Н У Х Т

Заняття студентського науково-дослідного гуртка «Мехатроніка та робототехніка» відбулося в навчальному центрі компанії «Фесто»

28 january 2020

Заняття студентського науково-дослідного гуртка «Мехатроніка та робототехніка» відбулося в навчальному центрі компанії «Фесто»

У новому році на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки продовжив роботу студентський науково-дослідний гурток «Мехатроніка та робототехніка» під керівництвом професора Миколи Якимчука та асистента Ольги Горчакової.

Перше заняття гуртка відбулося в навчальному центрі компанії «Фесто» на новітніх мехатронних модулях, які компанія завезла в Україну наприкінці 2019 року. Дві новітні мехатронні станції компанія «Фесто» надала студентам Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого для підготовки до змагань Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Worldskills Ukraine» в компетенції «Мехатроніка».

Активну участь у підготовці студентів до вирішення задач змагань взяли технічний експерт «Worldskills Norway» Hans Rinde, керівник відділу дидактики компанії «Фесто» Євгеній Риженко та професор кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Микола Якимчук. Під керівництвом професійних викладачів команди студентів монтували та налагоджували мехатронні модулі, програмували їх роботу за допомогою контролерів «Siemens» і моделювали різні технологічні процеси виробництва.

Студенти науково-дослідного гуртка «Мехатроніка та робототехніка» щиро вдячні Hans Rinde та Євгенію Риженку за допомогу в організації та навчанні відповідно до європейських вимог проведення змагань із напрямку «Мехатроніка».

Published on: 28-01-2020
Read also:
Захист курсової – важливий елемент виконання магістерської роботи

Сьогодні відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» здобувачами першого курсу магістратури спеціальності «Біотехнології та біоінженерія». У проведенні захисту брали участь одночасно дві комісії. До складу однієї з комісій увійшли завідувач кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Стабніков, доце...

READ YOURSELF

Захист курсової – важливий елемент виконання магістерської роботи 01 june 2022

Актуальну інформацію про стан і тенденції розвитку галузі отримали викладачі

На початку вересня столиця України зібрала чимало фахівців кондитерської галузі та зацікавлених осіб у рамках щорічної конференції «Кондитерський бізнес», організованої за ініціативи Marko Pack Agency та генеральних партерів заходу – компаній «ІТАК» і «Есаром Юкрейн». Не залишилися осторонь цієї події і викладачі кафедри технології хлібопекарських...

READ YOURSELF

Актуальну інформацію про стан і тенденції розвитку галузі отримали викладачі 11 september 2025

Бібліотечна спільнота України: співпраця та обмін досвідом між бібліотеками ЗВО

23 лютого до Науково-технічної бібліотеки нашого університету завітали представники Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Робоча зустріч була організована науково-методичним центром бібліотек закладів вищої освіти України. Сьогодні в умовах воєнного стану, змішаної та дистанційної форм на...

READ YOURSELF

Бібліотечна спільнота України: співпраця та обмін досвідом між бібліотеками ЗВО 26 february 2024

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 березня студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції отримали унікальну можливість відвідати бізнес-тренінг «Від соціального інтелекту до емоційної сили. Емоційний інтелект як ключ до успіху», який провела HR-менеджер компанії «Штайнер-Україна» Ірина Соболевська. «Штайнер-Україна» – інжинірингова компанія, що представляє інтер...

READ YOURSELF

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 march 2019