Н У Х Т

Українки у науці, яким аплодує світ: здобувачка-теплоенергетик взяла участь у конференції

29 february 2024

Українки у науці, яким аплодує світ: здобувачка-теплоенергетик взяла участь у конференції

Здобувачка 4 курсу освітньої програми «Теплоенергетика та енергоефективні технології» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Софія Бойко взяла участь у конференції «Українки у науці, яким аплодує світ», присвяченій Міжнародному дню жінок та дівчат у науці.

Захід організували Громадська організація Центр «Розвиток КСВ» та Всеукраїнська ініціатива «Дівчата STEM» за підтримки партнерів L'oreal Ukraine тa Academy DTEK.

На конференції були презентовані результати важливого дослідження «Інтерес до науки серед дівчат» від U-Report та «Дівчата», а також історії успіху від вже відомих жінок-науковиць, ТОП-10 фіналісток і переможниць премії Української премії L'Oréal-UNESCO «Для жінок у науці», які надихали своїми досягненнями та поділилися секретами вибору кар’єри у науці. Серед них – кандидатка хімічних наук, старша наукова співробітниця Інституту фізичної хімії імені Л. В. Писаржевського Національної академії наук України Ольга Ларіна, докторка хімічних наук, доцентка Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Катерина Теребіленко, професорка кафедри теоретичної фізики імені професора Івана Вакарчука Львівського національного університету імені Івана Франка Христина Гнатенко, кандидатка наук, молодша наукова співробітниця відділу популяційної генетики Державної установи «Інститут харчової біотехнології та геноміки НАН України» Анастасія Рябоконь.

Керівниця з маркетингу та комунікацій Академії ДТЕК Тетяна Шерман виступила з цікавою лекцією про становлення та розвиток Академії, а також запросила на екскурсію по UNIT City.

Подарунки від партнерів і несподіваний перфоманс від Христини Гнатенко, яка виконала відому композицію Вівальді, зробили захід незабутнім.

Published on: 29-02-2024
Read also:
Традиційний захід кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у нетрадиційному форматі

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів склалося багато гарних традицій. Одна з них – проводити напередодні Великодня виховний захід, присвячений цьому священному для християн святу. Карантин вніс свої корективи у святкування, проте не завадив викладачам і студентам провести свій традиційний захід, дещо змінивши його формат. ...

READ YOURSELF

Традиційний захід кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у нетрадиційному форматі 22 april 2020

Відбулася ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»

18 вересня в рамках спеціалізованих конференцій у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» відбувся ще один потужний науковий захід – ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». Співорганізаторами конференції виступили асоціація «Укркондпром» та виставкова компанія «АККО Інтернешнл». Модератором...

READ YOURSELF

Відбулася ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» 20 september 2024

Українська філія «Lantmännen Аха» знайомить здобувачів-біотехнологів із особливостями технологічного процесу

Другокурсники-біотехнологи в рамках навчального процесу відвідали українську філію швецької компанії «Lantmännen Аха» – завод з виробництва готових сухих сніданків. Старша технологиня підприємства ознайомила здобувачів із процесами виробництва продукції: від дозування компонентів до кінцевого результату, контролем якості та умовами її зберігання т...

READ YOURSELF

Українська філія «Lantmännen Аха» знайомить здобувачів-біотехнологів із особливостями технологічного процесу 16 november 2023