Зростанню професійної майстерності педагогічних працівників, удосконаленню вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у нашому навчально-науковому комплексі зажди приділяється велика увага. І навіть воєнний стан не стає на заваді нашим викладачам підвищувати свої професійні компетенції. Днями у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося чергове онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності.
Говорили про проблеми ефективної організації зворотного зв’язку при очному і дистанційному навчанні та шукали шляхи їх вирішення, а також розглянули практичні аспекти кейс-методу навчання як інтерактивної технології проведення занять з дисципліни.
Основними доповідачками були старша викладачка циклової комісії виробництва харчової продукції Тетяна Нічкало та доцентка, викладачка циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв, викладачка-методистка Валентина Рак.