Н У Х Т

Вручено відзнаки переможцям конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

22 may 2025

Вручено відзнаки переможцям конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

У залі засідань ректорату відбулося урочисте нагородження переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 навчального року.

Нагадаємо, серед переможців Конкурсу – здобувачі освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, які здобувають освіту за освітніми програмами спеціальності 181 «Харчові технології».

І місце посіли Артем Поліщук (група ТБ-4-9) з роботою «Медограй», виконаною під керівництвом професорки Марини Білько, та Ірина Черкас (група ТХ-1-4М) з роботою «Хліб Цілющий», виконаною під керівництвом доцентки Лариси Михонік.

ІІ місце вибороли Юлія Кравцова (група МО-4-2) з роботою «Сиркові вироби», виконаною під керівництвом доцентки Олени Онопрійчук, Поліна Ляхович (група ХЧ-3-3ск) з роботою «Шуліки» і Владислав Ключников (група ХЧ-4-2) з роботою «Чудові еклери» (керівниця двох останніх – професорка Олександра Нєміріч.

Захід пройшов у теплій і святковій атмосфері, зібравши здобувачів освіти, викладачів та адміністрацію.

З вітальним словом до переможців звернулася директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, яка привітала здобувачів освіти з їх науковими здобутками, наголосивши на важливості наукової діяльності у становленні майбутніх фахівців. Вона підкреслила, що такі конкурси є чудовою можливістю для молодих дослідників реалізувати свій науковий потенціал.

До привітань долучилася деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова, яка висловила гордість за успіхи здобувачів свого факультету та побажала їм подальших наукових звершень. Вона зазначила, що наукові дослідження у сфері готельно-ресторанного бізнесу є надзвичайно актуальними та сприяють розвитку галузі.

Заступник голови оргкомітету Конкурсу, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса щиро привітав переможців, відзначивши високий рівень представлених робіт.

До привітань долучилися керівниці наукових робіт – завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч і професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько. Вони поділилися своєю радістю за успіхи своїх здобувачів освіти, адже саме завдяки їх підтримці та настановам студенти змогли реалізувати свої наукові проєкти на високому рівні.

Перемоги наших студентів у Конкурсі стали яскравим свідченням того, що українська наукова спільнота має потужний молодий потенціал. Такі заходи не лише відзначають найкращих, а й надихають інших здобувачів освіти долучатися до наукової діяльності, розвиваючи свої таланти та сприяючи розвитку вітчизняної науки.

Published on: 22-05-2025
Read also:
Нові можливості для співпраці

Незабутнє дійство очікувало тих, кому вдалося потрапити на спеціально організований Київською торгово-економічною палатою (КТЕП), Комітетом жінок-підприємниць КТЕП і Товариством з обмеженою відповідальністю «Фірма «ФАВОР» захід – круглий стіл «Сила жінок – сила нації», який відбувся 10 липня 2025 року в залі «QUOROOM» бізнес-центру «IQ Business Cen...

READ YOURSELF

Нові можливості для співпраці 15 july 2025

Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини

Завідувач кафедри технології м`яса і м`ясних продуктів Василь Пасічний, професорка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька стали учасниками воркшопу «Смарт-спеціалізація: ...

READ YOURSELF

Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини 05 july 2021

В Інституті продовольчих ресурсів НААН України розпочали переддипломну практику наші магістранти

На кафедрах університету значну увагу приділяють практичній підготовці майбутніх фахівців, для чого активно розвивають плідну співпрацю з провідними підприємствами, науковими і дослідницькими установами. Не виключення і кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, де з 14 січня 2019 року розпочалася виробнича та переддипломна пр...

READ YOURSELF

В Інституті продовольчих ресурсів НААН України розпочали переддипломну практику наші магістранти 22 january 2019

Міжнародне стажування гаранта

Гарантка освітньо-професійної програми «Менеджмент», доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Світлана Дунда пройшла міжнародне стажування в Краківському економічному університеті (Польща) за темою «Нові та інноваційні методи навчання» у форматі онлайн. У процесі стажування гарантка ознайомилась із особливостями європейської та польської си...

READ YOURSELF

Міжнародне стажування гаранта 08 december 2022