Н У Х Т

Сучасну та актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки отримали здобувачі спеціальності «Харчові технології»

18 листопада 2021

Сучасну та актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки отримали здобувачі спеціальності «Харчові технології»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції, не зважаючи на дистанційне навчання, продовжуються пізнавальні зустрічі з топовими стейкхолдерами України.

17 листопада здобувачі четвертого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» мали змогу прослухати лекцію та поспілкуватися із запрошеною гостею, керівницею відділу зовнішнього аудиту департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд» Наталією Олексієнко.

Враховуючи актуальність впровадження системи якості НАССР, тема її лекції – «Особливості впровадження НАССР у закладах ресторанного господарства».

Діджиталізована зустріч відбулась на лекційному занятті «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» за участі викладачів кафедри, професора Олега Кузьміна та доцентки Ірини Корецької.

Лекцію спікерка розпочала з актуальності та необхідності системи НАССР, навела документи, якими необхідно керуватися операторам ринку харчових продуктів для успішного та сучасного бізнесу. Далі звернула увагу здобувачів на факапи, з якими зіштовхуються молоді компанії при впровадженні системи НАССР. Ділилася власним досвідом вибору постачальників сировини, розповіла, яким чином необхідно здійснювати транспортування сировини й напівфабрикатів, акцентувала увагу на рекламації й на послідовності вирішення конфліктних ситуацій, як із постачальниками, так і з покупцями.

Здобувачі та викладачі кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи підтримували жваву комунікацію з лекторкою, задавали  різноманітні запитання. У свою чергу гостя охоче давала практичні рекомендації здобувачам щодо системи HACCP на місцях їхньої роботи.

Здобувачі освіти вдячні Наталії Олексієнко за нові інсайти, сучасну та актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки й чекають на нові зустрічі, а викладачі сподіваються на подальшу співпрацю. 

Опублікований: 18-11-2021
Читайте також:
Сертифікати слухачам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» вручені!

Успішно завершилася сертифікатна освітньо-професійна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», співорганізаторами якої є кафедра готельно-ресторанної справи і кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Упродовж 10 тижнів відповідно до програми курсу лекції, практичн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сертифікати слухачам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» вручені! 11 лютого 2021

Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ

У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі другого курсу спеціальності «Туризм» беруть участь у заходах проєкту «Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ». Завдячуючи Національній ресторанній асоціації України, наші здобувачі спілкуються з виноробами, дізнаються про принципи виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ 19 грудня 2022

Реконструкція лабораторії холодильної техніки триває

У лабораторії холодильної техніки кафедри теплоенергетики і холодильної техніки нарешті встановлені теплообмінники фірми «Thermofin». Це обладнання було спроектоване, виготовлене та люб’язно передане кафедрі фірмою «Thermofin» для покращення навчального процесу. Активну участь у доставці обладнання взяла фірма-дистриб’ютор холодильного обладнання Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реконструкція лабораторії холодильної техніки триває 10 березня 2020

Студенти-ейчари отримали інструкцію зі зваблення роботодавців

Стандартні схеми пошуку роботи вже не працюють. Студенти-управлінці персоналом переконались у цьому на зустрічі із Юлією Кескін, HR Business partner сервісної компанії Ezetech, що спеціалізується на розробленні проектів для американських стратапів у сфері FinTech/E-commerce/Social/Media індустрій. До того ж, Юлія – координатор спільноти iOS/Swift і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-ейчари отримали інструкцію зі зваблення роботодавців 27 грудня 2017