Н У Х Т

Нове поповнення книжкової полички здобувачів від професора кафедри технології консервування

13 вересня 2022

Нове поповнення книжкової полички здобувачів від професора кафедри технології консервування

Наші викладачі і в умовах воєнного стану активно працюють над оновленням і удосконаленням навчально-методичного забезпечення навчального процесу. Ось і професор кафедри технології консервування Віталій Шутюк плідно й із користю попрацював влітку над навчальною літературою. Результатом став вихід із друку другого, доповненого видання підручника «Логістика».

У підручнику викладені методологічні основи логістики та розкрита сутність основних її функціональних процесів; розглянуті базові поняття логістики та охарактеризовані компоненти логістичної системи підприємства; розкриті способи організації базових логістичних операцій та представлені показники оцінювання ефективності виконання логістичних функцій. У кінці кожного розділу подаються питання та тести для самостійного контролю знань.

Підручник призначений для здобувачів вищої освіти, що навчаються за спеціальностями «Економіка», «Харчові технології» та «Менеджмент», викладачів вищих навчальних закладів, слухачів системи підвищення кваліфікації, для управлінців і фахівців підприємств та всіх, хто організовує та управляє логістичними процесами. 

Опублікований: 13-09-2022
Читайте також:
Особливості дистанційної освіти біотехнологів: сучасний стан, проблеми та перспективи

Стрімкий розвиток і розповсюдження інформаційних технологій, який ми спостерігаємо нині, стимулює з нових позицій розглядати методи і засоби, задіяні у освітньому процесі. Одним із головних завдань сучасної вищої освіти є розвиток у студентів навичок самоосвіти й творчого використання отриманих знань. Отже актуальним завданням, яке стоїть перед пед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості дистанційної освіти біотехнологів: сучасний стан, проблеми та перспективи 30 березня 2020

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів нагороджений Дипломом І ступеня за кращу доповідь

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич узяв участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», що відбулася на базі Харківськог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів нагороджений Дипломом І ступеня за кращу доповідь 24 квітня 2018

Свято для випускників сертифікатної програми «Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв»

3 березня 2020 р. відбулося урочисте вручення сертифікатів слухачам-випускникам сертифікатної програми «Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв». У церемонії взяли участь начальник навчально-методичного відділу університету Валерій Виговський, керівник програми, професор кафедри біотехнології продуктів брод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято для випускників сертифікатної програми «Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв» 04 березня 2020

Новий ресурс для навчання, досліджень і професійного розвитку

Науково-технічна бібліотека університету повідомляє, що з грудня 2024 року спільнота НУХТ має доступ до сучасного оnline-сервісу «Будстандарт». Цей ресурс дозволяє швидко знаходити актуальну інформацію про нормативні документи за галузевими напрямами (харчова промисловість, будівництво, охорона праці, пожежна безпека, екологія тощо). Щоб отримати ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий ресурс для навчання, досліджень і професійного розвитку 02 січня 2025