Н У Х Т

Підсумували свою виробничу практику здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

06 жовтня 2021

Підсумували свою виробничу практику здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Традиційно, згідно з навчальним планом здобувачі четвертого курсу та другого курсу зі скороченим терміном навчання освітнього ступеню «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» денної форми навчання наприкінці вересня звітують про проходження виробничої практики у провідних закладах  столиці та України.

Виробнича практика здобувачів вищої освіти проходила у період з 1 по 28 вересня 2021 року в режимі офлайн із дотриманням усіх епідеміологічних норм.

Практична підготовка здобувачів дала змогу ознайомитись зі структурою підприємства, освоїти сучасні технології, навчитися самостійно вирішувати виробничі питання та сприяла удосконаленню фахових компетентностей у реальних виробничих умовах.

Успішним етапом завершення практики є традиційна підсумкова конференція, на якій здобувачі звітують щодо набутих вмінь, діляться враженнями і підтверджують теоретичні знання, закріплені на практиці.

Захист практики відбувся за участю керівників від випускової кафедри в режимі відеоконференції, організованої відповідальною за практичну підготовку здобувачів Анною Березовою.

Під час доповідей здобувачі аналізували зібрані відомості щодо бази практики, надавали характеристику меню підприємств, структуру виробництва, посадові обов’язки працівників, давали ґрунтовні відповіді на питання від членів комісії та розробляли рекомендації щодо модернізації та покращення умов роботи закладу.

Доповіді супроводжувалися презентаціями по кожному підприємству ресторанного господарства.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає здобувачів із успішним проходженням і захистом виробничої практики!

Опублікований: 06-10-2021
Читайте також:
Викладацька науково-практична конференція

Науково-пошукова робота є важливою складовою організації освітнього процесу кожного структурного підрозділу нашого навчально-наукового комплексу. Навчальний рік відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» завершився викладацькою науково-практичною конференцією «З досвіду організації о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацька науково-практична конференція 02 липня 2021

Варто знати

Після Першої світової та громадянської війн на території колишньої Російської імперії виникло 13 держав. П’ять із них – країни Балтії, Польща і Фінляндія – стали самостійними. Українські землі опинилися у складі різних держав. На Східній частині утвердилася радянська форма державності. Даний період в історії українського народу є дуже трагічним. Це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Варто знати 19 січня 2018

Перемагають – кращі!

Здобувачі освіти Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ взяли участь у XII Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з англійської мови «На Урок».   Першокурсники групи ДТГ-214 Богдана Бігар, Злата Зейкан, Тетяна Фізер, Володимир Фалес та Юліанна Сабов скористалися такою можливістю перевірити свої знання, повторити вивчене й дізнатися багато нового...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемагають – кращі! 12 квітня 2022

Третьокурсники-екологи дізнавалися, як вирішують екологічні проблеми на хлібокомбінаті №6

10 квітня студенти-екологи 3 курсу разом із доцентом кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксаною Салавор побували на дочірньому підприємстві ВАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат № 6». «Київхліб» – найбільший столичний виробник хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів, що вже понад 85 років утримує провідні позиції у галузі вітчизняного хлібо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-екологи дізнавалися, як вирішують екологічні проблеми на хлібокомбінаті №6 11 квітня 2019