Н У Х Т

Підсумкова атестація на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ

06 лютого 2020

Підсумкова атестація на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ

На відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ триває підсумкова атестація. Насиченим, емоційним й важливим став цей період для студентів четвертого курсу спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» та учнів професії «Агент з організації туризму. Адміністратор».

Студенти групи Т-41 складали два випускних іспити: комплексний екзамен з фахових дисциплін та екзамен з іноземних мов за професійним спрямуванням (англійська, польська). Особливістю іспиту з  іноземних мов є те, що студенти готують творчі завдання у вигляді презентацій на вільно обрану тематику зі сфери туризму. Члени комісії звернули увагу на майстерність випускників презентувати туристичні продукти і маршрути англійською та польською мовами.

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» демонстрували фахові знання з ресторанної та готельної справи, технології продукції ресторанного господарства та барної справи.

Загалом, успішно склали випускні іспити 22 студенти спеціальності «Туризм» і 60 студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Також, високий рівень знань під час державної кваліфікаційної атестації продемонстрували 26 учнів інтегрованої професії «Агент з організації туризму. Адміністратор».

Вітаємо усіх випускників! Відтепер ви – дипломовані фахівці сфери обслуговування, нехай отримані знання та вміння допоможуть реалізуватися в професійній діяльності!

Опублікований: 06-02-2020
Читайте також:
Різдвяні традиції Німеччини: здобувачі прокачують мовні скіли з викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко провела зі студентами четвертих курсів університету виховний захід, присвячений різдвяним традиціям Німеччини. У заході взяли участь здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Різдвяні традиції Німеччини: здобувачі прокачують мовні скіли з викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування 11 грудня 2023

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладач кафедри технології оздоровчих продуктів, доцент Світлана Бажай-Жежерун за сприяння керівництва гімназії №59 ім. О.М. Бойченка м. Києва прочитала для учнів гімназії лекцію «Оздоровче харчування як розвиток уявлень про ідеальну їжу». Викладач акцентувала увагу слухачів на взаємозв'язку здоров'я і харчування, актуальності створення інновацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів 10 травня 2019

На старті виборчого процесу

11 лютого відбулося перше засідання Організаційного комітету з виборів ректора університету. У порядку денному були сім питань: обрання голови Оргкомітету, обрання заступників голови Оргкомітету, обрання секретаря Оргкомітету, обговорення наказу по університету про організацію виборів ректора, формування пакету положень, що стосуються виборчого про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На старті виборчого процесу 11 лютого 2020