14 листопада 2023 року представники університету – старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ, директор ГО «Ресторанна гільдія», зовнішній стейкхолдер освітньо-професійної програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» Богдан Михайлов, гарант бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування», професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Олег Кузьмін і здобувачі освітньо-професійної програми «Технології харчування» взяли участь у круглому столі «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка висококваліфікованих фахівців», що відбувся на факультеті туризму Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
Богдан Михайлов виступив із доповіддю «Вимоги роботодавців до працівників сфери гостинності: Практичні навички, досвід роботи та реалії сьогодення», присвяченою проблемам сфери гостинності в Україні, впливу сучасних тенденцій та індивідуальному підходу до їх вирішення. Зокрема, він акцентував увагу на нестачі кваліфікованого персоналу й надав пропозиції щодо зміни цієї ситуації: залучення роботодавців до підготовки кадрів, впровадження теоретичного і практичного міжнародного досвіду, застосування переважно неформального стилю спілкування зі здобувачами освіти при викладанні матеріалу, створення можливостей для практичного використання отриманих знань.
Наші учасники вдячні Прикарпатському національному університету імені Василя Стефаника за запрошення та модерацію заходу.