Н У Х Т

Підсумкова атестація на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ

06 лютого 2020

Підсумкова атестація на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ

На відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ триває підсумкова атестація. Насиченим, емоційним й важливим став цей період для студентів четвертого курсу спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» та учнів професії «Агент з організації туризму. Адміністратор».

Студенти групи Т-41 складали два випускних іспити: комплексний екзамен з фахових дисциплін та екзамен з іноземних мов за професійним спрямуванням (англійська, польська). Особливістю іспиту з  іноземних мов є те, що студенти готують творчі завдання у вигляді презентацій на вільно обрану тематику зі сфери туризму. Члени комісії звернули увагу на майстерність випускників презентувати туристичні продукти і маршрути англійською та польською мовами.

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» демонстрували фахові знання з ресторанної та готельної справи, технології продукції ресторанного господарства та барної справи.

Загалом, успішно склали випускні іспити 22 студенти спеціальності «Туризм» і 60 студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Також, високий рівень знань під час державної кваліфікаційної атестації продемонстрували 26 учнів інтегрованої професії «Агент з організації туризму. Адміністратор».

Вітаємо усіх випускників! Відтепер ви – дипломовані фахівці сфери обслуговування, нехай отримані знання та вміння допоможуть реалізуватися в професійній діяльності!

Опублікований: 06-02-2020
Читайте також:
Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Манєфи Полумбрик (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Дисертаційна робота Манєфи Полумбрик присвячена удосконаленню технології варених ковбас із використанням композицій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук 10 липня 2019

Рослинні біологічно активні речовини, як основа лікарських препаратів

Чи знали ви, що речовина карвон, яка добувається із плодів укропу запашного, є чудовим спазмалітиком? Або, чи чули ви про глікозидкорглікон, який екстрагують із конвалії? Його застосовують для зменшення явища недостатності міокарда. Або, що поряд із валеріаною одним із найкращих заспокійливих препаратів є лікарський засіб на основі горицвіту. І це ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рослинні біологічно активні речовини, як основа лікарських препаратів 12 червня 2023

Наукові дослідження на актуальні тематики

Відбувся попередній захист дисертаційної роботи на присудження ступеня кандидата технічних наук старшої викладачки кафедри переробки м’яса та молока Інституту післядипломної освіти НУХТ Олени Стоцької. Дослідження на тему «Біотрансформація відходів пивоварної виробництва з отриманням біогазу і кормової біомаси» за спеціальністю 03.00.20 Біотехнолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дослідження на актуальні тематики 12 липня 2023

Відкрита лекція для першокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування»

21 листопада 2022 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко прочитала відкриту лекцію «Меню – візитна картка закладу ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для першокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» 22 листопада 2022