Н У Х Т

Відбулося нагородження спортсменів-переможців змагань, присвячених 135-річчю НУХТ

17 жовтня 2019

Відбулося нагородження спортсменів-переможців змагань, присвячених 135-річчю НУХТ

15 жовтня у спортивному комплексі університету відбулося урочисте нагородження спортсменів-переможців турнірів, присвячених до 135-річчю від дня заснування університету.

З вітальним словом до учасників церемонії звернувся проректор з соціально-побутових питань Віктор Сташейко. Він же вручив нагороди спортсменам, які брали участь у змаганнях. Подякувавши студентам за проявлені мужність і героїзм впродовж всього турніру та за високу майстерність, яку вони продемонстрували, проректор наголосив, що в НУХТ навчаються справжні професійні спортсмени.

Першими нагородили футзалісток та тренерів, які у складі команди «ІМС-НУХТ» вкотре завоювали Суперкубок України (Анастасія Кліпаченко, Альона Кирильчук, Анастасія Чиженок – студентки Навчально-наукового інституту економіки і управління, Анна Голубцова, Аліна Бундюк – студентки Навчально-наукового інституту харчових технологій, Олександра Скибіна – студентка Коледжу ресторанного господарства НУХТ, головний тренер – старший викладач кафедри фізичного виховання Тарас Шпичка, тренер – викладач кафедри Вадим Степанюк). У подарунок з рук проректора вони отримали пам’ятні футболки з символікою університету.

Наступними свої нагороди отримали переможці турніру з настільного тенісу: Тетяна Спека, Аліна Міщенко, Наталія Панюта, Артем Крижанівський, Антон Анікеенко, Євгеній Шаблій.

А найголовніший трофей – Кубок з футзалу, присвячений річниці університету, розіграли між собою команди Навчально-наукового інституту економіки і управління (ННІ ЕіУ) та факультету автоматизації і комп’ютерних систем (АКС).

Гра видалася дуже жвавою, команди боролися до останньої секунди матчу, жодна не хотіла засмутити своїх вболівальників, які прийшли підтримати своїх футзалістів. Першими відкрили рахунок спортсмени Навчально-наукового інституту економіки і управління. М’яч, не притаманний для гри в футзал, забив воротар економістів, пробивши з центру поля, і на перерву команди пішли з перевагою в один м’яч більш досвідчених футзалістів команди, яка п’ять років поспіль була володарем Кубка ректора з футзалу. Але другий тайм перевернув все з ніг на голову, футзалісти факультету автоматизації і комп’ютерних систем провели потужний початок тайму та приголомшили суперника двома забитими м’ячами. Економісти шукали шляхи до воріт суперника, але злагоджені дії в захисті не давали шансів бодай забити, а ось факультет АКС майстерно розіграв штрафний удар, і рахунок на табло – 3:1. Економісти не хотіли здаватися та за 20 секунд до кінця зустрічі відквитали один м’яч, але на більше не вистачило часу. 3:2 – перемога факультету АКС, і вони стають переможцями турніру, присвяченого 135-річчю заснування НУХТ. 

Гравці вдячні директору ННІ ЕіУ Олегу Шеремету та його заступнику Олександру Тимченку й декану факультету АКС Андрію Форсюку за підтримку протягом усього турніру.

Опублікований: 17-10-2019
Читайте також:
Вперше наші здобувачі стажувалися за Європейською програмою академічної мобільності Ceepus

Студенти, викладачі та адміністрація університету завітали на семінари, на яких здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого і факультету біотехнології та екологічного контролю поділилися враженнями від проходження стажування та літньої школи з економічних, екологічних і соціальних аспектів перероблення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше наші здобувачі стажувалися за Європейською програмою академічної мобільності Ceepus 29 вересня 2022

Перші важливі наукові здобутки третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів

Студентка 3 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпечність харчової продукції» Анастасія Роботько взяла участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Високий рівень представленого дослідження (науковий керівник – асистент кафедри експертизи харчових про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші важливі наукові здобутки третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів 10 червня 2019

Оксфордські дебати першокурсників-менеджерів

Днями в межах дисципліни «Організаційний дизайн», що викладається для здобувачів першого курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент», відбулися оксфордські дебати. Їх організувала та стала модераторкою гарантка освітньої програми «Менеджмент», лекторка дисципліни, доцентка Світлана Дунда. Оксфордські дебати – це видовищний метод інтерактивног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оксфордські дебати першокурсників-менеджерів 14 квітня 2023

Усі родзинки WorldFood Ukraine студентам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

24 жовтня доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Зоряна Романова разом зі студентами групи ТБ-4-8 відвідали 22-гу міжнародну виставку продуктів харчування WorldFood Ukraine, що працює щорічно в МВЦ на Броварському проспекті. На виставці до них приєдналися доцент Маргарита Карпутіна та завідувач лабораторії Людмила Бондаренко....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі родзинки WorldFood Ukraine студентам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 24 жовтня 2019