Н У Х Т

Викладачі – в темі!

11 квітня 2023

Викладачі – в темі!

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко взяла участь у VІ міжнародному конгресі «Органічна Україна 2023. Незламна цінність».

У заході брали участь перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, заступник директора зі співробітництва Посольства Швейцарії в Україні Віктор Шуткевич, керівник проєкту Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства/Cooperationin Organic Agriculture Штефан Дрессман, президент ГС «Органічна Україна» Олена Корогод, а також представники аграрного комітету ВРУ, УКАБ, СУП, асоціацій та ринку.

Програма конгресу біла дуже насиченою і вкючала доповіді учасників та експертні дискусії. Обговорювали всебічні проблеми органічного сектора, зокрема проблеми та стан вітчизняного ринку, правове рулювання та державну підтримку, висвітлювалася аналітика органічного ринку ЄС, інновації та інші актуальні питання. Особливу увагу на заході було присвячено здоров’ю ґрунтів, збереженню їх органічного статусу, впливу війни та стан ґрунтів в Україні.

Викладачка щиро вдячна організаторам за можливість отримати цінну й актуальну інформацію щодо розвитку національного та міжнародного органічного сектору, викликів, з якими стикаються сучасні виробники та шляхів вирішення проблем, що постають перед ними. Подібні заходи – це можливість налагодити професійні зв’язки, бути в курсі останніх тенденцій, а головне – використати отриману інформацію в оновленні змісту дисциплін, що викладаються здобувачам освіти.

Опублікований: 11-04-2023
Читайте також:
Найголовніше про обмін речовин від досвідченого фахівця

17 травня 2018 року на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція «Обмін речовин» професора, кандидата технічних наук Анатолія Салюка з дисципліни «Харчова хімія. Модуль 5. Основи біохімії» для студентів першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. На лекції бул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найголовніше про обмін речовин від досвідченого фахівця 18 травня 2018

Відновлено роботу з організації Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря»

Повномасштабне вторгнення агресора внесло свої жорстокі корективи у наше життя й зруйнувало безліч планів – особистих, професійних, освітніх. Ще 3 лютого 2022 року доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко за дорученням оргкомітету Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відновлено роботу з організації Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря» 09 жовтня 2023

Там, де народжується упаковка

Магістранти першого року навчання освітньо-професійної програми «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв» денної форми здобуття освіти вирушили на виробничу практику. Однією з баз практик є «ТАС Евотек» – провідна компанія з виробництва гнучкої упаковки для харчової, косметичної, фармацевтичної та інших галузей промисловості. Підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Там, де народжується упаковка 13 червня 2024

Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон»

28 жовтня 2020 року компанія «Данон» за підтримки відділу працевлаштування НУХТ, директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксани Кочубей-Литвиненко та викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів провела для здобувачів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», вебінар «Сучасний процес виробництва мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон» 30 жовтня 2020