Н У Х Т

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

12 листопада 2018

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Коваль прочитала лекцію з навчальної дисципліни «Харчові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

На лекцію завітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професор Віктор Доценко, викладачі кафедри, а також фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Під час лекції «Технологія хліба та хлібобулочних виробів в умовах міні-виробництва» викладач охарактеризувала асортимент продукції та особливості її виробництва в умовах пекарні, показники якості хліба, однофазні й двофазні способи приготування тістових мас, а також основні технологічні операції виробництва хліба і хлібобулочних виробів.

Для розкриття теми лекції та набуття студентами теоретичних знань Ольга Коваль використовувала мультимедійну презентацію, що у достатній мірі була наповнена ілюстративним матеріалом (технологічні схеми, таблиці, фото), та роздатковий матеріал.

Лектор на високому науково-педагогічному рівні, системно, послідовно, логічно представила до уваги студентів матеріал, який супроводжувався практичними рекомендаціями щодо впровадження технології хліба і хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства.

Опублікований: 12-11-2018
Читайте також:
Нова програма підтримки науковців з України від Польщі та США

24 березня 2022 року була оголошена нова програма підтримки науковців з України, організована Польською академією наук (PAN) та Національною академією наук США (NAS). Програма відкрита для кандидатів зі ступенем доктора (PhD), які станом на 24 лютого 2022 року були штатними працівниками українського закладу вищої освіти або Інституту НАН України. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова програма підтримки науковців з України від Польщі та США 29 березня 2022

Цікавими прикладами з власного практичного досвіду ілюструють свої лекції наші викладачі

На кафедрі фінансів відбулася ще одна відкрита лекція. Цього разу своїм викладацьким досвідом ділився д.е.н., професор Олексій Лисенок. Він прочитав лекцію «Аналіз ризиків у банку» з дисципліни «Аналіз банківської діяльності». Здобувачі освіти дізналися про сутність банківських ризиків та їх класифікацію, про те, як проводиться аналіз валютного ри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавими прикладами з власного практичного досвіду ілюструють свої лекції наші викладачі 10 листопада 2020

«Артеріум» передав кафедрі біотехнології і мікробіології  новий шейкер-інкубатор

Нещодавно матеріально-технічна база кафедри біотехнології і мікробіології поповнилася новеньким унікальним обладнанням – шейкер-інкубатором, люб’язно подарованим Корпорацією «Артеріум». Обладнання призначене для використання в мікробіологічних і  технологічних лабораторіях. Шейкер використовують для культивування клітин мікроорганізмів, рослин і, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Артеріум» передав кафедрі біотехнології і мікробіології новий шейкер-інкубатор 20 березня 2023

Науково-дослідницька практика: магістранти збирають матеріали для кваліфікаційних робіт

Здобувачки групи ЕКА-1-3М Анастасія Кравчик і Наталія Тимощук проходили науково-дослідницьку практику у ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва НАМН України». У цьому науково-дослідному інституті вирішуються актуальні завдання в галузі медичної екології, токсикології, проблем захисту населення від шкідливих антропогенних чинників довк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-дослідницька практика: магістранти збирають матеріали для кваліфікаційних робіт 22 липня 2024