходу також обговорили проблему вивчення іноземної мови. Наставницею академічної групи була надана інформація про школи іноземних мов, які  надають освітні послуги, мають право проводити тестування і видавати сертифікати міжнародного зразка. Цікавою була інформація про інтернет-ресурси та мобільні додатки, які можуть стати у пригоді під час вивчення англійської мови, про їх переваги та недоліки. Також було зазначено про можливість вивчення іноземних мов на спеціальних курсах, організованих для здобувачів у нашому університеті. 

Опублікований: 01-03-2021
Читайте також:
Традиції святкування Різдва в Україні та США порівнювали здобувачі у рамках святкового онлайн-заходу

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбувся святковий онлайн-захід «Christmas», який організувала та провела викладачка Наталія Божок спільно з давнім партнером кафедри Stuart Snuggs зі студентами 1 курсу факультету автоматизації і комп’ютерних систем. За гарною традицією студенти з викладачами розпочали захід із обговоре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції святкування Різдва в Україні та США порівнювали здобувачі у рамках святкового онлайн-заходу 11 грудня 2020

Фахівці НУХТ долучаються до прийняття рішень щодо промислового виробництва нових видів вина

24 вересня відбулося засідання дегустаційної комісії Корпорації «Укрвинпром», участь у якому взяв завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц. Члени комісії ретельно проаналізували значну кількість нових зразків сортового виноградного вина і після обговорення рекомендували до промислового виробництва 11 видів вина...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці НУХТ долучаються до прийняття рішень щодо промислового виробництва нових видів вина 28 вересня 2020

Аналіз вибіркових дисциплін у контексті студентоцентрованого підходу

18 квітня 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся науково-методичний семінар для здобувачів четвертого курсу освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Технології харчування». Семінар був присвячений представленню вибіркових дисциплін у контексті студентоцентрованого навчання, із врахуванням інтересів і по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аналіз вибіркових дисциплін у контексті студентоцентрованого підходу 19 квітня 2024

Крок у міжнародний хімічний науковий простір зробили вчені кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів…

6-7 березня 2018 року відбулася четверта всесвітня Twitter-конференція «RSC Twitter Poster Conference 2018», організована за сприяння Британського Королівського хімічного товариства (Royal Society of Chemistry - RSC). Захід демонструє все більшу прихильність фахівців до нового формату оприлюднення наукових результатів, і набув великої популярності ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок у міжнародний хімічний науковий простір зробили вчені кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів… 12 березня 2018