Н У Х Т

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів

17 лютого 2018

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», спеціалізації «Готельна і ресторанна справа».

Студенти представили Екзаменаційній комісії з атестації здобувачів вищої освіти проекти різних типів готельних підприємств – туристичного готелю, арт-готелю, готелю ділового призначення, агроготелю, флотелю, апарт-готелю, SPA-готелю і сімейного готелю. До складу комісії увійшли викладачі кафедри, доценти Тетяна Іщенко і Віта Цирульнікова, старший викладач В’ячеслав Губеня. Голова комісії – Віталій Корзун, завідувач лабораторії спеціальних харчових продуктів Державної установи «Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва», секретар – старший викладач кафедри Олександр Люлька.

Цьогорічні випускники кафедри досліджували впровадження сучасного інформаційного забезпечення, інноваційного фасадного оформлення, системи «Розумний дім», софротерапії, послуг спортивно-оздоровчих, розважальних дитячих, нумерології у вітчизняних підприємствах готельного господарства, а також функціонального харчування у закладах ресторанного господарства при них. Голова та члени комісії відзначили високий рівень підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи до презентації дипломних магістерських проектів, актуальність обраних тем, наукову та практичну цінність запропонованих проектних рішень. За результатами наукової роботи магістрантів були опубліковані статті у фахових і закордонних виданнях, тези і матеріали доповідей міжнародних конференцій.

Усі студенти успішно захистили дипломні магістерські проекти, і рішенням Екзаменаційної комісії їм був присуджений освітній ступінь «магістр». Вітаємо випускників і бажаємо успіхів у професійній діяльності!

 

Опублікований: 17-02-2018
Читайте також:
Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів зустрілася зі студентами Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш зустрілася зі студентами 641 групи Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Для заохочення майбутніх випускників до подальшого навчання в нашому університеті та здобуття освітнього рівня «бакал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів зустрілася зі студентами Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ 04 жовтня 2018

Практика з вирішення виробничо-ситуаційних задач в умовах виробництва

20 грудня у рамках проходження практики з вирішення виробничо-ситуаційних задач відбулася екскурсія студентів ІV курсу групи БВ-4 спеціальності «Бродильне виробництво та виноробство» з викладачами спецдисциплін на Львівську пивоварню (Carlsberg Ukraine). Історія Львівської пивоварні – найстарішої броварні на території сучасної України, бере свій п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика з вирішення виробничо-ситуаційних задач в умовах виробництва 22 грудня 2017

Крок за кроком у професійне майбутнє

Професія біотехнолога потребує не тільки ґрунтовних теоретичних знань, а й практичних навичок, які студенти можуть опанувати на чималій кількості підприємств України. Не став винятком й Інститут агроекології та природокористування НААН України, де студентка IV курсу кафедри біотехнології і мікробіології Яніна Павлюкова проходить практику у відділі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок за кроком у професійне майбутнє 30 січня 2018

Магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно захистили дипломні проекти

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентами освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», спеціалізації «Готельна і ресторанна справа», денної форми навчання. Екзаменаційну комісію, яка оцінювала спроектовані підприємства готельного господарства, очолював зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно захистили дипломні проекти 24 лютого 2018