Н У Х Т

Підсумували свою виробничу практику здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

06 жовтня 2021

Підсумували свою виробничу практику здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Традиційно, згідно з навчальним планом здобувачі четвертого курсу та другого курсу зі скороченим терміном навчання освітнього ступеню «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» денної форми навчання наприкінці вересня звітують про проходження виробничої практики у провідних закладах  столиці та України.

Виробнича практика здобувачів вищої освіти проходила у період з 1 по 28 вересня 2021 року в режимі офлайн із дотриманням усіх епідеміологічних норм.

Практична підготовка здобувачів дала змогу ознайомитись зі структурою підприємства, освоїти сучасні технології, навчитися самостійно вирішувати виробничі питання та сприяла удосконаленню фахових компетентностей у реальних виробничих умовах.

Успішним етапом завершення практики є традиційна підсумкова конференція, на якій здобувачі звітують щодо набутих вмінь, діляться враженнями і підтверджують теоретичні знання, закріплені на практиці.

Захист практики відбувся за участю керівників від випускової кафедри в режимі відеоконференції, організованої відповідальною за практичну підготовку здобувачів Анною Березовою.

Під час доповідей здобувачі аналізували зібрані відомості щодо бази практики, надавали характеристику меню підприємств, структуру виробництва, посадові обов’язки працівників, давали ґрунтовні відповіді на питання від членів комісії та розробляли рекомендації щодо модернізації та покращення умов роботи закладу.

Доповіді супроводжувалися презентаціями по кожному підприємству ресторанного господарства.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає здобувачів із успішним проходженням і захистом виробничої практики!

Опублікований: 06-10-2021
Читайте також:
Заклади вищої освіти вперше зможуть отримати від держави базове фінансування на науку

На 2019 рік у державному бюджеті вперше передбачено кошти для базового фінансування науки в закладах вищої освіти – 100 млн. гривень. Про це пише в своїй статті для «Дзеркала тижня» заступник міністра освіти і науки України Максим Стріха. До цього виші могли отримати лише короткострокове конкурсне фінансування під конкретні вузькі проекти. Максим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заклади вищої освіти вперше зможуть отримати від держави базове фінансування на науку 15 січня 2019

Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри  технології м'яса і м'ясних продуктів

Традиційно на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів щорічно на загальних зборах проводиться підсумкова конференція студентів по результатах проходження технологічної практики на  виробництві. Ось і в цьому році 4 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенко була організована конференція за резу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 04 жовтня 2019

Гостьова лекція для здобувачів від GSTC-експертки сталого туризму

31 травня 2023 року на кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася остання в цьому навчальному році гостьова лекція, яку для здобувачів спеціальності 242 «Туризм» прочитала доцентка кафедри країнознавства та туризму Київського національного університету імені Тараса Шевченка, GSTC-експертка сталого туризму Вікторія Кіптенко. Тема лекції «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для здобувачів від GSTC-експертки сталого туризму 01 червня 2023