Н У Х Т

Перша зустріч з професією

02 жовтня 2023

Перша зустріч з професією

Уже традиційно у вересні першокурсники-біотехнологи починають знайомство з майбутньою професією на дисципліні «Вступ до фаху». На одну з лекцій на запрошення лекторки, доцентки Наталії Грегірчак до них завітав випускник кафедри біотехнології і мікробіології, а нині – менеджер з розвитку персоналу Корпорації «Артеріум» Ігор Ключка. Студенти з цікавістю послухали про його кар’єрний шлях, можливості реалізації себе у різних сферах біотехнологій, особливості навчання в університеті та можливості «прокачки» як hard, так soft skills на власному прикладі, як  здобувача. Адже все це і формує власне цінний багаж випускника і його затребуваність у подальшому на ринку праці.

Також Ігор детально познайомив студентів із Корпорацією «Артеріум» – провідним «гравцем» фармацевтичного ринку України, можливостями, які надає компанія для розвитку потенціалу працівника. 

Здобувачам було цікаво «зазирнути» в середину такого великого підприємства та послухати про посади й лікарські засоби, що є у портфелі компанії. Вони отримали корисну інформацію щодо програми стажування для студентів, яка дає можливість проходити практику, а також залишитися працювати.

Така зустріч, безумовно, дасть поштовх допитливим першокурсникам, як до опанування нових для них дисциплін, так і до активної участі у різних заходах факультету, університету спільно із стейкхолдерами для поглиблення skills.

Колектив кафедри щиро вдячний Ігорю Ключці та Корпорації «Артеріум» за підтримку й запрошує своїх випускників доєднуватися до таких зустрічей зі здобувачами-біотехнологами.

Опублікований: 02-10-2023
Читайте також:
Чи доцільно використовувати методи нейромаркетингу розбиралися наші викладачі

Зловживання методологіями нейронауки та психологічних досліджень сьогодні є гарячою темою в дослідженнях багатьох науковців, особливо в галузі наук, що стосуються виробництва та продажу продуктів харчування. Комерційні інструменти для використання цих методологій продовжують ставати кращими, швидшими та дешевшими. Проте, галузь споживчої нейронауки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи доцільно використовувати методи нейромаркетингу розбиралися наші викладачі 27 січня 2023

Перший науковий захід нового навчального року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Перший науковий захід у 2019-2020 навчальному році – науковий семінар «Сучасні аспекти використання пряно-ароматичних трав та спецій у закладах ресторанного господарства» проведений кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України 27 вересня 2019 р. Захід відбувся завдяки с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший науковий захід нового навчального року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 30 вересня 2019

Інформаційні технології бенчмаркінгу у сфері HoReCa опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 травня 2022 року відбувся гостьовий лекторій від менеджерки проєкту «Hotel Matrix» Єлізавети Рудельової для здобувачів освіти другого курсу освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». До освітнього онлайн-івенту також долучилися першокурсники у рамка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформаційні технології бенчмаркінгу у сфері HoReCa опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 27 травня 2022

Безпека в міському середовищі у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 березня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у круглому столі «Протидія терористичним актам у міському середовищі містобудівними та архітектурно-планувальними засобами». Організатори заходу – кафедра будівництва та архітектури Київського міжнародного університету спільно з кафедрою дизайну Українського гу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безпека в міському середовищі у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 06 березня 2023