Н У Х Т

Усе про крафтовий хліб від технологинь компанії «Лесаффр»

17 листопада 2021

Усе про крафтовий хліб від технологинь компанії «Лесаффр»

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі від компанії «Лесаффр», який провели технологині Олександра Пашковська та Алла Набока.

Крафтовий хліб користується значним попитом, проте його виробництво передбачає багато ручної праці, застосування особливих технологічних прийомів приготування тіста, оброблення заготовок і випікання. Саме такі заходи сприяють формуванню неповторного аромату та смаку виробів, дають змогу по особливому оформити поверхню.

Фахівчині розповіли про тенденції розвитку асортименту такого хліба та запропонували технологічні рішення, розроблені технологами компанії, завдяки яким можна виробляти крафтовий хліб у пекарнях і на великих потужних підприємствах. Під час вебінару було продемонстровано зразки крафтового хліба, виготовленого за технологіями компанії «Лесаффр».

Наші викладачі вдячні організаторам за можливість відвідати вебінар. Отримані знання будуть впроваджені у навчальний процес під час викладання дисциплін, керівництва курсовим проєктуванням і кваліфікаційними роботами. 

 

Опублікований: 17-11-2021
Читайте також:
Тонкощі проєктування й дизайну підприємств готельного та ресторанного господарства від фахівців-практиків

На кафедрі готельно-ресторанної справи активно тривають гостьові лекторії від стейкхолдерів, представників бізнесу та роботодавців індустрії гостинності. Цього разу четвертокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках вивчення дисципліни «Проєктування та дизайн підприємств готельного та ресторанного господарства» слухали лекцію...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі проєктування й дизайну підприємств готельного та ресторанного господарства від фахівців-практиків 14 березня 2025

Сформований збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

11 червня 2021 р. в університеті працювала ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках реалізації проєктів програми ЕРАЗМУС+ Центр Європейського Союзу Жана Моне з Циклічної та Зеленої Економіки JM ECO (620627-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CoE) та Жан Моне Підтримка Асоціацій  EUforUA (611278-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сформований збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 21 липня 2021

Як стати успішним у виборі майбутньої роботи дізналися магістри-біотехнологи

Закінчення навчання і отримання диплому вже не за горами. Саме тому магістри першого року навчання, які навчаються за освітньою програмою «Фармацевтична біотехнологія», та бакалаври четвертого року навчання вже сьогодні задаються питанням працевлаштування в провідних фармацевтичних компаніях України. Які навички потрібно мати для того, щоб почати ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як стати успішним у виборі майбутньої роботи дізналися магістри-біотехнологи 22 квітня 2019