Н У Х Т

Перша зустріч з професією

02 жовтня 2023

Перша зустріч з професією

Уже традиційно у вересні першокурсники-біотехнологи починають знайомство з майбутньою професією на дисципліні «Вступ до фаху». На одну з лекцій на запрошення лекторки, доцентки Наталії Грегірчак до них завітав випускник кафедри біотехнології і мікробіології, а нині – менеджер з розвитку персоналу Корпорації «Артеріум» Ігор Ключка. Студенти з цікавістю послухали про його кар’єрний шлях, можливості реалізації себе у різних сферах біотехнологій, особливості навчання в університеті та можливості «прокачки» як hard, так soft skills на власному прикладі, як  здобувача. Адже все це і формує власне цінний багаж випускника і його затребуваність у подальшому на ринку праці.

Також Ігор детально познайомив студентів із Корпорацією «Артеріум» – провідним «гравцем» фармацевтичного ринку України, можливостями, які надає компанія для розвитку потенціалу працівника. 

Здобувачам було цікаво «зазирнути» в середину такого великого підприємства та послухати про посади й лікарські засоби, що є у портфелі компанії. Вони отримали корисну інформацію щодо програми стажування для студентів, яка дає можливість проходити практику, а також залишитися працювати.

Така зустріч, безумовно, дасть поштовх допитливим першокурсникам, як до опанування нових для них дисциплін, так і до активної участі у різних заходах факультету, університету спільно із стейкхолдерами для поглиблення skills.

Колектив кафедри щиро вдячний Ігорю Ключці та Корпорації «Артеріум» за підтримку й запрошує своїх випускників доєднуватися до таких зустрічей зі здобувачами-біотехнологами.

Опублікований: 02-10-2023
Читайте також:
Онлайн майстер-клас «Прийняття рішень»

Ранок починається не з кави, ранок починається з онлайн майстер-класу, який провела сертифікований бізнес-тренер ТОВ «Triglav International» (стратегічний партнер Корпорації «Артеріум») Тетяна Ковтонюк. Її основна рекомендація – «Приймаючи рішення, головне вчасно зупинитись!». Учасниками заходу стали студенти-біотехнологи. Це не перший захід, який...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн майстер-клас «Прийняття рішень» 15 квітня 2020

Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізгнсу імені проф. В.Ф. Доценка продовжується другий етап кулінарного ONLINE-конкурсу «Масниця-Fest 2023». За активної підтримки завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорки Олександри Нєміріч, гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 лютого 2023

Переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з ISM 2018

Нещодавно переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з Міжнародної кондитерської виставки ISM 2018 у Кельні (Німеччина). Для студентів дуже важливо постійно підживлювати свій ентузіазм по відношенню до обраної спеціальності. Якщо довгий час вивчати лише суху теорію, то рано чи пізно нудьга візьме верх. Нині для повноцін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з ISM 2018 08 лютого 2018

Перші кроки науково-дослідницької практики магістрантів

Нещодавно у магістрантів освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» розпочалася науково-дослідницька практика, яка передбачає проведення досліджень і збір матеріалів, необхідних для виконання кваліфікаційної роботи. Здобувачка Лілія Присяжнюк проходить практику на ПрАТ «Українська технологічна компанія», спеціалізованій на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки науково-дослідницької практики магістрантів 03 липня 2024