Н У Х Т

Підсумували свою виробничу практику здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

06 жовтня 2021

Підсумували свою виробничу практику здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Традиційно, згідно з навчальним планом здобувачі четвертого курсу та другого курсу зі скороченим терміном навчання освітнього ступеню «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» денної форми навчання наприкінці вересня звітують про проходження виробничої практики у провідних закладах  столиці та України.

Виробнича практика здобувачів вищої освіти проходила у період з 1 по 28 вересня 2021 року в режимі офлайн із дотриманням усіх епідеміологічних норм.

Практична підготовка здобувачів дала змогу ознайомитись зі структурою підприємства, освоїти сучасні технології, навчитися самостійно вирішувати виробничі питання та сприяла удосконаленню фахових компетентностей у реальних виробничих умовах.

Успішним етапом завершення практики є традиційна підсумкова конференція, на якій здобувачі звітують щодо набутих вмінь, діляться враженнями і підтверджують теоретичні знання, закріплені на практиці.

Захист практики відбувся за участю керівників від випускової кафедри в режимі відеоконференції, організованої відповідальною за практичну підготовку здобувачів Анною Березовою.

Під час доповідей здобувачі аналізували зібрані відомості щодо бази практики, надавали характеристику меню підприємств, структуру виробництва, посадові обов’язки працівників, давали ґрунтовні відповіді на питання від членів комісії та розробляли рекомендації щодо модернізації та покращення умов роботи закладу.

Доповіді супроводжувалися презентаціями по кожному підприємству ресторанного господарства.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає здобувачів із успішним проходженням і захистом виробничої практики!

Опублікований: 06-10-2021
Читайте також:
Тренуємо навички менеджменту креативних індустрій

Наприкінці жовтня 13 здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 1-3 курсів і магістратури Навчально-наукового інституту економіки і управління стали стажерами на головній події молодіжної fashion-індустрії країни – Junior Fashion Week (JFW)2021 у КВЦ «Парковий». Протягом 3-х днів майбутні ейчари тренували навички організації м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренуємо навички менеджменту креативних індустрій 01 листопада 2021

Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії

Осінь – час красивих краєвидів і прохолодних вечорів, але водночас це період розвитку, зростання та заглиблення у захоплюючий навчальний процес. Тож, на лабораторних заняттях з дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія. Модуль 1. Мікроорганізми як біологічні агенти» робота просто «кипить». Запорукою успіху кожної справи є досконалий розбір ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії 25 жовтня 2024

Інновації, що формують стале майбутнє

Формування екологічного світогляду – надважливе завдання, яке ставлять перед собою усі викладачі кафедри біотехнології і мікробіології, адже саме він є запорукою сталого розвитку майбутнього суспільства. Збереження й розвиток людства в цілому стає можливим лише за умови комплексного розв’язання екологічних проблем, включаючи проблему накопичення ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації, що формують стале майбутнє 14 вересня 2020

Мандрівка до Львова: біотехнологічна компанія «ЕНЗИМ» зустрічає наших здобувачів

Здобувачі другого та третього курсів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» та третього курсу спеціальності 161 «Хімічні технології» побували на ПрАТ «Ензим», що знаходиться у м. Львів. «Ензим» – міжнародна біотехнологічна компанія, яка спеціалізується на виробництві дріжджів та інноваційних продуктів для різних галузей, експортує близь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандрівка до Львова: біотехнологічна компанія «ЕНЗИМ» зустрічає наших здобувачів 23 жовтня 2024