Н У Х Т

Чергова профорієнтаційна зупинка біотехнологів – у Ірпінському ліцеї №1

15 листопада 2023

Чергова профорієнтаційна зупинка біотехнологів – у Ірпінському ліцеї №1

Чергова зустріч профорієнтаційної команди факультету біотехнології та екологічного контролю з майбутніми вступниками відбулася в Ірпінському ліцеї №1. Цього разу представником від спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» виступив студент академічної групи БТ-1-1 Тімур Соколовський разом із асистенткою кафедри біотехнології і мікробіології Іриною Ковшар.

Колись Тімур був учнем цього ліцею, а зараз підкорює перші сходинки такої цікавої науки, як біотехнологія в нашому університеті. Зустріч почалася з розповіді про університет і факультет. Учні більш детально познайомились з кафедрою біотехнології і мікробіології, а також із можливостями, які відкриваються перед нашими студентами, починаючи вже з першого курсу навчання. Особливу увагу першокурсник присвятив саме лояльності наших викладачів, які зацікавлені в якісній освіті здобувача. Ліцеїсти дізналися про різноманітне й цікаве дозвілля студентів, де можна гарно провести час та які заходи відбуваються у нашій Alma mater. Також вони дізналися про спортивний комплекс, в якому можна не тільки займатися футболом і волейболом, а також піти на плавання чи в інші спортивні секції абсолютно безкоштовно.

Наприкінці зустрічі ліцеїсти долучилися до телеграм-чату для вступників, де вони зможуть знайти відповіді на свої запитання та познайомитися з викладачами кафедр факультету.

Профорієнтаційна команда факультету вдячна адміністрації Ірпінського ліцею №1 за співпрацю, а також вчителям які погодилися допомогти провести цю зустріч, й сподівається побачитися з учнями в наступному році, але вже як із першокурсниками Національного університету харчових технологій.

Опублікований: 15-11-2023
Читайте також:
Тепло Великоднього свята від спільноти кафедри готельно-ресторанної справи нашим Захисникам

Щороку кафедра готельно-ресторанної справи з особливим натхненням готується до святкування світлого свята Великодня. Підготовка розпочинається задовго до самого свята і включає в себе ціле дійство: пошук оригінальних і смачних рецептів великодньої випічки, ретельний підбір інгредієнтів і, звичайно, захопливий та копіткий процес виготовлення святков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тепло Великоднього свята від спільноти кафедри готельно-ресторанної справи нашим Захисникам 23 квітня 2025

З органічним законодавством ЄС ознайомилися доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш, Анна Грищенко та Анастасія Шевченко взяли участь в онлайн-тренінгу «Органічний модуль (ЕU)», присвяченому органічному законодавству ЄС2018/848. Тема тренінгу – «Органічне законодавство ЄС 2018/848». Тренінг організований Міністерством аграрної політики та продово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З органічним законодавством ЄС ознайомилися доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 червня 2023

Відбулася урочиста посвята у студенти першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Для цьогорічних першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу історія студентського життя почалася 29 серпня в актовій залі університету з урочистої посвяти. Це приємне і водночас хвилююче свято не тільки для вчорашніх випускників шкіл і коледжів, але й для всього професорсько-викладацького складу факультету, за доброю тра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася урочиста посвята у студенти першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 29 серпня 2018

Літо з користю: наші біотехнологи взяли участь у ХIX International Summer School «Molecular Biology, Biotechnology and Biomedicine»

Третій рік поспіль здобувачі освіти та викладачі кафедри біотехнології і мікробіології беруть участь у міжнародній літній школі «Molecular Biology, Biotechnology and Biomedicine». Науковий захід, організатором якого є Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, був проведений за підтримки DAAD (Німецьке Бюро Академічних Обмінів). У здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літо з користю: наші біотехнологи взяли участь у ХIX International Summer School «Molecular Biology, Biotechnology and Biomedicine» 26 липня 2024