Н У Х Т

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

12 листопада 2018

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Коваль прочитала лекцію з навчальної дисципліни «Харчові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

На лекцію завітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професор Віктор Доценко, викладачі кафедри, а також фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Під час лекції «Технологія хліба та хлібобулочних виробів в умовах міні-виробництва» викладач охарактеризувала асортимент продукції та особливості її виробництва в умовах пекарні, показники якості хліба, однофазні й двофазні способи приготування тістових мас, а також основні технологічні операції виробництва хліба і хлібобулочних виробів.

Для розкриття теми лекції та набуття студентами теоретичних знань Ольга Коваль використовувала мультимедійну презентацію, що у достатній мірі була наповнена ілюстративним матеріалом (технологічні схеми, таблиці, фото), та роздатковий матеріал.

Лектор на високому науково-педагогічному рівні, системно, послідовно, логічно представила до уваги студентів матеріал, який супроводжувався практичними рекомендаціями щодо впровадження технології хліба і хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства.

Опублікований: 12-11-2018
Читайте також:
Затверджено обсяг держзамовлення для НУХТ на підготовку фахівців у 2020 році

Міністерством освіти і науки України погоджені максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2020 році до Національного університету харчових технологій для відкритих конкурсних пропозицій, що створені для вступників на основі повної загальної середньої освіти. Окрім цього, затверджена кількість осіб, які зможе пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Затверджено обсяг держзамовлення для НУХТ на підготовку фахівців у 2020 році 28 липня 2020

Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти

Карантинні обмеження не завадили організації практичної підготовки здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи. З урахуванням усіх протиепідемічних рекомендацій і карантинних обмежень задля запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, з використанням дистанційних технологій 1 лютого 2021 р. здобувачі освітнього ступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти 02 березня 2021

Відбулося планове засідання вченої ради університету

1 березня відбулося планове засідання вченої ради університету. Заступник голови ради, перший проректор Володимир Яровий розпочав його зі сумної звістки – пішла з життя член ради, завідувач кафедри маркетингу, професор Олена Сологуб. Члени вченої ради вшанували пам’ять колеги хвилиною мовчання. Та життя не стоїть на місці, й вчена рада продовжила р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося планове засідання вченої ради університету 01 березня 2018

Напружений і відповідальний період у житті здобувачів успішно подоланий

Дипломне проектування – завжди напружений і відповідальний період у житті студентів, час підтвердження того, які знання вони отримали за роки навчання за спеціальністю. Захист дипломних проєктів освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» за спеціальністю 123 «Комп’ютерна інженерія» денної форми навчання відбувся  в Полтавському фаховому ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Напружений і відповідальний період у житті здобувачів успішно подоланий 09 липня 2020