Н У Х Т

Дуальна освіта: проєкт триває

01 лютого 2021

Дуальна освіта: проєкт триває

Останнім часом все більшої популярності в Україні набуває дуальна освіта – збалансована система зацікавлених сторін – відповідального і цілеспрямованого здобувача вищої освіти, університету і підприємств-роботодавців.

Наш університет не стоїть осторонь цього прогресивного підходу. Уже кілька випускових кафедр активно співпрацюють зі стейкхолдерами у цьому напрямку. Ось і магістрант кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Дмитро Латиговський нині поєднує навчання з роботою інженера-конструктора на науково-виробничому підприємстві «УКРОРГСИНТЕЗ», що спеціалізується на виробництві обладнання для харчової, фармацевтичної та хімічної промисловості, а також лабораторних меблів. Там же він офіційно проходить півторамісячну виробничу практику.

Університет створив умови для успішного поєднання навчання і професійної діяльності – аудиторні заняття займають 2 дні на тиждень, а викладачі надають консультації у зручний для студента час.

Підприємство «УКРОРГСИНТЕЗ» створило комфортні умови праці, вкладає значні зусилля і ресурси у виробниче навчання свого нового працівника, із розумінням ставиться до помилок на перших етапах роботи.

Наразі Дмитро Латиговський працює над розробленням деталей і вузлів обладнання, технологією їх виготовлення, фінішного оброблення і складання. Тема магістерської роботи Дмитра також буде пов’язана з обладнанням, яке виготовляють на «УКРОРГСИНТЕЗ» – ректифікаційною колоною насадкового типу.

Отже, після закінчення університету наш магістрант матиме не лише якісну теоретичну підготовку і базові компетенції, а цінний інженерний досвід, стаж, і перспективну роботу.

Днями Дмитро Латиговський за люб’язної згоди адміністрації підприємства запросив викладачів кафедри ознайомитися із його діяльністю. Вони перейняли досвід роботи конструкторського відділу та удосконалили знання із механічного оброблення матеріалів, збирання, нанесення покриття і налагодження обладнання.

Колектив кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв висловлює глибоку повагу і вдячність адміністрації «УКРОРГСИНТЕЗ» за внесок у підготовку фахівців. Нехай ваша діяльність буде результативною, а продукція користується попитом в Україні і світі!

Опублікований: 01-02-2021
Читайте також:
Не збавляє обертів профорієнтаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології

Вибір професії – одне з головних життєвих питань, яке вирішує людина в юному віці. Тож із метою профорієнтаціного ознайомлення доцент кафедри біотехнології і мікробіології Юрій Карлаш разом із магістранткою 2-го року навчання Оленою Коваленко завітали до середньої школи №126 Дніпровського району м. Києва. У навчальному закладі їх привітно зустріли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не збавляє обертів профорієнтаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології 26 листопада 2018

Побільше би таких зустрічей: здобувачі освіти оцінили «NUFT Career Chance 2023»

Одним із найдієвіших способів надання допомоги випускникам у пошуку роботи, а роботодавцям – у якісному підборі кадрів є проведення Ярмарку вакансій. Тож відділ працевлаштування випускників двічі на рік проводить в університеті масштабний кар’єрний івент, до участі у якому запрошує провідних роботодавців України. Попри всі труднощі воєнного стану в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Побільше би таких зустрічей: здобувачі освіти оцінили «NUFT Career Chance 2023» 03 листопада 2023

Довгоочікувана подія для здобувачів-рекламістів: Ukraine Creative Stories

Здобувачі усіх курсів освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ разом із викладачами кафедри маркетингу мали змогу з 26 по 28 травня в онлайн-форматі відвідати найочікуванішу рекламну подію року – Ukraine Creative Stories. До карантину щорічно цю подію здобувачі відвідували офл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Довгоочікувана подія для здобувачів-рекламістів: Ukraine Creative Stories 01 червня 2021

Чекаємо на учасників ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з біотехнології 2018 року!

Цьогоріч 24-26 квітня вже п’ятий рік поспіль кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ прийматиме студентів-біотехнологів із різних куточків України – учасників II-го туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Позмагатися за звання кращого виявили бажання більше 50 студентів із 16 вищих навчальних закладів України. Викладачі кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чекаємо на учасників ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з біотехнології 2018 року! 11 квітня 2018