Н У Х Т

Успішними захистами дипломних робіт і здачею кваліфікаційних іспитів підтверджують наші студенти якість свого навчання

03 лютого 2017

Успішними захистами дипломних робіт і здачею кваліфікаційних іспитів підтверджують наші студенти якість свого навчання

У Свалявському технічному коледжі нашого університету завершилися комплексні державні іспити у студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» освітнього  рівня «молодший спеціаліст» денної форми навчання та захист дипломних робіт студентів денної форми навчання спеціальності «Бродильне виробництво і виноробство»

Державні екзаменаційні комісії відзначили високий рівень підготовки студентів.

Білети комплексного державного іспиту відповідали напрямку фахової підготовки і в сукупності дали можливість зробити висновок про якісну підготовку студентів-випускників.

Представлені до захисту дипломні роботи були присвячені вивченню актуальних питань підвищення ефективності виробництва, організації функціонування виноробних підприємств, впровадженню сучасного передового обладнання вітчизняних і закордонних виробників.

Особливу увагу привернули дипломні роботи студентів: Вікторії Гнатовської стосовно ефективності використання сучасних допоміжних матеріалів для оброблення ігристих виноматеріалів із метою підвищення ефективності освітлення та збереження піноутворюючої здатності;  Оксани Фурдь і Христини Гебеш, у роботах яких передбачене впровадження сучасного виноробного обладнання на етапах перероблення винограду та освітлення сусла; Івана Дички, в якій запропоноване оброблення м'язги  мультиензимним комплексом ферментних препаратів пектолітичної і целюлолітичної дії з  метою збільшення виходу сусла з плодово-ягідної сировини.

Вітаємо студентів із успішним завершенням навчання й бажаємо плідної професійної діяльності!

Опублікований: 03-02-2017
Читайте також:
Важливий етап професійного зростання долають бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочалися захисти дипломних проектів студентів денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом «Харчові технології». Для досягнення поставленої мети – успішного захисту дипломних проєктів, студенти наполегливо працювали та творчо підходили до вирішення технологічних за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап професійного зростання долають бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 червня 2019

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії «BioTestLab»

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії «BioTestLab», які запрошували студентів старших курсів на офіційне працевлаштування. «BioTestLab» – єдиний в Україні приватний виробник широкої лінійки ветеринарних імунобіологічних препаратів: вакцин для птахів, кроликів, свиней, великої рогатої худоби та діагностичних тест-с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії «BioTestLab» 28 березня 2018

Низку важливих рішень прийняла вчена рада університету на плановому засіданні

28 березня відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор Анатолій Українець традиційно розпочав його з вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручення відзнак. Подяки ректора з цінними подарунками отримали голови студентських рад – факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Петренко і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Низку важливих рішень прийняла вчена рада університету на плановому засіданні 28 березня 2019

На базі кафедри готельно-ресторанної справи відбувся ІІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування»

16-17 травня на базі кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за організаційної підтримки Коледжу ресторанного господарства НУХТ відбувся ІІІ (національний) етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» для студентів закладів освіти, що здійснюють підготов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі кафедри готельно-ресторанної справи відбувся ІІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» 17 травня 2018