Н У Х Т

Будь-якою нагодою прокачати свої soft skills користуються наші викладачі

12 серпня 2022

Будь-якою нагодою прокачати свої soft skills користуються наші викладачі

Наші викладачі скористалися черговою нагодою поглибити свої знання та розвинути науково-дидактичні компетенції з точки зору викликів, рішень і перспектив у викладацькій та науково-дослідній діяльності в ході стажування «Навчально-наукова діяльність в сучасному університеті: виклики, рішення, перспективи» від факультету наук про освіту Білостоцького університету (Польща).

Стажування розпочалося 8 серпня і триватиме до 16 вересня. У перший день учасники познайомилися зі спікерами, дізналися про діяльність факультету наук про освіту, загальні положення про стажування, представлені заступницею декана з міжнародного співробітництва факультету наук про освіту UwB, докторкою Мартою Ковальчук-Валедзяк, а також прослухали лекцію завідувача кафедри освітніх та суспільних досліджень, доктора Мирослава Собецького «Міжкультурна комунікація в педагогічній перспективі».

Попереду ще три модулі, що включають лекції, вебінари, практичні заняття. Слухачі курсу покращать свої компетенції у застосуванні різних методів і форм роботи зі студентами (навчання творчому мисленню, праця методом тьюторингу, інтерактивні онлайн-інструменти) та вдосконалять свої дослідницькі навички (написання наукових статей, мистецтво публічних виступів); зможуть оцінити потенційні переваги та проблеми застосування цих методів і форм у своїх навчальних закладах; розроблять конкретні рішення для впровадження нових практик у різні сфери власної науково-педагогічної діяльності.

Після завершення стажування учасники отримають сертифікати про проходження міжнародного стажування загальною тривалістю 180 годин (6 кредитів ECTS).

Бажаємо нашим викладачам цікавої й плідної роботи та успішного прокачування своїх навичок soft skills.

Опублікований: 12-08-2022
Читайте також:
Майбутні фахівці з інжинірингу харчових та біотехнологічних виробництв знайомляться з «Olkom Group»

Компанія «Olkom Group» не потребує реклами. Проте, потребує фахівців з інжинірингу і звертає увагу на наших здобувачів освіти. Як лідер у впровадженні принципів ощадливого виробництва, «Olkom Group» також ділиться досвідом із нашими викладачами та вченими. Радіємо за здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні фахівці з інжинірингу харчових та біотехнологічних виробництв знайомляться з «Olkom Group» 07 листопада 2023

Горизонти знань старшокласників розширюють викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачка кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяна Федоренко відвідала онлайн-урок з хімії для учнів 11 класу середньої загальноосвітньої школи № 242 м. Києва, де в якості запрошеного гостя взяла участь в обговоренні теми «Сучасні силікатні матеріали». Тетяна Федоренко зазначила, що одним із напрямів використання силіцій діоксиду, силікагел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Горизонти знань старшокласників розширюють викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 14 квітня 2021

Наукові досягнення під керівництвом професора кафедри харчової хімії

На кафедрі харчової хімії завжди приділялась особлива увага науковій роботі молодих вчених. Незважаючи на воєнний час, наші викладачі не припиняють свої дослідження та очолюють наукові пошуки здобувачів різних ступенів освіти. Ще зовсім недавно, навесні 2023 року, відбувся надзвичайно змістовний науковий семінар кафедри, де обговорювали дисертацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення під керівництвом професора кафедри харчової хімії 06 лютого 2024

Актуальні й дієві методи управлінського обліку на вебінарі для наших викладачів

Трансформація і дисбаланси сучасного розвитку економіки вимагають від фахівця сьогодення обґрунтування й ухвалення дієвих рішень, спрямованих на подолання нетипових ситуацій. Викладачі кафедри обліку і аудиту, доценти Ірина Колос і Ганна Осадча та старший викладач Світлана Ніколаєнко стали учасницями вебінару «Управлінський облік і стабілізація ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні й дієві методи управлінського обліку на вебінарі для наших викладачів 29 травня 2020