Н У Х Т

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів

17 лютого 2018

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», спеціалізації «Готельна і ресторанна справа».

Студенти представили Екзаменаційній комісії з атестації здобувачів вищої освіти проекти різних типів готельних підприємств – туристичного готелю, арт-готелю, готелю ділового призначення, агроготелю, флотелю, апарт-готелю, SPA-готелю і сімейного готелю. До складу комісії увійшли викладачі кафедри, доценти Тетяна Іщенко і Віта Цирульнікова, старший викладач В’ячеслав Губеня. Голова комісії – Віталій Корзун, завідувач лабораторії спеціальних харчових продуктів Державної установи «Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва», секретар – старший викладач кафедри Олександр Люлька.

Цьогорічні випускники кафедри досліджували впровадження сучасного інформаційного забезпечення, інноваційного фасадного оформлення, системи «Розумний дім», софротерапії, послуг спортивно-оздоровчих, розважальних дитячих, нумерології у вітчизняних підприємствах готельного господарства, а також функціонального харчування у закладах ресторанного господарства при них. Голова та члени комісії відзначили високий рівень підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи до презентації дипломних магістерських проектів, актуальність обраних тем, наукову та практичну цінність запропонованих проектних рішень. За результатами наукової роботи магістрантів були опубліковані статті у фахових і закордонних виданнях, тези і матеріали доповідей міжнародних конференцій.

Усі студенти успішно захистили дипломні магістерські проекти, і рішенням Екзаменаційної комісії їм був присуджений освітній ступінь «магістр». Вітаємо випускників і бажаємо успіхів у професійній діяльності!

 

Опублікований: 17-02-2018
Читайте також:
Масляна-Fest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

6 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу розгорнулося чергове яскраве й масштабне дійство – вперше дружна й велика факультетська родина організувала й провела Масляна-Fest. З самого ранку у технологічних лабораторіях панувала творча атмосфера – адже бажання позмагатися, чиї млинці найсмачніші, найкрасивіші, найтонші і,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Масляна-Fest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 06 березня 2019

Завершується термін подання оригіналів документів вступниками, рекомендованими до вступу на бакалавра на бюджет

Сьогодні, 6 серпня 2018 року, завершується термін, коли вступники на освітній ступінь «бакалавр» («магістр» медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямування), які отримали рекомендації на бюджет, мають виконати вимоги до зарахування – подати необхідні документи до приймальних комісій вишів до 18-ї години. Зарахування за державним або регіон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується термін подання оригіналів документів вступниками, рекомендованими до вступу на бакалавра на бюджет 06 серпня 2018

Презентуємо університет учням спеціалізованої школи №307

Навесні цього року був підписаний договір про співпрацю між університетом і спеціалізованою школою № 307 із поглибленим вивченням природничих наук. Предметом договору є навчання та підготовка слухача до зовнішнього незалежного оцінювання в Українському  центрі оцінювання якості освіти згідно зі змістом програм загальноосвітніх предметів, що відпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентуємо університет учням спеціалізованої школи №307 04 жовтня 2018

Свято  з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу

28 лютого 2019 року – особливий день для 160 випускників денної та заочної форм навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Цього дня вони розпрощалися зі своїм студентським життям і факультетом, з яким зріднилися, де пізнали перші вагомі перемоги й здобутки, навчилися мислити, приймати рішення й нести за них відповідальність...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 лютого 2019