Н У Х Т

Заняття студентського науково-дослідного гуртка «Мехатроніка та робототехніка» відбулося в навчальному центрі компанії «Фесто»

28 січня 2020

Заняття студентського науково-дослідного гуртка «Мехатроніка та робототехніка» відбулося в навчальному центрі компанії «Фесто»

У новому році на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки продовжив роботу студентський науково-дослідний гурток «Мехатроніка та робототехніка» під керівництвом професора Миколи Якимчука та асистента Ольги Горчакової.

Перше заняття гуртка відбулося в навчальному центрі компанії «Фесто» на новітніх мехатронних модулях, які компанія завезла в Україну наприкінці 2019 року. Дві новітні мехатронні станції компанія «Фесто» надала студентам Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого для підготовки до змагань Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Worldskills Ukraine» в компетенції «Мехатроніка».

Активну участь у підготовці студентів до вирішення задач змагань взяли технічний експерт «Worldskills Norway» Hans Rinde, керівник відділу дидактики компанії «Фесто» Євгеній Риженко та професор кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Микола Якимчук. Під керівництвом професійних викладачів команди студентів монтували та налагоджували мехатронні модулі, програмували їх роботу за допомогою контролерів «Siemens» і моделювали різні технологічні процеси виробництва.

Студенти науково-дослідного гуртка «Мехатроніка та робототехніка» щиро вдячні Hans Rinde та Євгенію Риженку за допомогу в організації та навчанні відповідно до європейських вимог проведення змагань із напрямку «Мехатроніка».

Опублікований: 28-01-2020
Читайте також:
Викладачі НУХТ діляться своїм досвідом під час тренінгів

Доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва взяла участь у тренінгу «Створення конкурентоспроможного культурного туристичного продукту та фестивалів Приазов’я», який проводила у Генічеську за підтримки програми USAID «Економічна підтримка Східної України» експертка розвитку туризму, представниця правління Асоціації гостиннос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ діляться своїм досвідом під час тренінгів 21 серпня 2020

Профорієнтація від першачків: чому варто вступати на біотехнологію до НУХТ

Марафон профорієнтаційних зустрічей з майбутніми вступниками на факультеті біотехнології та екологічного контролю гідно перейняли першокурсники. Цього разу представником від спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» виступила староста академічної групи БТ-1-1 Анастасія Дорошенко. Вона добре розуміє як важко зробити вибір свого покликання, а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від першачків: чому варто вступати на біотехнологію до НУХТ 17 жовтня 2023

Відкрита лекція на кафедрі харчової хімії: цікаво про токсикологію нітрогенвмісних речовин

Незважаючи на складність і залежність онлайн-навчання від різних форс-мажорних обставин, професорсько-викладацький колектив кафедри харчової хімії нашого університету докладає всі зусилля для того, щоб зміст і наповненість лекцій, практичних і лабораторних занять були не менш цікавими, ніж при проведенні в аудиторіях. Ось і сьогодні відбулось онла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція на кафедрі харчової хімії: цікаво про токсикологію нітрогенвмісних речовин 17 лютого 2021