Н У Х Т

Сучасну та актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки отримали здобувачі спеціальності «Харчові технології»

18 листопада 2021

Сучасну та актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки отримали здобувачі спеціальності «Харчові технології»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції, не зважаючи на дистанційне навчання, продовжуються пізнавальні зустрічі з топовими стейкхолдерами України.

17 листопада здобувачі четвертого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» мали змогу прослухати лекцію та поспілкуватися із запрошеною гостею, керівницею відділу зовнішнього аудиту департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд» Наталією Олексієнко.

Враховуючи актуальність впровадження системи якості НАССР, тема її лекції – «Особливості впровадження НАССР у закладах ресторанного господарства».

Діджиталізована зустріч відбулась на лекційному занятті «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» за участі викладачів кафедри, професора Олега Кузьміна та доцентки Ірини Корецької.

Лекцію спікерка розпочала з актуальності та необхідності системи НАССР, навела документи, якими необхідно керуватися операторам ринку харчових продуктів для успішного та сучасного бізнесу. Далі звернула увагу здобувачів на факапи, з якими зіштовхуються молоді компанії при впровадженні системи НАССР. Ділилася власним досвідом вибору постачальників сировини, розповіла, яким чином необхідно здійснювати транспортування сировини й напівфабрикатів, акцентувала увагу на рекламації й на послідовності вирішення конфліктних ситуацій, як із постачальниками, так і з покупцями.

Здобувачі та викладачі кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи підтримували жваву комунікацію з лекторкою, задавали  різноманітні запитання. У свою чергу гостя охоче давала практичні рекомендації здобувачам щодо системи HACCP на місцях їхньої роботи.

Здобувачі освіти вдячні Наталії Олексієнко за нові інсайти, сучасну та актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки й чекають на нові зустрічі, а викладачі сподіваються на подальшу співпрацю. 

Опублікований: 18-11-2021
Читайте також:
Допоміжні речовини в органічному виробництві: викладачі знайомляться із законодавчими вимогами

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла участь у онлайн-тренінгу «Перелік допоміжних речовин, продуктів та методів». Мета заходу – навчання операторів, громадських об'єднань і надавачів послуг в органічному секторі України щодо вимог органічного законодавства України та органічного регулювання ЄС ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Допоміжні речовини в органічному виробництві: викладачі знайомляться із законодавчими вимогами 15 лютого 2024

Зміни до освітньо-професійних програм обговорили на кафедрі інформаційних систем

На кафедрі інформаційних систем обговорили реформування освітньо-професійних програм за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки» на 2021-2022 навчальний рік. До зустрічі, що відбулася у онлайн-режимі долучилися гаранти освітніх програм, учасники робочих груп, викладачі кафедри, здобувачі вищої освіти старших курсів і стейкхолдери. Обговорювали усі ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміни до освітньо-професійних програм обговорили на кафедрі інформаційних систем 02 квітня 2021

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

10 червня професори кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василь Пасічний та Ірина Шевченко комісійно оцінили в рамках екзамену з дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технології м'ясних і м'ясомістких продуктів» рівень освоєння магістрантами кафедри сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів у м'ясопереробні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 12 червня 2020

Як побудувати грандіозну кар’єру після навчання в університеті дізнаються вступники від фахівців кафедри економіки і права

21 лютого у читальному залі Свалявського технічного коледжу НУХТ відбулася зустріч фахівців кафедри економіки і права нашого університету – завідувача кафедри, доктора економічних наук, професора Анатолія Заїнчковського і доцента Юлії Левченко зі студентами старших курсів. Викладачі докладно розповіли студентам про наш університет – про широкий виб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як побудувати грандіозну кар’єру після навчання в університеті дізнаються вступники від фахівців кафедри економіки і права 22 лютого 2017