Н У Х Т

Тріумфальна перемога футзалістів Свалявського технічного коледжу НУХТ у Обласній універсіаді

22 лютого 2019

Тріумфальна перемога футзалістів Свалявського технічного коледжу НУХТ у Обласній універсіаді

21 лютого 2019 р. у м. Ужгород відбулася XV Обласна універсіада з футзалу серед студентів навчальних закладів I-II рівня акредитації, у якій взяли участь команди 10 коледжів.

Студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ перемогли у групі Мукачівський кооперативний коледж 2:0, Хустський медичний коледж 4:0 і Хустський лісотехнічний коледж 6:0 та вийшли у півфінал де переграли Мукачівський сільський господарський коледж 4:2.

У фіналі збірна нашого коледжу перемогла студентів із Берегова 2:0.

Склад переможців: Дмитро Мол нар, Михайло Фалес, Вадим Стеблей, Дмитро Куля, Вадим Сокирко, Мирослав Софілканич, Іван Станкович, Іван Григоренко. Тренер команди – Петро Фалес.

Вітаємо з перемогою!

 

Опублікований: 22-02-2019
Читайте також:
Магістр кафедри інформаційних систем – володар Гран-Прі «LED Expo Awards 2019»

Магістр кафедри інформаційних систем факультету автоматизації і комп’ютерних систем Владислав Третьяк отримав Гран-Прі Виставки світлодіодного освітлення «LED Expo Awards 2019» за наукову студентську роботу «Розроблення інформаційної системи управління замкнутої екосистеми з використанням модулю регулювання освітлення». Гран-Прі «LED Expo Awards 2...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістр кафедри інформаційних систем – володар Гран-Прі «LED Expo Awards 2019» 13 вересня 2019

Eiswein вітчизняного виробництва на науковому семінарі на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Розроблення технології крижаного вина в агрокліматичних умовах північного Причорномор’я». Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила здобувач кафедри енології Одеської національної академії харчових технологій Вікторія Луцькова (науковий керівник – професор Ок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Eiswein вітчизняного виробництва на науковому семінарі на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 23 травня 2019

До відкриття туристичного сезону в місті Кам’янці-Подільському долучилися другокурсники спеціальності «Туризм»

Студенти-другокурсники спеціальності «Туризм» у рамках дисципліни «Логістика в туризмі» під керівництвом доцента Тетяни Мірзодаєвої вивчають тему «Інформаційні потоки в логістиці туристичної сфери», як у традиційних формах лекційного та практичного заняття, так і з використанням інноваційних методів навчання. Зокрема, 30 квітня 2020 року студенти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До відкриття туристичного сезону в місті Кам’янці-Подільському долучилися другокурсники спеціальності «Туризм» 04 травня 2020

Секрети барної майстерності для здобувачів освіти від успішного бартендера і нашого випускника

На кафедрі готельно-ресторанної справи продовжуються виїзні лабораторні заняття у режимі онлайн. Цього разу здобувачі 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» «побували» у загадковому коктейль-барі «Kimberli» від однойменного ювелірного бренду у центрі столиці. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети барної майстерності для здобувачів освіти від успішного бартендера і нашого випускника 04 листопада 2021