Н У Х Т

Усе про крафтовий хліб від технологинь компанії «Лесаффр»

17 листопада 2021

Усе про крафтовий хліб від технологинь компанії «Лесаффр»

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі від компанії «Лесаффр», який провели технологині Олександра Пашковська та Алла Набока.

Крафтовий хліб користується значним попитом, проте його виробництво передбачає багато ручної праці, застосування особливих технологічних прийомів приготування тіста, оброблення заготовок і випікання. Саме такі заходи сприяють формуванню неповторного аромату та смаку виробів, дають змогу по особливому оформити поверхню.

Фахівчині розповіли про тенденції розвитку асортименту такого хліба та запропонували технологічні рішення, розроблені технологами компанії, завдяки яким можна виробляти крафтовий хліб у пекарнях і на великих потужних підприємствах. Під час вебінару було продемонстровано зразки крафтового хліба, виготовленого за технологіями компанії «Лесаффр».

Наші викладачі вдячні організаторам за можливість відвідати вебінар. Отримані знання будуть впроваджені у навчальний процес під час викладання дисциплін, керівництва курсовим проєктуванням і кваліфікаційними роботами. 

 

Опублікований: 17-11-2021
Читайте також:
Про харчове шахрайство і захист продуктів харчування дізнавалися наші фахівці

«Харчове шахрайство і захист продуктів харчування» – такою була тема чергового вебінару від «Bureau Veritas Ukraine», до якого долучилися викладачі й науковці нашого університету. Спікером виступив керівник Департаменту навчання «Бюро Верітас Україна», доктор біологічних наук Іван Соколов. Досвідчений фахівець спеціалізується на: системах менеджме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчове шахрайство і захист продуктів харчування дізнавалися наші фахівці 15 липня 2020

Науковці про ІТ та телекомунікації

На кафедрі інформаційних систем уже втретє відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку інформаційних систем і телекомунікаційних технологій». У зв’язку з карантинними обмеженнями цьогоріч вона працювала повністю дистанційно, з використанням засобу відеозв’язку Zoom. З вітальним словом до учасників звернувся заві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці про ІТ та телекомунікації 04 лютого 2021

Професії у сфері Інтернет-маркетингу: гостьова лекція та перспективи стажування в маркетинговій агенції

Систематичне залучення провідних спеціалістів і роботодавців до навчального процесу давно стало традицією на кафедрі маркетингу. Цього разу перед студентами виступила Анна Несен, маркетологиня, власниця маркетингової агенції, що працює з українським бізнесом, криптоіндустрією, онлайн-навчанням та ІТ-сферою. Тема лекції – «Професії у сфері Інтернет-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професії у сфері Інтернет-маркетингу: гостьова лекція та перспективи стажування в маркетинговій агенції 15 листопада 2022

Чому варто отримати магістерський рівень вищої освіти…

Учасники робочих груп трьох освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зустрілися у діджитал-просторі з майбутніми вступниками, які прагнуть досягти магістерського рівня вищої освіти в галузі харчових технологій. Здобувачам-бакалаврам було наголошено на важливості продовження освіти на другому (магістерськом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чому варто отримати магістерський рівень вищої освіти… 15 лютого 2024