Н У Х Т

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів

17 лютого 2018

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», спеціалізації «Готельна і ресторанна справа».

Студенти представили Екзаменаційній комісії з атестації здобувачів вищої освіти проекти різних типів готельних підприємств – туристичного готелю, арт-готелю, готелю ділового призначення, агроготелю, флотелю, апарт-готелю, SPA-готелю і сімейного готелю. До складу комісії увійшли викладачі кафедри, доценти Тетяна Іщенко і Віта Цирульнікова, старший викладач В’ячеслав Губеня. Голова комісії – Віталій Корзун, завідувач лабораторії спеціальних харчових продуктів Державної установи «Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва», секретар – старший викладач кафедри Олександр Люлька.

Цьогорічні випускники кафедри досліджували впровадження сучасного інформаційного забезпечення, інноваційного фасадного оформлення, системи «Розумний дім», софротерапії, послуг спортивно-оздоровчих, розважальних дитячих, нумерології у вітчизняних підприємствах готельного господарства, а також функціонального харчування у закладах ресторанного господарства при них. Голова та члени комісії відзначили високий рівень підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи до презентації дипломних магістерських проектів, актуальність обраних тем, наукову та практичну цінність запропонованих проектних рішень. За результатами наукової роботи магістрантів були опубліковані статті у фахових і закордонних виданнях, тези і матеріали доповідей міжнародних конференцій.

Усі студенти успішно захистили дипломні магістерські проекти, і рішенням Екзаменаційної комісії їм був присуджений освітній ступінь «магістр». Вітаємо випускників і бажаємо успіхів у професійній діяльності!

 

Опублікований: 17-02-2018
Читайте також:
Біотехнологи підкорюють виробництво

Січень – традиційний час проходження виробничої практики студентами кафедри біотехнології і мікробіології. Завдяки кропіткій роботі колективу кафедри базами практик для студентів стають провідні галузеві підприємства. Студенти Ігор Ключка, Каріна Кондрашевська та Анастасія Сінченко проходять практику на Борщагівському хіміко-фармацевтичному заводі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи підкорюють виробництво 24 січня 2018

Активність магістрантів в обговоренні освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

Здобувачі групи ОП-1-5М 10 лютого втретє зустрілися з робочою групою зі створення та вдосконалення освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» з метою обговорення її сильних і слабких сторін у межах локального моніторингу освітньо-професійної програми. Приємно зазначити, що на перших зус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активність магістрантів в обговоренні освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 11 лютого 2022

Вебінар від фахівців ТОВ «Лесаффр Україна» для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі та здобувачі освітнього ступеня «Доктор філософії» кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі, організованому ТОВ «Лесаффр Україна». Компанія «Лесаффр» є одним із провідних виробників дріжджів у світі, яка постійно працює в напрямі підвищення якості продукції, сприяє розробленню нових технологій, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар від фахівців ТОВ «Лесаффр Україна» для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 жовтня 2021

Вітаємо магістрів-менеджерів!

Цього року з Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ на зустріч професійному успіху виходять 23 управлінця, що є почесними амбасадорами освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування». Наші магістри – це унікальні фахівці, підготовлені з урахуванням останніх запитів стейкхолдерів на виклик сучасності й пот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо магістрів-менеджерів! 21 лютого 2022