Н У Х Т

Вивчення виробничих процесів та обладнання у реальних умовах

25 жовтня 2024

Вивчення виробничих процесів та обладнання у реальних умовах

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» та освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» 24 жовтня 2024 року поєднали теорію і практику на підприємстві «Еat easy», лідера вітчизняного ринку з виробництва пробіотично-ферментованих напоїв на основі чайного гриба Комбучі.

Із зацікавленням відбулося вивчення виробничих процесів та обладнання в реальних умовах для здобувачів груп ОП-4-7, ОП-4-7ск, ОХ-4-7ск, ОХ-2-7ск, яке провели для них спільно з директором з виробництва Євгеном Хромцем, головним технологом підприємства Назаром Косіковським та старшою технологинею Інною Ренейською викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування доцент Роман Якобчук, професор Валентин Олішевський і наставник Євген Бабко.

Вивчаючи дисципліну «Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній» та «Технологiчне обладнання харчових виробництв», здобувачі ознайомилися з компонуванням приміщень і технологічного обладнання підприємства і набули навиків для його проєктування, з конструкціями та принципами роботи обладнання для підготовки води, екстрагування, бродіння, розливання та укупорювання готового напою в скляну і металеву тару, а також із обладнанням, що працює під внутрішнім статичним тиском, фланцевими з’єднаннями та системами трубопроводів.

Після навчально-практичного зайняття здобувачі взяли участь у дегустації широкої лінійки напоїв торгової марки «Spraga» та висловили свої враження й побажання.

Колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування висловлює щиру подяку за надану можливість проведення заняття, цікаве спілкування, організацію та приділений час особисто директору з виробництва Євгену Хромцю.

Опублікований: 25-10-2024
Читайте також:
Таємниці цікавих біотехнологічних об’єктів на гостьовій лекції для першокурсників

Гриби – дивовижні створіння нашої планети, які не можна віднести ні до рослинного, ні до тваринного світу. А ще гриби – цікаві біотехнологічні об’єкти і дізнатися про їхні таємниці дуже корисно і повчально для майбутніх біотехнологів. Тож на запрошення лекторки дисципліни «Біологія клітин», доцентки Вікторії Красінько до здобувачів-біотехнологів п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці цікавих біотехнологічних об’єктів на гостьовій лекції для першокурсників 14 квітня 2023

Найефективніші і новітні технології навчання опановують фахівці кафедри іноземних мов професійного спрямування

У пошуку найбільш ефективних і новітніх технологій навчання іноземній мові в.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська взяла участь у програмі тренінгів для викладачів англійської мови, яку започаткував Американський Дім у Києві. Однією із ефективних сучасних технологій навчання, зорієнтованих на створення умов д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найефективніші і новітні технології навчання опановують фахівці кафедри іноземних мов професійного спрямування 20 лютого 2019

Членами Асоціації Індустрії Гостинності України стали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи стали членами Асоціації Індустрії Гостинності України, яка об’єднує представників бізнесу, влади, наукової спільноти та місцевих громад у єдиний інформаційний простір для обміну знаннями та досвідом, реалізації спільних проєктів, проведення досліджень, доступу до інновацій і створення додаткових можливо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Членами Асоціації Індустрії Гостинності України стали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 23 лютого 2021

«Упакована» майстерність: від Конференції до Інновацій у мехатроніці та пакувальній техніці

11 квітня колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки зібрався на 90-ту Ювілейну Міжнародну наукову конференцію молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Наукова конференція стала прекрасною можливістю для обміну ідеями та досвідом між різними поколіннями фахівці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Упакована» майстерність: від Конференції до Інновацій у мехатроніці та пакувальній техніці 12 квітня 2024