Н У Х Т

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

12 листопада 2018

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Коваль прочитала лекцію з навчальної дисципліни «Харчові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

На лекцію завітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професор Віктор Доценко, викладачі кафедри, а також фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Під час лекції «Технологія хліба та хлібобулочних виробів в умовах міні-виробництва» викладач охарактеризувала асортимент продукції та особливості її виробництва в умовах пекарні, показники якості хліба, однофазні й двофазні способи приготування тістових мас, а також основні технологічні операції виробництва хліба і хлібобулочних виробів.

Для розкриття теми лекції та набуття студентами теоретичних знань Ольга Коваль використовувала мультимедійну презентацію, що у достатній мірі була наповнена ілюстративним матеріалом (технологічні схеми, таблиці, фото), та роздатковий матеріал.

Лектор на високому науково-педагогічному рівні, системно, послідовно, логічно представила до уваги студентів матеріал, який супроводжувався практичними рекомендаціями щодо впровадження технології хліба і хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства.

Опублікований: 12-11-2018
Читайте також:
Гаранти ще чотирьох освітніх програм готуються до акредитації

В університеті триває підготовка до акредитації освітніх програм. Наразі до акредитації готуються випускові кафедри за трьома бакалаврськими освітніми програмами – «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Міжнародні економічні відносини», «Готельно-ресторанна справа» і однією магістерською – «Менеджмент». Повідомлення про намір акредитува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гаранти ще чотирьох освітніх програм готуються до акредитації 09 вересня 2020

Викладачі університету не втрачають нагоди поділитися знаннями й досвідом з виробничниками

Наші викладачі – відомі у своїх галузях фахівці та експерти, тому часто їх запрошують до складу різноманітних експертних груп і фахових журі, а також залучають до практичної підготовки та підвищення кваліфікації виробничників. Ось і професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, докторка технічних наук Марина Білько є постійним ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету не втрачають нагоди поділитися знаннями й досвідом з виробничниками 05 серпня 2022

Старт нової освітньо-професійні програми підготовки магістрів-біотехнологів

Позаду залишились усі хвилювання, пов’язані зі вступною кампанією, і попереду наших студентів очікує захоплюючий світ пізнання глибин обраних спеціальностей, засвоєння навичок і отримання компетенцій, які допоможуть стати справжнім висококласним фахівцем. Новий навчальний рік на кафедрі біотехнології і мікробіології розпочався із інформативної зус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт нової освітньо-професійні програми підготовки магістрів-біотехнологів 04 вересня 2023

Наші Герої

Щодня ворог завдає нам нового болю, вбиваючи найкращих українських Воїнів. Ще більше боляче, що серед тих, хто тепер захищає Україну у янгольському війську, й випускники нашого навчально-наукового комплексу. 29 липня у Києві попрощалися з випускником Коледжу ресторанного господарства НУХТ Максимом Вороб'єнком, який загинув 26 липня. Максим служив ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші Герої 01 серпня 2022