Н У Х Т

Магістр кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції ділиться професійним досвідом з молодшими колегами

10 квітня 2019

Магістр кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції ділиться професійним досвідом з молодшими колегами

9 квітня на кафедрі технології ресторанної та аюрведичної продукції у рамках дисципліни «Барна справа і робота сомельє» для студентів груп ХЧ-4-1 і ХЧ-4-2ск відбувся майстер-клас із практичних основ роботи бартендера. Його для своїх молодших товаришів проводив магістр групи АЮ-1-2М, бармен закладу «Pink Freud» та бар-менеджер закладу «Дімъ Трибеля» Андрій Вальчук.

Протягом заходу студенти дізналися про особливості роботи бармена, почули цікаву інформацію щодо провідних барів Києва та України й отримали можливість задати питання спеціалісту, який має за плечима вагомий досвід роботи за спеціальністю.

Наприкінці заняття бажаючі мали змогу спробувати свої сили у приготуванні простих коктейлів та отримати цінні професійні поради.

Кафедра щиро дякує Андрію за проведення цікавого заходу і бажає йому подальших успіхів у професійній та науковій діяльності!

Опублікований: 10-04-2019
Читайте також:
Теплі вітання для першокурсників Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ

Відбулася урочиста церемонія Посвяти першокурсників у студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ. Зі словами привітання, інформацією про життя інституту та важливими настановами до першокурсників звернулися директор інституту Сергій Блаженко та завідувачі випускових кафедр: технологічного обладнання та ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теплі вітання для першокурсників Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ 03 вересня 2019

Київські гімназисти побували на лабораторній з фізики першокурсників факультету автоматизації і комп’ютерних систем

У рамках проведення Днів гостинності в університеті до студентів першого курсу спеціальності «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» на лабораторну роботу з фізики завітали десятикласники київської гімназії. Тема лабораторної роботи –«Електромагнітні коливання та хвилі» важлива для студентів даної спеціальності, оскільки як майбутні ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Київські гімназисти побували на лабораторній з фізики першокурсників факультету автоматизації і комп’ютерних систем 30 березня 2019

Вражаючі результати: відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з іноземних мов

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з іноземних мов, в якому взяла участь велика кількість студентів. З англійської мови у змагання за призові місця вступили 145 здобувачів. Багато хто продемонстрував дуже гарний рівень, тому все вирішилося за результатами останнього етапу – перев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючі результати: відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з іноземних мов 01 березня 2024

Майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей від кондитера 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv»

17 листопада 2018 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей. У технологічній лабораторії кафедри кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» при 5-зірковому готелі міжнародної мережі «Hilton Kyiv», випускниця спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Тетяна Лоза озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей від кондитера 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv» 20 листопада 2018