Н У Х Т

Гостьова лекція для першокурсників від фахівців Cityhotel Residence

22 вересня 2025

Гостьова лекція для першокурсників від фахівців Cityhotel Residence

Здобувачі першого курсу освітньої програми «Технології харчування» в межах вивчення дисципліни «Ресторанна справа» прослухали гостьову лекцію «Розвиток закладів ресторанного господарства України. Досвід Cityhotel Residence». Ініціювали захід лекторка дисципліни, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко, асистентка кафедри Марія Омельченко та Людмила Борисова, директорка з персоналу Cityhotel і ресторану Matisse, з якими кафедра активно співпрацює.

Спікер, шеф-кухар Cityhotel Residence Ігор Іскоростенський поділився своїм професійним шляхом, розповів про виклики й перемоги у сфері ресторанного господарства та окреслив головні напрями розвитку індустрії.

Слухачі мали змогу дізнатися про особливості організації сучасних ресторанних процесів, специфіку роботи шеф-кухаря в умовах готельного-ресторанного комплексу, а також про впровадження інновацій, що визначають конкурентоспроможність закладів HoReCa.

Окрему увагу пан Ігор присвятив ресторану Matisse, що діє при Cityhotel. Саме тут народжуються сміливі гастрономічні ідеї, впроваджуються новітні технології та формується унікальний клієнтський досвід. Студенти дізналися, як сучасні концепції поєднуються з високими стандартами сервісу, як автоматизація допомагає контролювати якість і чому персоналізований підхід стає ключем до довіри та лояльності гостей.

Першокурсники переконалися, що ресторанний бізнес – це динамічний світ, де цінуються гнучкість, креативність і постійний розвиток. Формат безпосереднього діалогу з практиками дав їм змогу побачити реальні перспективи, відчути атмосферу індустрії та уявити власну траєкторію зростання в обраній галузі.

Колектив кафедри висловлює подяку гостям за цінний обмін ідеями, плідну співпрацю та внесок у формування практикоорієнтованої освіти.

Опублікований: 22-09-2025
Читайте також:
Яким буде Єдиний вступний іспит до магістратури у 2023 році

Український центр оцінювання якості освіти затвердив загальні характеристики тестів ЄВІ. Визначено кількість завдань із кожного тесту, форми тестових завдань, час, відведений на їхнє виконання, схеми нарахування балів. Цьогоріч для вступу на більшість магістерських програм потрібні результати єдиного вступного іспиту (ЄВІ). Це випробування містити...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яким буде Єдиний вступний іспит до магістратури у 2023 році 27 квітня 2023

Практичні навички мікробіологічної роботи здобувають четвертокурсники-біотехнологи

Наші здобувачі освіти не менше викладачів радіють, що наразі мають можливість відвідувати заняття offline. Зокрема, студентів-біотехнологів особливо тішать лабораторні роботи, на яких вони мають змогу знову поринути у світ мікробіології. Ось і здобувачі групи БТ-4-2 на лабораторних заняттях із дисципліни «Мікробіологія, санітарія та гігієна з осно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички мікробіологічної роботи здобувають четвертокурсники-біотехнологи 23 вересня 2021

Створення контенту за допомогою АІ: повний інструментарій маркетингу та унікальний практичний досвід

Нещодавно на кафедрі маркетингу відбулася гостьова лекція від провідного фахівця в сфері YouTube/TikTok для бізнесу Вʼячеслава Юренка, засновника IT-компанії 4Limes та globalremotestaff.com. Актуальна тема зібрала на вебінарі здобувачів спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» і 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створення контенту за допомогою АІ: повний інструментарій маркетингу та унікальний практичний досвід 28 січня 2025

Про особливості організації крафтового консервного виробництва на гостьовій лекції

На кафедрі технології консервування відбулася цікава й актуальна гостьова лекція. Здобувачі освіти та викладачі познайомилися з власником ТМ «Тарпан» В’ячеславом Жигуном, який розповів про організацію крафтового консервного виробництва на прикладі свого підприємства. «Тарпан» розпочинали з виробництва сиродавлених олій і шротів, постійно навчаючис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості організації крафтового консервного виробництва на гостьовій лекції 22 листопада 2024