Н У Х Т

Дуальна освіта: проєкт триває

01 лютого 2021

Дуальна освіта: проєкт триває

Останнім часом все більшої популярності в Україні набуває дуальна освіта – збалансована система зацікавлених сторін – відповідального і цілеспрямованого здобувача вищої освіти, університету і підприємств-роботодавців.

Наш університет не стоїть осторонь цього прогресивного підходу. Уже кілька випускових кафедр активно співпрацюють зі стейкхолдерами у цьому напрямку. Ось і магістрант кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Дмитро Латиговський нині поєднує навчання з роботою інженера-конструктора на науково-виробничому підприємстві «УКРОРГСИНТЕЗ», що спеціалізується на виробництві обладнання для харчової, фармацевтичної та хімічної промисловості, а також лабораторних меблів. Там же він офіційно проходить півторамісячну виробничу практику.

Університет створив умови для успішного поєднання навчання і професійної діяльності – аудиторні заняття займають 2 дні на тиждень, а викладачі надають консультації у зручний для студента час.

Підприємство «УКРОРГСИНТЕЗ» створило комфортні умови праці, вкладає значні зусилля і ресурси у виробниче навчання свого нового працівника, із розумінням ставиться до помилок на перших етапах роботи.

Наразі Дмитро Латиговський працює над розробленням деталей і вузлів обладнання, технологією їх виготовлення, фінішного оброблення і складання. Тема магістерської роботи Дмитра також буде пов’язана з обладнанням, яке виготовляють на «УКРОРГСИНТЕЗ» – ректифікаційною колоною насадкового типу.

Отже, після закінчення університету наш магістрант матиме не лише якісну теоретичну підготовку і базові компетенції, а цінний інженерний досвід, стаж, і перспективну роботу.

Днями Дмитро Латиговський за люб’язної згоди адміністрації підприємства запросив викладачів кафедри ознайомитися із його діяльністю. Вони перейняли досвід роботи конструкторського відділу та удосконалили знання із механічного оброблення матеріалів, збирання, нанесення покриття і налагодження обладнання.

Колектив кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв висловлює глибоку повагу і вдячність адміністрації «УКРОРГСИНТЕЗ» за внесок у підготовку фахівців. Нехай ваша діяльність буде результативною, а продукція користується попитом в Україні і світі!

Опублікований: 01-02-2021
Читайте також:
Роботодавці знову відвідали захисти бакалаврів-біотехнологів

19 червня 2018 р. на кафедрі біотехнології і мікробіології – тріумфальний день!  У цей день усі студенти 4 курсу почули завітні слова - «Присвоїти кваліфікацію фахівець з біотехнології». Останній день захисту почався з гарних емоцій. На кафедру завітала інженер-технолог відділу управління якістю ПрАТ «Інфузія» Олена Ткаченко, випускниця кафедри 20...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роботодавці знову відвідали захисти бакалаврів-біотехнологів 20 червня 2018

Віртуальна подорож у світ інновацій

Пропонуємо до перегляду віртуальну експозицію нових надходжень, які стали частиною фонду науково-технічної бібліотеки університету з жовтня по грудень 2024 року. Колектив бібліотеки запрошує усіх охочих скористатися цією можливістю та поглибити свої знання, відкриваючи для себе найсучасніші джерела в галузі науки і техніки, інженерії, економіки, м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна подорож у світ інновацій 06 січня 2025

Сучасні засідання кафедри

8 квітня 2020 року відбулося планове засідання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, яке, враховуючи реалії сьогодення, велося із використанням сучасних засобів комунікації, зокрема zoom-конференції. Завідувач кафедри Василь Пасічний разом із колективом розглянули та обговорили питання: 1. Стан наповнення дистанційних курсів денної та зао...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні засідання кафедри 09 квітня 2020

Пивний воркшоп з дегустацією від фахівця-практика – здобувачам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

З базовими стилями пива познайомилися здобувачі третього курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє», провівши дегустацію найбільш типових представників – Porters, Pilsner, Pale Ale, Stouts, Wheat Ales, IPA, Schwarzbier. На запрошення лекторки дисципліни, доцентки Ольг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пивний воркшоп з дегустацією від фахівця-практика – здобувачам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 28 листопада 2023