Н У Х Т

Викладачі – в темі!

11 квітня 2023

Викладачі – в темі!

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко взяла участь у VІ міжнародному конгресі «Органічна Україна 2023. Незламна цінність».

У заході брали участь перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, заступник директора зі співробітництва Посольства Швейцарії в Україні Віктор Шуткевич, керівник проєкту Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства/Cooperationin Organic Agriculture Штефан Дрессман, президент ГС «Органічна Україна» Олена Корогод, а також представники аграрного комітету ВРУ, УКАБ, СУП, асоціацій та ринку.

Програма конгресу біла дуже насиченою і вкючала доповіді учасників та експертні дискусії. Обговорювали всебічні проблеми органічного сектора, зокрема проблеми та стан вітчизняного ринку, правове рулювання та державну підтримку, висвітлювалася аналітика органічного ринку ЄС, інновації та інші актуальні питання. Особливу увагу на заході було присвячено здоров’ю ґрунтів, збереженню їх органічного статусу, впливу війни та стан ґрунтів в Україні.

Викладачка щиро вдячна організаторам за можливість отримати цінну й актуальну інформацію щодо розвитку національного та міжнародного органічного сектору, викликів, з якими стикаються сучасні виробники та шляхів вирішення проблем, що постають перед ними. Подібні заходи – це можливість налагодити професійні зв’язки, бути в курсі останніх тенденцій, а головне – використати отриману інформацію в оновленні змісту дисциплін, що викладаються здобувачам освіти.

Опублікований: 11-04-2023
Читайте також:
Вісім спеціальностей університету мають особливу підтримку держави!

У 2023 році особлива підтримка держави надається восьми спеціальностям нашого університету: «Прикладна механіка», «Галузеве машинобудування», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Енергетичне машинобудування», «Теплоенергетика» (всі – Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого), «Автоматизація, комп’юте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вісім спеціальностей університету мають особливу підтримку держави! 04 липня 2023

Гостьова лекція індійських фахівців для здобувачів освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 червня 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція «Розуміння та основи Аюрведи, основні принципи аюрведичних харчових звичок» аюрведичного лікаря-кардіолга Джаянта Кумар Даса і представника Global Heartfuintss Institute в Україні, члена Української асоціації Аюрведа-Йоги Арнаба Ройчурамоні. На ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція індійських фахівців для здобувачів освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 червня 2023

День безпечного Інтернету-2021

Ми живемо у динамічному оточенні з відсутністю кордонів і неперевершеними можливостями, які надає всесвітня мережа. Соціальні медіа та інформаційні технології принесли багато нового досвіду, а також цілий новий вимір – «віртуальний світ». Тому дуже важливо, щоб усі учасники цього середовища мали критичне розуміння, необхідне для того, щоб протистоя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День безпечного Інтернету-2021 17 лютого 2021