Н У Х Т

Успішними захистами дипломних робіт і здачею кваліфікаційних іспитів підтверджують наші студенти якість свого навчання

03 лютого 2017

Успішними захистами дипломних робіт і здачею кваліфікаційних іспитів підтверджують наші студенти якість свого навчання

У Свалявському технічному коледжі нашого університету завершилися комплексні державні іспити у студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» освітнього  рівня «молодший спеціаліст» денної форми навчання та захист дипломних робіт студентів денної форми навчання спеціальності «Бродильне виробництво і виноробство»

Державні екзаменаційні комісії відзначили високий рівень підготовки студентів.

Білети комплексного державного іспиту відповідали напрямку фахової підготовки і в сукупності дали можливість зробити висновок про якісну підготовку студентів-випускників.

Представлені до захисту дипломні роботи були присвячені вивченню актуальних питань підвищення ефективності виробництва, організації функціонування виноробних підприємств, впровадженню сучасного передового обладнання вітчизняних і закордонних виробників.

Особливу увагу привернули дипломні роботи студентів: Вікторії Гнатовської стосовно ефективності використання сучасних допоміжних матеріалів для оброблення ігристих виноматеріалів із метою підвищення ефективності освітлення та збереження піноутворюючої здатності;  Оксани Фурдь і Христини Гебеш, у роботах яких передбачене впровадження сучасного виноробного обладнання на етапах перероблення винограду та освітлення сусла; Івана Дички, в якій запропоноване оброблення м'язги  мультиензимним комплексом ферментних препаратів пектолітичної і целюлолітичної дії з  метою збільшення виходу сусла з плодово-ягідної сировини.

Вітаємо студентів із успішним завершенням навчання й бажаємо плідної професійної діяльності!

Опублікований: 03-02-2017
Читайте також:
320 цьогорічних випускників Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ отримали дипломи

30 червня 2018 року в приміщенні актової зали Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася урочиста подія – випуск груп 2018 року. Із привітальним словом до випускників звернулися директор коледжу Віра Кузнецова, духовний наставник, отець Михайло, голови державної кваліфікаційної комісії Володимир Васьків і Михайло Дми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

320 цьогорічних випускників Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ отримали дипломи 03 липня 2018

Блискуча перемога у конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»!

Наша талановита молодь – здобувачка освітнього ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» Олександра Колягіна та магістерка з харчових технологій Марія Омельченко під керівництвом професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна вибороли перше місце на IV Всеукраїнському конкурсі студ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискуча перемога у конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»! 03 травня 2024

Співпраця з роботодавцями продовжується

Освіта наразі є надважливою темою, яка потребує співпраці як між зовнішніми стейкхолдерами, так і внутрішніми учасниками освітнього процесу. Адже пандемія останніх років і війна корінним чином вплинули на підходи до реалізації освітнього процесу. Деякі здобувачі почали навчатися онлайн, але через відсутність електроенергії втратили можливість навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця з роботодавцями продовжується 06 лютого 2023

Чоловіча збірна університету з футзалу «НУХТ-2» розгромила команду НАВС у матчі Першої ліги

17 лютого у спортивному комплексі НПУ ім. Драгоманова в рамках перенесеного першого туру Першої ліги з футзалу між київськими ВНЗ, зіграли наша збірна команда «НУХТ-2» і команда НАВС. Загалом вся гра пройшла під диктовку нашої команди, яка продемонструвала дуже впевнену та цікаву гру. Вперше наші збірники засмутили голкіпера суперника на 8-й хвили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чоловіча збірна університету з футзалу «НУХТ-2» розгромила команду НАВС у матчі Першої ліги 20 лютого 2017