На початку навчального року традиційно відбувається зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів», професорки Юлії Камбулової зі здобувачами вищої освіти, які обрали цей напрям. Цього навчального року семеро магістрантів виявили бажання отримати професійні знання з виробництва органічних харчових продуктів і вступили на денну форму навчання.
Від колективу кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів гарантка привітала магістрантів зі вступом на другий рівень вищої освіти, подякувала всім за їх вибір, побажала цікавого і плідного навчання.
Гарантка ознайомила здобувачів освіти зі складовими освітньо-професійної програми, програмними компетентностями, яких вони набудуть наприкінці навчання, взаємозв’язком обов’язкових і вибіркових компонент. Окремо зупинилась на порядку вибору дисциплін та ознайомила з їх змістом.
Під час зустрічі гарантка поставила важливий наголос на питання академічної доброчесності, як однієї із головних складових університетської етики. Юлія Камбулова розказала про академічний плагіат, правилах етичної поведінки в університеті, видах відповідальності за конкретні порушення академічної доброчесності.
Бажаємо магістрантам натхнення й наполегливості, наукових відкриттів і професійного зростання під час на навчання!