Н У Х Т

Вивчення виробничих процесів та обладнання у реальних умовах

25 october 2024

Вивчення виробничих процесів та обладнання у реальних умовах

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» та освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» 24 жовтня 2024 року поєднали теорію і практику на підприємстві «Еat easy», лідера вітчизняного ринку з виробництва пробіотично-ферментованих напоїв на основі чайного гриба Комбучі.

Із зацікавленням відбулося вивчення виробничих процесів та обладнання в реальних умовах для здобувачів груп ОП-4-7, ОП-4-7ск, ОХ-4-7ск, ОХ-2-7ск, яке провели для них спільно з директором з виробництва Євгеном Хромцем, головним технологом підприємства Назаром Косіковським та старшою технологинею Інною Ренейською викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування доцент Роман Якобчук, професор Валентин Олішевський і наставник Євген Бабко.

Вивчаючи дисципліну «Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній» та «Технологiчне обладнання харчових виробництв», здобувачі ознайомилися з компонуванням приміщень і технологічного обладнання підприємства і набули навиків для його проєктування, з конструкціями та принципами роботи обладнання для підготовки води, екстрагування, бродіння, розливання та укупорювання готового напою в скляну і металеву тару, а також із обладнанням, що працює під внутрішнім статичним тиском, фланцевими з’єднаннями та системами трубопроводів.

Після навчально-практичного зайняття здобувачі взяли участь у дегустації широкої лінійки напоїв торгової марки «Spraga» та висловили свої враження й побажання.

Колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування висловлює щиру подяку за надану можливість проведення заняття, цікаве спілкування, організацію та приділений час особисто директору з виробництва Євгену Хромцю.

Published on: 25-10-2024
Read also:
Здобувачі освіти опановують прийоми покращення якості продуктів із фахівцями галузі

У сучасних умовах проблема безпечності та якості харчових продуктів набула пріоритетного значення і особливої актуальності, стала важливим фактором підвищення рівня життя та забезпечення продовольчої безпеки. Значна увага до цієї проблеми обумовлена збільшенням кількості захворювань, пов’язаних із харчуванням, зростанням небезпеки забруднення сільс...

READ YOURSELF

Здобувачі освіти опановують прийоми покращення якості продуктів із фахівцями галузі 29 november 2023

Широке коло актуальних питань щодо якості та безпечності харчових продуктів обговорили науковці в рамках конференції кафедри експертизи харчових продуктів

11-12 листопада на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася у Zoom-форматі з прямою трансляцією на YouTube V Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів», яку урочисто відкрив проректор з наукової роботи університету к.т.н., доцент Сергій Токарчук. На конференції виступали висококваліфіковані фахівці з Держ...

READ YOURSELF

Широке коло актуальних питань щодо якості та безпечності харчових продуктів обговорили науковці в рамках конференції кафедри експертизи харчових продуктів 15 november 2021

Як пропіарити себе безкоштовно дізналися студенти-фінансисти

27 березня 2019 року на запрошення доцента кафедри фінансів Олени Гнатенко до університету завітала харизматична особистість – піар-фахівець із 20-річним досвідом роботи, засновник і керівник промоушн і продакшин STUDIO RAR, президент Асоціації з розвитку міжнародних відносин «ADRUM»Тетяна Колесніченко. Зустріч відбулася в формі тренінгу «Як пропіа...

READ YOURSELF

Як пропіарити себе безкоштовно дізналися студенти-фінансисти 28 march 2019