На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції за сприяння завідувачки кафедри, професорки Олександри Нєміріч відбулася зустріч здобувачів 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» з членом приймальної комісії, уповноваженою особою консультаційного центру абітурієнтів НУХТ Артемом Ущаповським.
Під час зустрічі куратори Олена Матиящук і Володимир Польовик обговорили зі здобувачами організаційні питання стосовно закінчення навчання за освітнім ступенем «Бакалавр» і вступу до магістратури на освітні програми кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції». Зокрема викладачі проінформували студентів щодо програмних результатів навчання та посад, які можуть обіймати випускники університету за цими освітньо-професійними програмами.
Артем Ущаповський ознайомив присутніх зі спеціальностями освітнього ступеню «Магістр», які пропонує наш університет, термінами та особливостями цьогорічної реєстрації та складання ЄВІ/ЄФВВ-2024, датами подання документів. А також запросив підсилити свої мовні компетенції на підготовчих курсах до ЄВІ, які організувала кафедра іноземних мов професійного спрямування.
Таким чином бакалаври сформували траєкторію успішного вступу до нашої альма-матер для продовження навчання за освітнім степенем «Магістр».
Колектив випускової кафедри бажає четвертокурсникам успішно подолати цей рубікон, й очікує на зустріч у вступній кампанії 2024!