Н У Х Т

Українки у науці, яким аплодує світ: здобувачка-теплоенергетик взяла участь у конференції

29 february 2024

Українки у науці, яким аплодує світ: здобувачка-теплоенергетик взяла участь у конференції

Здобувачка 4 курсу освітньої програми «Теплоенергетика та енергоефективні технології» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Софія Бойко взяла участь у конференції «Українки у науці, яким аплодує світ», присвяченій Міжнародному дню жінок та дівчат у науці.

Захід організували Громадська організація Центр «Розвиток КСВ» та Всеукраїнська ініціатива «Дівчата STEM» за підтримки партнерів L'oreal Ukraine тa Academy DTEK.

На конференції були презентовані результати важливого дослідження «Інтерес до науки серед дівчат» від U-Report та «Дівчата», а також історії успіху від вже відомих жінок-науковиць, ТОП-10 фіналісток і переможниць премії Української премії L'Oréal-UNESCO «Для жінок у науці», які надихали своїми досягненнями та поділилися секретами вибору кар’єри у науці. Серед них – кандидатка хімічних наук, старша наукова співробітниця Інституту фізичної хімії імені Л. В. Писаржевського Національної академії наук України Ольга Ларіна, докторка хімічних наук, доцентка Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Катерина Теребіленко, професорка кафедри теоретичної фізики імені професора Івана Вакарчука Львівського національного університету імені Івана Франка Христина Гнатенко, кандидатка наук, молодша наукова співробітниця відділу популяційної генетики Державної установи «Інститут харчової біотехнології та геноміки НАН України» Анастасія Рябоконь.

Керівниця з маркетингу та комунікацій Академії ДТЕК Тетяна Шерман виступила з цікавою лекцією про становлення та розвиток Академії, а також запросила на екскурсію по UNIT City.

Подарунки від партнерів і несподіваний перфоманс від Христини Гнатенко, яка виконала відому композицію Вівальді, зробили захід незабутнім.

Published on: 29-02-2024
Read also:
Про комп'ютерну візуалізацію для контролю якості харчових продуктів у лекції партнерів університету з Осієкського університету (Хорватія)

Партнери університету з Осієкського університету (Хорватія) – професори Ясміна Лукінак і Марко Юкіч продовжили цикл лекцій у рамках ІХ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентноздатності». Тема чергової лекції – «Комп'ютер...

READ YOURSELF

Про комп'ютерну візуалізацію для контролю якості харчових продуктів у лекції партнерів університету з Осієкського університету (Хорватія) 14 december 2020

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024»

Здобувачі випускової кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вразили інноваційністю журі Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», що відбувся на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Їх наукова робота «Improvement of...

READ YOURSELF

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024» 09 april 2024

Пишаємося випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають Україну

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка пишається своїми випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають нашу рідну країну. Це Денис Дич, здобувач освіти 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології ха...

READ YOURSELF

Пишаємося випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають Україну 28 june 2022

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт

На кафедрі біотехнології і мікробіології напередодні зимової екзаменаційної сесії відбулася серія зустрічей гарантки освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Вікторії Красінько з магістрантами першого і другого курсів денної та заочної форм здобуття освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», присвя...

READ YOURSELF

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт 20 december 2023