Н У Х Т

Найцікавіший контент на соціально важливі теми для студентів-менеджерів персоналу

01 листопада 2019

Найцікавіший контент на соціально важливі теми для студентів-менеджерів персоналу

«А яка в тебе причина опустити руки сьогодні?», – запитав Ілля Яременко, бронзовий призер Параолімпійських ігор з плавання у переможному ролику «The reason» Molodiya Festival 2019. І ще про актуальне: воду – киянам, неетичність хутрової індустрії та її негативний вплив на довкілля, безвідповідальне споживання та проблеми перероблення, насилля над жінками та дівчатами у Південно-Східній Азії, підтримка ветеранів АТО і переселенців, порушення прав і свобод людини та багато інших кейсів соціальних негараздів із усього світу.

Це студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ спільно з викладачем Юлією Гринюк відвідали (вже традиційно) Міжнародний фестиваль соціальної реклами, що поєднував серію лекцій і workshops від фахівців сфери медіа, комунікацій і project-менеджерів, виставку соціальних постерів, показ української і закордонної (Індія, Іран, Японія, Філіппіни, Малайзія, Італія, Швейцарія, Франція) соціальної реклами.

В останній день фесту у столичній студії InLight наші вихованці дізналися про соціальні проєкти для бізнесу від Пилипа Білянського (агенція CF.Digital); запуск соціальної ініціативи Кампанії ХутроOFF, петиція якої стала найпопулярнішою в Україні, встановивши рекорд сайту Верховної Ради, від її координатора Павла Вишебаби; про шлях креаторів BBDO Віталія Капустяна та Іллі Янковського, що створили відеороботу з брифу Всесвітнього фонду дикої природи (WWF), до «золота» на Young Lions 2019 у Каннах. Також побачили майже 40 соціальних роликів із конкурсної програми фестивалю і церемонію нагородження переможців.

Найцікавіший контент на соціально важливі теми, що лякає-вражає-дивує, купа ідей для власних розробок у рамках дисципліни «Підприємництво та соціальні проєкти», а головне – підтвердження того, що зміни починаються з тебе. Таким менеджери персоналу бачать цьогорічний Molodiya Festival.

 

Опублікований: 01-11-2019
Читайте також:
Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації вітає доповідачів-переможців

15 квітня 2021 р. кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації у дистанційному режимі провела ранкове засідання 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Як і щороку, у роботі секції взяли участь найдопитливіші здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації вітає доповідачів-переможців 15 квітня 2021

З гостьової лекції виконавчого директора Федерації органічного руху України розпочався навчальний рік у магістрантів

Для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів», навчальний рік розпочався з гостьової лекції з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів», яку прочитав виконавчий директор Федерації органічного руху України Андрій Коняшин. На лекці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З гостьової лекції виконавчого директора Федерації органічного руху України розпочався навчальний рік у магістрантів 14 жовтня 2022

Професійна орієнтація від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у Сумському фаховому коледжі НУХТ

Освітньо-профорієнтаційні зустрічі колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зі здобувачами відокремлених структурних підрозділів НУХТ тривають. Нова зупинка в онлайні – Сумський фаховий коледж НУХТ. На відеозв’язку – активні здобувачі освітніх програм «Виробництво харчової продукції» та «Ресторанне обслуговування». Профор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійна орієнтація від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у Сумському фаховому коледжі НУХТ 01 грудня 2021

Колективна праця

Вишли друком і затверджені наказом Міністерства соціальної політики України «Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв», розроблені авторським колективом під керівництвом завідувача кафедри охорони праці Інституту післядипломної освіти нашого університету, доцента, кандидата технічних наук, академіка мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колективна праця 12 січня 2018