Н У Х Т

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» знайомляться з роботою вітчизняних броварень

27 травня 2024

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» знайомляться з роботою вітчизняних броварень

Першокурсники освітньої програми «Технології харчування» разом зі своєю кураторкою, доценткою Зоряною Романовою побували на броварні 2085, що знаходиться на арт-заводі «Платформа» в Києві, де в розпал карантину відкрили виробництво пива.

Пивоварня отримала назву 2085, що символізує пиво з майбутнього й натякає на футуристичний погляд команди на світ і пиво зокрема. Все обладнання було привезено зі США, а сама пивоварня декорована за американським зразком. Засновники закладу – Назар Дребот і Валерій Созановський.

Старший пивовар Іван Худолій доступно і яскраво розповів про основні процеси пивоваріння. Першокурсники дізналися, що історія пивоваріння дуже багата та цікава, адже пиво – один із найдревніших напоїв, відомих людству. Перші згадки про варіння пива походять із культури Межиріччя, приблизно 3500-2900 років до нашої ери.

Майбутні технологи-ресторатори розглянули та скуштували солод і хміль – основну сировину для виробництва пива. А на завершення спробували смак творчого натхнення команди пивоварів, продегустувавши пінний напій.

Опублікований: 27-05-2024
Читайте також:
Віримо в Сили оборони та пишаємося бути надійним тилом!

Колектив кафедри гуманітарних дисциплін провів низку заходів, присвячених Дню захисників і захисниць України – святу мужності, незламності й любові до Батьківщини, яке традиційно відзначається разом зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва. Професорка Надія Левицька ознайомила здобувачів освіти з історією вшанування цьо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віримо в Сили оборони та пишаємося бути надійним тилом! 02 жовтня 2025

Майстер-клас для старшокласників Технічного ліцею Дніпровського району м. Києва

Більше 10 років НУХТ співпрацює з Технічним ліцеєм Дніпровського району м. Києва. Нещодавно відбулася зустріч фахівців університету з учнями 9-10-х класів. Метою зустрічі було надання розгорнутої інформації щодо можливості навчання, умов вступу, переваг навчання та  індивідуальних програм доуніверситетської підготовки для абітурієнтів, бажаючих здо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для старшокласників Технічного ліцею Дніпровського району м. Києва 10 травня 2018

Виробничники з Володимир-Волинського побували на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки

Хоча 12 березня 2020 р., у зв’язку з оголошеним у нашому університеті карантином не відбувся Ярмарок вакансій, фахівці Володимир-Волинської птахофабрики торгівельної марки «ЕПІКУР» все одно завітали на кафедру теплоенергетики та холодильної техніки. Хоча їм і не вдалося зустрітися зі здобувачами, вони мали плідну бесіду з викладачами кафедри, доце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничники з Володимир-Волинського побували на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки 13 березня 2020

Засоби відновлення рівноваги – soft skills від фахівців Хартфулнес Інституту

За ініціативи викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, в рамках співпраці НУХТ і Громадської організації «Хартфулнес Інститут», відбулася онлайн-лекція «Йога та медитація як необхідні складові Аюрведичних знань». До події долучилися як здобувачі, так і викладачі нашого університету, Полтавського державного аграрного уніве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засоби відновлення рівноваги – soft skills від фахівців Хартфулнес Інституту 26 лютого 2025