Н У Х Т

Усе про шоколад на черговому засіданні кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування

18 лютого 2022

Усе про шоколад на черговому засіданні кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося чергове засідання Movie Club зі студентами першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Модератором зустрічі була старша викладачка кафедри Ганна Бойко. На платформі Zoom була організована відеоконференція з метою перегляду фільмів «Where Does Chocolate Come and How is it Made» та «How white chocolate is made?».

Перед початком перегляду здобувачі освіти ознайомились із новими лексичними одиницями, пов’язаними з технологією виробництва шоколаду. Під час перегляду фільмів вони багато дізналися про особливості виготовлення різних видів шоколаду: чорного, молочного, білого та про спеції, які до них додають. Після перегляду фільмів студенти заповнили інтелект-карти та обговорили особливості виготовлення  та види шоколаду відповідно до вмісту какао. 

Опублікований: 18-02-2022
Читайте також:
Здобувачі освіти НУХТ донатять на ЗСУ й перемагають

Першокурсниця Навчально-наукового інституту харчових технологій Владлена Пахомова перемогла у конкурсі від Приват-Банку з призовим фондом понад 20 000 грн. Конкурс проводився серед всіх студентів України. Серед традиційних умов конкурсу (зареєструватися, відмітити у соцмережах тощо) важливим завданням було написати, на що витратив свою першу стипе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти НУХТ донатять на ЗСУ й перемагають 28 червня 2023

До ребрендінгу продукції українських виробників коньяку долучилися наші викладачі й студенти

У рамках проекту Європейського союзу «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України відбувся перший із восьми хакатонів «Ребрендінг продукції українських виробників коньяку», в якому взяли участь викладачі та студенти нашого університету, зокрема завідувач кафедри т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До ребрендінгу продукції українських виробників коньяку долучилися наші викладачі й студенти 27 листопада 2018

Від теорії до практики зробили крок студенти професійного спрямування «Технологія води та водопідготовки харчових виробництв»

Студенти 4-го курсу професійного спрямування «Технологія води та водопідготовки харчових виробництв» разом із доцентом кафедри технології цукру і підготовки води Наталією Черновою відвідали виробництво компанії НВО Ecosoft, яка виробляє фільтри для очищення води. Студенти познайомилися з виробничим циклом підприємства. Вони дізналися про сучасне о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від теорії до практики зробили крок студенти професійного спрямування «Технологія води та водопідготовки харчових виробництв» 16 листопада 2018

Пивний Львів дослідили студенти спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства»

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-3-11, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», здійснили поїздку до м. Львова для дослідження пивних традицій і місцевого пивоваріння. Для майбутніх фахівців і магістрів головною ціллю поїздки було ознайомле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пивний Львів дослідили студенти спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства» 25 квітня 2018