Н У Х Т

Члени наукового гуртка «Спортивний туризм» здійснили сходження на Говерлу

22 жовтня 2018

Члени наукового гуртка «Спортивний туризм» здійснили сходження на Говерлу

З 18 по 22 жовтня 2018 року, у рамках роботи наукового гуртка «Спортивний туризм» під керівництвом викладача кафедри туристичного та готельного бізнесу Ігоря Рудєва відбулося традиційне колективне сходження на гору Говерла. Участь у туристичному заході брали студенти 2, 3 і 4 курсів спеціальності «Туризм» та їх друзі.

У рамках екскурсійної програми в м. Яремче студенти відвідали цікаву туристичну атракцію «Стежка Довбуша», що проходить по місцях, де в 1738-1745 роках діяли побратими славнозвісного народного месника.

Саме сходження тривало понад 2,5 години, маршрут складав 4 км. Усі туристи успішно здолали підйом і сфотографувалися на вершині.

На завершення наші туристи прогулялися по місту Ворохта.

 

Опублікований: 22-10-2018
Читайте також:
Переможці Міжнародного конкурсу з комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo-2022»

Студенти спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» Сумського фахового коледжу НУХТ увійшли до числа переможців Міжнародного конкурсу з комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo-2022». Серед закладів професійно-технічної освіти в номінації «Растрова графіка» 1 місце посіла студентка групи 2Е-33 Євгенія Виниченко з роботою «Боже, даруй нам свободу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці Міжнародного конкурсу з комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo-2022» 04 січня 2023

Триває активна профорієнтаційна робота

Колективи кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій організували спільну профорієнтаційну зустріч із майбутніми вступниками. Викладачі познайомили учнів зі структу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває активна профорієнтаційна робота 30 жовтня 2023

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний захід «Українські автентичні солодощі»

Традиційно кожного року навесні наставниці академічних груп кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі здобувачами 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій проводять тематичні заходи. Цього року студенти підготували яскраві і змістовні презентації, присвячені українським автентичним солодощам. Українськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний захід «Українські автентичні солодощі» 14 травня 2024

Кадровий «голод» ринку холоду

8 лютого 2024 року представники фірми ТОВ «Термоком» – директор Дмитро Варичев і HR-менеджерка Вікторія Петрович презентували свою організацію здобувачам освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кадровий «голод» ринку холоду 09 лютого 2024