Н У Х Т

Підсумували свою виробничу практику здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

06 жовтня 2021

Підсумували свою виробничу практику здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Традиційно, згідно з навчальним планом здобувачі четвертого курсу та другого курсу зі скороченим терміном навчання освітнього ступеню «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» денної форми навчання наприкінці вересня звітують про проходження виробничої практики у провідних закладах  столиці та України.

Виробнича практика здобувачів вищої освіти проходила у період з 1 по 28 вересня 2021 року в режимі офлайн із дотриманням усіх епідеміологічних норм.

Практична підготовка здобувачів дала змогу ознайомитись зі структурою підприємства, освоїти сучасні технології, навчитися самостійно вирішувати виробничі питання та сприяла удосконаленню фахових компетентностей у реальних виробничих умовах.

Успішним етапом завершення практики є традиційна підсумкова конференція, на якій здобувачі звітують щодо набутих вмінь, діляться враженнями і підтверджують теоретичні знання, закріплені на практиці.

Захист практики відбувся за участю керівників від випускової кафедри в режимі відеоконференції, організованої відповідальною за практичну підготовку здобувачів Анною Березовою.

Під час доповідей здобувачі аналізували зібрані відомості щодо бази практики, надавали характеристику меню підприємств, структуру виробництва, посадові обов’язки працівників, давали ґрунтовні відповіді на питання від членів комісії та розробляли рекомендації щодо модернізації та покращення умов роботи закладу.

Доповіді супроводжувалися презентаціями по кожному підприємству ресторанного господарства.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає здобувачів із успішним проходженням і захистом виробничої практики!

Опублікований: 06-10-2021
Читайте також:
Сучасні тренди та орієнтири молочної промисловості: започатковуємо ще одну наукову традицію

Колективи наших випускових кафедр продовжують зміцнювати партнерські зв’язки з промисловістю і бізнесом, залучаючи фахівців-практиків до цікавих івентів і актуальних обговорень. 29 травня 2024 року кафедра технології молока і молочних продуктів зібрала у дружньому творчому колі виробників молочних продуктів, колег-освітян і науковців, щоб поспілку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди та орієнтири молочної промисловості: започатковуємо ще одну наукову традицію 31 травня 2024

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19

За ініціативи Профкому співробітників та підтримки ректорату в університеті розпочалася вакцинація колективу від COVID-19. Нагадаємо, що відповідно до Дорожньої карти зі впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19 працівники сфери освіти є пріоритетною групою захисту, а керівництво нашого вишу дуже відповідально ставиться до зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19 09 червня 2021

Національний день дівчат у технологіях-2023: роль STEM та жінок у відбудові України

11 жовтня, у Міжнародний день дівчат, Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine) в межах ініціативи «Дівчата STEM» провів «Національний день дівчат у технологіях 2023». Національний День дівчат у технологіях – щорічна подія, під час якої дівчата мають змогу відвідати STEM-компанії, познайомитися з їхньою діяльністю та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Національний день дівчат у технологіях-2023: роль STEM та жінок у відбудові України 13 жовтня 2023