Н У Х Т

Чергова профорієнтаційна зупинка біотехнологів – у Ірпінському ліцеї №1

15 листопада 2023

Чергова профорієнтаційна зупинка біотехнологів – у Ірпінському ліцеї №1

Чергова зустріч профорієнтаційної команди факультету біотехнології та екологічного контролю з майбутніми вступниками відбулася в Ірпінському ліцеї №1. Цього разу представником від спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» виступив студент академічної групи БТ-1-1 Тімур Соколовський разом із асистенткою кафедри біотехнології і мікробіології Іриною Ковшар.

Колись Тімур був учнем цього ліцею, а зараз підкорює перші сходинки такої цікавої науки, як біотехнологія в нашому університеті. Зустріч почалася з розповіді про університет і факультет. Учні більш детально познайомились з кафедрою біотехнології і мікробіології, а також із можливостями, які відкриваються перед нашими студентами, починаючи вже з першого курсу навчання. Особливу увагу першокурсник присвятив саме лояльності наших викладачів, які зацікавлені в якісній освіті здобувача. Ліцеїсти дізналися про різноманітне й цікаве дозвілля студентів, де можна гарно провести час та які заходи відбуваються у нашій Alma mater. Також вони дізналися про спортивний комплекс, в якому можна не тільки займатися футболом і волейболом, а також піти на плавання чи в інші спортивні секції абсолютно безкоштовно.

Наприкінці зустрічі ліцеїсти долучилися до телеграм-чату для вступників, де вони зможуть знайти відповіді на свої запитання та познайомитися з викладачами кафедр факультету.

Профорієнтаційна команда факультету вдячна адміністрації Ірпінського ліцею №1 за співпрацю, а також вчителям які погодилися допомогти провести цю зустріч, й сподівається побачитися з учнями в наступному році, але вже як із першокурсниками Національного університету харчових технологій.

Опублікований: 15-11-2023
Читайте також:
Шляхом впровадження новаційних дисциплін крокують фахівці кафедри іноземних мов професійного спрямування

Людський потенціал та стан освіти мають велике значення для розвитку кожної країни. Високоякісна освіта – це основа модернізації суспільства, економіки та культури. Виховання досвідчених фахівців у належних кількостях і на відповідному рівні – головні завдання, які стоять перед вищою школою України. Варто зауважити, що ця проблема – принципово важ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шляхом впровадження новаційних дисциплін крокують фахівці кафедри іноземних мов професійного спрямування 28 лютого 2019

«Ресторатор-майбутнього» – конкурс для здобувачів освіти відокремлених структурних підрозділів НУХТ

Напередодні новорічних свят і сесійних днів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції за підтримки деканату факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вперше відбувся практично-технологічний конкурс «Ресторатор-майбутнього» для здобувачів освіти з відокремлених структурних підрозділів нашого університету, що навчаються...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Ресторатор-майбутнього» – конкурс для здобувачів освіти відокремлених структурних підрозділів НУХТ 13 грудня 2021

Там, де починається безпека – дезінфекція у харчовій, фармацевтичній та біотехнологічній галузях

З’ясуванню багатьох питань, пов’язаних із забезпеченням санітарії на підприємствах харчової, фармацевтичної та біотехнологічної галузей, була присвячена лекція, яку в межах педагогічної практики прочитав здобувач освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» Олександр Ямковий. Лекцію прослухали треть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Там, де починається безпека – дезінфекція у харчовій, фармацевтичній та біотехнологічній галузях 10 квітня 2025

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи

Останній рік навчання у бакалавраті для четвертокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність 181 «Харчові технології») завершується переддипломною практикою та виконанням кваліфікаційних робіт. Понад 70 здобувачів освіти були направлені кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для проходження передд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи 15 травня 2025