Н У Х Т

Найцікавіший контент на соціально важливі теми для студентів-менеджерів персоналу

01 листопада 2019

Найцікавіший контент на соціально важливі теми для студентів-менеджерів персоналу

«А яка в тебе причина опустити руки сьогодні?», – запитав Ілля Яременко, бронзовий призер Параолімпійських ігор з плавання у переможному ролику «The reason» Molodiya Festival 2019. І ще про актуальне: воду – киянам, неетичність хутрової індустрії та її негативний вплив на довкілля, безвідповідальне споживання та проблеми перероблення, насилля над жінками та дівчатами у Південно-Східній Азії, підтримка ветеранів АТО і переселенців, порушення прав і свобод людини та багато інших кейсів соціальних негараздів із усього світу.

Це студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ спільно з викладачем Юлією Гринюк відвідали (вже традиційно) Міжнародний фестиваль соціальної реклами, що поєднував серію лекцій і workshops від фахівців сфери медіа, комунікацій і project-менеджерів, виставку соціальних постерів, показ української і закордонної (Індія, Іран, Японія, Філіппіни, Малайзія, Італія, Швейцарія, Франція) соціальної реклами.

В останній день фесту у столичній студії InLight наші вихованці дізналися про соціальні проєкти для бізнесу від Пилипа Білянського (агенція CF.Digital); запуск соціальної ініціативи Кампанії ХутроOFF, петиція якої стала найпопулярнішою в Україні, встановивши рекорд сайту Верховної Ради, від її координатора Павла Вишебаби; про шлях креаторів BBDO Віталія Капустяна та Іллі Янковського, що створили відеороботу з брифу Всесвітнього фонду дикої природи (WWF), до «золота» на Young Lions 2019 у Каннах. Також побачили майже 40 соціальних роликів із конкурсної програми фестивалю і церемонію нагородження переможців.

Найцікавіший контент на соціально важливі теми, що лякає-вражає-дивує, купа ідей для власних розробок у рамках дисципліни «Підприємництво та соціальні проєкти», а головне – підтвердження того, що зміни починаються з тебе. Таким менеджери персоналу бачать цьогорічний Molodiya Festival.

 

Опублікований: 01-11-2019
Читайте також:
Крок до підприємницького мислення

Бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у семінарі «Від діагностики проблем до залучення інвестицій: як підготувати бізнес до розвитку та ефективно презентувати бізнес-план», який провела директорка з розвитку бізнесу UFuture та CEO інвестиційно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок до підприємницького мислення 11 вересня 2025

Про різні підходи до онлайн-навчання у різних країнах на черговому засіданні English Speaking club

У непростий час пандемії та карантину викладачка кафедри ділової іноземної мови Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели чергове засідання English Speaking club у онлайн-режимі на тему «E-learning». Розпочали з мотиваційної промови Stuart Snuggs і Наталії Божок, про те, що онлайн-навчання є чудовою можливістю для саморозвитк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про різні підходи до онлайн-навчання у різних країнах на черговому засіданні English Speaking club 26 травня 2021

Вчена рада університету розглядає важливі питання

2 жовтня 2025 року у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали з традиційного привітання колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Далі ректор Олександр Шевченко проінформував щодо планів побудови у внутрішньому дворику університету каплички. Наразі буде закладено перший камінь, а зведення будівлі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету розглядає важливі питання 02 жовтня 2025

Старшокурсники Кропивницького коледжу харчування та торгівлі дізналися, як стати студентами НУХТ

Значна увага приділяється в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ, зокрема на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів резерву майбутніх вступників – випускникам коледжів за спорідненим напрямом підготовки. Доброю традицією і суттєвою підмогою у вирішенні цього питання є сьогоднішні студенти нашого університету, які відвідуючи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокурсники Кропивницького коледжу харчування та торгівлі дізналися, як стати студентами НУХТ 17 грудня 2018