Н У Х Т

Якість знань рекламістів підтверджена захистами

28 лютого 2020

Якість знань рекламістів підтверджена захистами

Блискучі захисти магістрів спеціальності «Журналістика» (освітня програма «Реклама і зв'язки з громадськістю») на кафедрі маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ – підтвердження якості тих знань, які вони отримали в університеті протягом усього навчання.

Цього року магістри обрали для робіт глобальні соціальні проблеми – захист домашніх тварин від жорстокого поводження, боротьба із забрудненням Дніпра,  можливості порозуміння глухих і слабкочуючих людей з тими, хто чує, боротьба із жіночим алкоголізмом і психологічним булінгом тощо.

Головною вимогою кафедри було самостійне обрання тем, які непокоять студентів, а тому розроблення рекламної кампанії, спрямованої на ці соціальні явища, не завершиться просто успішним захистом, а набуде розвитку в майбутній професійній діяльності.

Для досягнення найкращого результату магістранти проводили опитування, досліджували законодавчу підтримку, досвід розв'язання таких проблем в інших країнах, консультувалися з експертами. Та, звісно, радилися із науковими керівниками, які здебільшого не лише викладають в університеті, а й займаються практичною діяльністю.

Усі магістри захистили роботи без задовільних оцінок, а робота Катерини Горської «Розробка рекламної кампанії проти булінгу» була визначена комісією як найкраща.

Викладачі кафедри бажають своїм вихованцям якнайяскравішої професійної реалізації, зокрема й тому, що майже всі вони вже знайшли роботу за фахом.  

Опублікований: 28-02-2020
Читайте також:
Фурор на графській вулиці від колективу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

На День рідного міста Сміла колектив студентів і викладачів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ здійснив справжній фурор у центрі міста на бульварі Бобринського. Опівдні там була розкинута фото-зона, де з величезною насолодою робили світлини містяни, гості та всі бажаючі. Серед учасників фотосесії були помічені іноземці з Франції, США, Мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фурор на графській вулиці від колективу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 17 вересня 2018

Захист технологічної практики – черговий щабель становлення фахівця!

У студентів-біотехнологів завершення технологічної практики традиційно ознаменувалось її успішним захистом. Цього року здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології (БМТ) проходили практику у: ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця», ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», ПрАТ «Індар», ПрАТ «Оболонь», ПрАТ «АК Київводоканал», ТОВ «Вала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист технологічної практики – черговий щабель становлення фахівця! 19 березня 2021

НУХТ на Всеукраїнському тижні харчових технологій-2023

Участь у галузевих виставкових заходах – ідеальна можливість для демонстрації навчального і наукового потенціалу колективу університету та прекрасний інструмент для започаткування й розвитку співпраці зі стейкхолдерами-виробничниками. Тим більше, коли мова йде про виставки такого рівня як «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS UKRAINE» та «BAKERY UKRAIN...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ на Всеукраїнському тижні харчових технологій-2023 20 вересня 2023

Збірна команда співробітників університету – бронзовий призер Київської футзальної ліги

Протягом шести місяців збірна команда співробітників університету з футзалу брала участь у Чемпіонаті Київської футзальної ліги сезону 2018-2019 рр. Фінальна гра відбулася у рідних стінах спорткомплексу НУХТ, де команда продемонструвала чудову гру та виборола третє місце. Склад команди: старший викладач кафедри фізичного виховання Олександр Розпу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збірна команда співробітників університету – бронзовий призер Київської футзальної ліги 18 березня 2019