Н У Х Т

Міжнародний день бармена на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

04 лютого 2022

Міжнародний день бармена на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

6 лютого у світі відзначають Міжнародний день бармена, і студенти нашого університету теж долучилися до цього свята.

Старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко провела захід для студентів груп ГС 1-9 і ГС 3-5 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

Здобувачки Діана Макаренко (група ГС 1-9) та Ірина Ткачук (група ГС 3-5) підготували цікаві презентації про професію бармена, які учасники заходу із задоволенням вислухали та обговорили недоліки і переваги професії, особистісні якості, навички і вміння бармена.

Інші студенти підготувати яскраві презентації коктейлів.

Наприкінці заходу розгадали кросворд про напої, що подають у барах, пригадавши назви різних алкогольних і безалкогольних напоїв, які вивчали у першому семестрі.

Учасники події дійшли висновку, що професія бармена досить цікава, але треба бути яскравою особистістю, яка вміє добре комунікувати, та з повагою і цікавістю ставитися до людей.

Опублікований: 04-02-2022
Читайте також:
Підкорюємо педагогічний Оскар

Щорічно педагогічні працівники Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж НУХТ» беруть активну участь у конкурсі професійної майстерності «ПЕДАГОГІЧНИЙ ОСКАР», який проводить Навчально-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти спільно з Національною академією педагогічних наук України. Приємно, що минулий рік не став...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підкорюємо педагогічний Оскар 02 січня 2023

До пулу унікальних баз практик студентів кафедри біотехнології і мікробіології додалася ще одна

Студентка-біотехнолог Вікторія Погоріла закріплювала набуті в університеті знання під час практики на ТОВ «Білоцерківський завод препаративних форм». Цей завод входить до складу сільськогосподарської компанії «AlfaSmartAgro». Підприємство займається виробництвом мікродобрив і засобів захисту рослин, використовуючи сучасні технології й найкраще євро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До пулу унікальних баз практик студентів кафедри біотехнології і мікробіології додалася ще одна 23 лютого 2018

Досвід колег у диджиталізації освіти вивчали викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів

Доцентки Тетяна Осьмак і Ульяна Кузьмик та асистентка Оксана Басс кафедри технології молока і молочних продуктів відвідали вебінар у рамках проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» по обміну досвідом у диджиталізації освіти «The Unicheck educational community», що відбувся за участі спікерів із провідних закладів освіти Харко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід колег у диджиталізації освіти вивчали викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів 02 листопада 2020

Допомога школярам у професійному самовизначенні від фахівців кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Профорієнтаційна діяльність є однією з найважливіших складових виховної роботи, тому потребує особливої уваги. Від її успішності залежить майбутнє благополуччя, самореалізація дітей. З цією метою в перший день лютого доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Романенко завітала до спеціалізованої школи №260 Голосіївського району мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Допомога школярам у професійному самовизначенні від фахівців кафедри екологічної безпеки та охорони праці 04 лютого 2019