Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі від компанії «Лесаффр», який провели технологині Олександра Пашковська та Алла Набока.
Крафтовий хліб користується значним попитом, проте його виробництво передбачає багато ручної праці, застосування особливих технологічних прийомів приготування тіста, оброблення заготовок і випікання. Саме такі заходи сприяють формуванню неповторного аромату та смаку виробів, дають змогу по особливому оформити поверхню.
Фахівчині розповіли про тенденції розвитку асортименту такого хліба та запропонували технологічні рішення, розроблені технологами компанії, завдяки яким можна виробляти крафтовий хліб у пекарнях і на великих потужних підприємствах. Під час вебінару було продемонстровано зразки крафтового хліба, виготовленого за технологіями компанії «Лесаффр».
Наші викладачі вдячні організаторам за можливість відвідати вебінар. Отримані знання будуть впроваджені у навчальний процес під час викладання дисциплін, керівництва курсовим проєктуванням і кваліфікаційними роботами.