Н У Х Т

Сучасну та актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки отримали здобувачі спеціальності «Харчові технології»

18 листопада 2021

Сучасну та актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки отримали здобувачі спеціальності «Харчові технології»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції, не зважаючи на дистанційне навчання, продовжуються пізнавальні зустрічі з топовими стейкхолдерами України.

17 листопада здобувачі четвертого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» мали змогу прослухати лекцію та поспілкуватися із запрошеною гостею, керівницею відділу зовнішнього аудиту департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд» Наталією Олексієнко.

Враховуючи актуальність впровадження системи якості НАССР, тема її лекції – «Особливості впровадження НАССР у закладах ресторанного господарства».

Діджиталізована зустріч відбулась на лекційному занятті «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» за участі викладачів кафедри, професора Олега Кузьміна та доцентки Ірини Корецької.

Лекцію спікерка розпочала з актуальності та необхідності системи НАССР, навела документи, якими необхідно керуватися операторам ринку харчових продуктів для успішного та сучасного бізнесу. Далі звернула увагу здобувачів на факапи, з якими зіштовхуються молоді компанії при впровадженні системи НАССР. Ділилася власним досвідом вибору постачальників сировини, розповіла, яким чином необхідно здійснювати транспортування сировини й напівфабрикатів, акцентувала увагу на рекламації й на послідовності вирішення конфліктних ситуацій, як із постачальниками, так і з покупцями.

Здобувачі та викладачі кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи підтримували жваву комунікацію з лекторкою, задавали  різноманітні запитання. У свою чергу гостя охоче давала практичні рекомендації здобувачам щодо системи HACCP на місцях їхньої роботи.

Здобувачі освіти вдячні Наталії Олексієнко за нові інсайти, сучасну та актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки й чекають на нові зустрічі, а викладачі сподіваються на подальшу співпрацю. 

Опублікований: 18-11-2021
Читайте також:
ВідНОВА:UA

Нещодавно ми анонсували програму залучення молоді до відновлення України «ВідНОВА:UA-2025», спрямовану на активну молодь віком від 18 до 35 років, яка прагне краще пізнати свою країну та долучитися до її відновлення. І вже маємо перші результати – учасником програми став очільник відділу волонтерства студентської ради Відокремленого структурного пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ВідНОВА:UA 15 серпня 2025

Актуальні питання сьогодення на відкритій лекції викладача кафедри технології цукру і підготовки води

Доцент кафедри технології цукру і підготовки води Наталія Чернова прочитала відкриту лекцію «Знезараження води. Знезараження води озоном» для студентів збірної групи ЦВ-4-10+ск із дисципліни «Технології питної води та води для харчових виробництв». На занятті були присутні викладачі кафедри. Впродовж лекції були розглянуті основні теоретичні відом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання сьогодення на відкритій лекції викладача кафедри технології цукру і підготовки води 03 грудня 2019

Особливості технології крижаного вина в Україні обговорили науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Особливості технології крижаного вина в Україні». Тема семінару присвячена дослідженням за матеріалами дисертаційної роботи Вікторії Луцькової «Розроблення технології крижаного вина в умовах північного причорномор’я» (науковий керівник – професор Оксана Ткаченко ). Наукови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості технології крижаного вина в Україні обговорили науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 20 грудня 2018

Широке різноманіття тем досліджень на захистах бакалаврів-заочників кафедри економіки і права

На кафедрі економіки і права Навчально-наукового інституту економіки і управління відбувся захист кваліфікаційних робіт випускників-бакалаврів заочної форми навчання спеціальності 051 «Економіка», освітніх програм «Економіка підприємства» та «Економіка та правове забезпечення бізнесу». Варто відзначити широке різноманіття тем робіт, присвячених ак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широке різноманіття тем досліджень на захистах бакалаврів-заочників кафедри економіки і права 16 лютого 2024