Н У Х Т

Міжнародний день бармена на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

04 лютого 2022

Міжнародний день бармена на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

6 лютого у світі відзначають Міжнародний день бармена, і студенти нашого університету теж долучилися до цього свята.

Старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко провела захід для студентів груп ГС 1-9 і ГС 3-5 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

Здобувачки Діана Макаренко (група ГС 1-9) та Ірина Ткачук (група ГС 3-5) підготували цікаві презентації про професію бармена, які учасники заходу із задоволенням вислухали та обговорили недоліки і переваги професії, особистісні якості, навички і вміння бармена.

Інші студенти підготувати яскраві презентації коктейлів.

Наприкінці заходу розгадали кросворд про напої, що подають у барах, пригадавши назви різних алкогольних і безалкогольних напоїв, які вивчали у першому семестрі.

Учасники події дійшли висновку, що професія бармена досить цікава, але треба бути яскравою особистістю, яка вміє добре комунікувати, та з повагою і цікавістю ставитися до людей.

Опублікований: 04-02-2022
Читайте також:
Ейчари НУХТ на Всеукраїнському студентському круглому столі з hr-менеджменту

Здобувачки освітньої-професійної програми «Менеджмент персоналу» Альбіна Горобець (група МП-4-8) і Карина Жуковська (група МП-1-8М) представили свої доповіді на ІІІ Всеукраїнському студентському круглому столі з HR-менеджменту «Командна робота і цифрові технології в умовах глобальних змін». Модераторами заходу виступили викладачі кафедри менеджмент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ейчари НУХТ на Всеукраїнському студентському круглому столі з hr-менеджменту 15 травня 2025

Товарознавство харчових продуктів опановують бакалаври-поліграфісти

27 березня відбулося планове відкрите лекційне заняття на тему «Товарознавча характеристика молока та молочних продуктів» з дисципліни «Товарознавство харчових продуктів» к.т.н., доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Анастасії Чорної для здобувачів другого курсу спеціальності «Видавництво та поліграфія», освітньо-професійної програми «Комп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Товарознавство харчових продуктів опановують бакалаври-поліграфісти 29 березня 2024

Наукова спільнота нашого університету долучається до проєкту «Літня академія Elsevier»

Протягом липня-серпня цього року за сприяння Міністерства освіти і науки України відбудеться низка вебінарів, присвячених питанням використання бібліографічних і повнотекстових баз даних, інструментів, які застосовуються для проведення досліджень. Вебінари проводяться українською та англійською мовами у рамках проєкту «Літня академія Elsevier» і б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова спільнота нашого університету долучається до проєкту «Літня академія Elsevier» 16 липня 2021

Старт SMART-лекторію 2023-2024 на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки за доброю традицією стартував SMART-лекторій 2023-2024. З першою лекцією виступив доктор технічних наук, професор, провідний науковий співробітник, дійсний член Академії технічних наук України, провідний аудитор Юрій Сухенко. Лекційні матеріали були пов’язані з темою «Філософія ISO 9001– фундамент впров...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт SMART-лекторію 2023-2024 на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 02 жовтня 2023