Н У Х Т

Відбулися збори трудового колективу факультету біотехнології та екологічного контролю

13 вересня 2018

Відбулися збори трудового колективу факультету біотехнології та екологічного контролю

13 вересня відбулися збори трудового колективу факультету біотехнології та екологічного контролю, на яких були присутні співробітники кафедр факультету - біотехнології і мікробіології; екології та збалансованого природокористування; хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, фізичного виховання.

Відкрила збори декан факультету Наталія Грегірчак, яка оголосила про кадрові зміни на факультеті та представила заступника декана з навчальної роботи Юрія Резніченка.

Колектив факультету був ознайомлений з особливостями літньої вступної кампанії, зокрема зі зменшенням місць державного замовлення спеціальностей факультету, були обговорені пріоритетні профорієнтаційні завдання для формування контингенту студентів

Деканом факультету були визначені основні завдання покращення освітньої, наукової, науково-методичної, профорієнтаційної та виховної діяльності факультету на 2018-2019 навчальний рік.

З пропозиціями щодо покращення діяльності факультету, показників навчального процесу, а також щодо особливостей навчально-методичної, наукової, профорієнтаційної та виховної роботи кафедр виступили завідувач кафедри біотехнології і мікробіології Тетяна Пирог, в.о. завідувача кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій, заступник завідувача кафедри екології та збалансованого природокористування Оксана Салавор, завідувач кафедри фізичного виховання Ірина Павлюк. Доповідачі значну увагу приділили результатам вступної кампанії та акредитації освітніх програм випускових кафедр факультету.

Досягнення згадані, проблеми окреслені, перспективи намічені. Трудовий колектив факультету біотехнології та екологічного контролю готовий до нового напруженого навчального року!

Опублікований: 13-09-2018
Читайте також:
Наступний етап: оприлюднені результати конкурсного відбору на місця державного замовлення

Сьогодні оприлюднені рекомендації на навчання на місця державного або регіонального замовлення для здобуття освітнього ступеня «бакалавр». В електронних кабінетах вступників навпроти тієї заяви, за якою є рекомендація на бюджет, статус змінився на «Рекомендовано до зарахування». Для зарахування на місце бюджету такі вступники повинні до 18-ї годин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наступний етап: оприлюднені результати конкурсного відбору на місця державного замовлення 27 серпня 2020

Фахівчині кафедри технології молока і молочних продуктів видали новий навчальний посібник і колективну монографію

Вітаємо фахівчинь кафедри технології молока і молочних продуктів – професорку Олену Грек, доцентку Аллу Тимчук та асистентку Тетяну Пшеничну з виданням нового навчального посібника «Загальні технології харчових виробництв» і монографії «Інноваційні технологічні аспекти перероблення молока на білкові концентрати та сироваткові напої»! У колективній...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівчині кафедри технології молока і молочних продуктів видали новий навчальний посібник і колективну монографію 27 квітня 2021

Насичений тиждень перед Днем відкритих дверей НУХТ кафедри туристичного та готельного бізнесу

Тиждень перед Днем відкритих дверей НУХТ видався дуже активним у плані проведення профорієнтаційних заходів викладачами кафедри туристичного та готельного бізнесу. 26 листопада доцент кафедри Олена Харченко відвідала Опорний навчальний заклад Щасливського навчально-виховного комплексу «Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок». Нас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений тиждень перед Днем відкритих дверей НУХТ кафедри туристичного та готельного бізнесу 28 листопада 2019

Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019!

Наші студенти-переможці конкурсу «Харчові технології-2019» вирушили до Кельну (Німеччина) на Міжнародну виставку кондитерських виробів ISM 2019, де перебуватимуть чотири дні. Програмою поїздки передбачене знайомство з містом, візит до всесвітньо відомого Музею шоколаду і, звичайно ж, відвідування форуму ISM 2019. Першого ж дня студенти відвідали К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019! 29 січня 2019