Н У Х Т

Відбулися збори трудового колективу факультету біотехнології та екологічного контролю

13 вересня 2018

Відбулися збори трудового колективу факультету біотехнології та екологічного контролю

13 вересня відбулися збори трудового колективу факультету біотехнології та екологічного контролю, на яких були присутні співробітники кафедр факультету - біотехнології і мікробіології; екології та збалансованого природокористування; хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, фізичного виховання.

Відкрила збори декан факультету Наталія Грегірчак, яка оголосила про кадрові зміни на факультеті та представила заступника декана з навчальної роботи Юрія Резніченка.

Колектив факультету був ознайомлений з особливостями літньої вступної кампанії, зокрема зі зменшенням місць державного замовлення спеціальностей факультету, були обговорені пріоритетні профорієнтаційні завдання для формування контингенту студентів

Деканом факультету були визначені основні завдання покращення освітньої, наукової, науково-методичної, профорієнтаційної та виховної діяльності факультету на 2018-2019 навчальний рік.

З пропозиціями щодо покращення діяльності факультету, показників навчального процесу, а також щодо особливостей навчально-методичної, наукової, профорієнтаційної та виховної роботи кафедр виступили завідувач кафедри біотехнології і мікробіології Тетяна Пирог, в.о. завідувача кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій, заступник завідувача кафедри екології та збалансованого природокористування Оксана Салавор, завідувач кафедри фізичного виховання Ірина Павлюк. Доповідачі значну увагу приділили результатам вступної кампанії та акредитації освітніх програм випускових кафедр факультету.

Досягнення згадані, проблеми окреслені, перспективи намічені. Трудовий колектив факультету біотехнології та екологічного контролю готовий до нового напруженого навчального року!

Опублікований: 13-09-2018
Читайте також:
Захоплюючі квести першокурсників Навчально-наукового інституту економіки і управління

Наш університет продовжує традицію незабутніх посвят у студенти, але цього разу студентська рада вирішила зробити для першачків щось особливе. Їх посвятна подія була організована у формі захопливого квесту, де студенти виконували завдання, спрямовані на підтримку Української армії та розвиток згуртованості вступників цього року. На початку квесту ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплюючі квести першокурсників Навчально-наукового інституту економіки і управління 08 вересня 2023

Carlsberg Ukraine долучилася до відновлення пошкоджених будівель університету

PJSC Carlsberg Ukraine долучилася до відновлення гуртожитків і навчального корпусу фізичного виховання нашого університету, які зазнали руйнувань унаслідок нічної атаки дронів-камікадзе 30 травня. Carlsberg Ukraine – давній друг і партнер університету. Фахівці компанії читають гостьові лекції здобувачам спеціальності 181 «Харчові технології», бака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Carlsberg Ukraine долучилася до відновлення пошкоджених будівель університету 20 липня 2023

Ще один молодий науковець кафедри технології консервування успішно захистив дисертаційну роботу

6 грудня успішно пройшов випробовування захистом дисертаційного дослідження «Удосконалення технологій переробки сучасних сортів картоплі з отриманням нових напівфабрикатів та консервованих продуктів», виконаного під керівництвом завідувача кафедри харчових технологій Київського кооперативного інституту бізнесу і права, доцента Галини Бандуренко, ас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один молодий науковець кафедри технології консервування успішно захистив дисертаційну роботу 06 грудня 2019

Першокурсники дискутують про харчування різних груп населення

5 травня 2022 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите онлайн-заняття асистента кафедри Артема Ущаповського з дисципліни «Основи нутриціології» для здобувачів вищої освіти першого курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». На занятті були присутні в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Лари...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники дискутують про харчування різних груп населення 10 травня 2022