Н У Х Т

Вручено відзнаки переможцям конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

22 травня 2025

Вручено відзнаки переможцям конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

У залі засідань ректорату відбулося урочисте нагородження переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 навчального року.

Нагадаємо, серед переможців Конкурсу – здобувачі освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, які здобувають освіту за освітніми програмами спеціальності 181 «Харчові технології».

І місце посіли Артем Поліщук (група ТБ-4-9) з роботою «Медограй», виконаною під керівництвом професорки Марини Білько, та Ірина Черкас (група ТХ-1-4М) з роботою «Хліб Цілющий», виконаною під керівництвом доцентки Лариси Михонік.

ІІ місце вибороли Юлія Кравцова (група МО-4-2) з роботою «Сиркові вироби», виконаною під керівництвом доцентки Олени Онопрійчук, Поліна Ляхович (група ХЧ-3-3ск) з роботою «Шуліки» і Владислав Ключников (група ХЧ-4-2) з роботою «Чудові еклери» (керівниця двох останніх – професорка Олександра Нєміріч.

Захід пройшов у теплій і святковій атмосфері, зібравши здобувачів освіти, викладачів та адміністрацію.

З вітальним словом до переможців звернулася директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, яка привітала здобувачів освіти з їх науковими здобутками, наголосивши на важливості наукової діяльності у становленні майбутніх фахівців. Вона підкреслила, що такі конкурси є чудовою можливістю для молодих дослідників реалізувати свій науковий потенціал.

До привітань долучилася деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова, яка висловила гордість за успіхи здобувачів свого факультету та побажала їм подальших наукових звершень. Вона зазначила, що наукові дослідження у сфері готельно-ресторанного бізнесу є надзвичайно актуальними та сприяють розвитку галузі.

Заступник голови оргкомітету Конкурсу, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса щиро привітав переможців, відзначивши високий рівень представлених робіт.

До привітань долучилися керівниці наукових робіт – завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч і професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько. Вони поділилися своєю радістю за успіхи своїх здобувачів освіти, адже саме завдяки їх підтримці та настановам студенти змогли реалізувати свої наукові проєкти на високому рівні.

Перемоги наших студентів у Конкурсі стали яскравим свідченням того, що українська наукова спільнота має потужний молодий потенціал. Такі заходи не лише відзначають найкращих, а й надихають інших здобувачів освіти долучатися до наукової діяльності, розвиваючи свої таланти та сприяючи розвитку вітчизняної науки.

Опублікований: 22-05-2025
Читайте також:
На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочата підготовка магістрів за новою освітньою програмою

3 вересня 2018 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів вперше розпочато навчання студентів освітнього ступеню «Магістр» за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів». Із особливостями органічного виробництва в Україні та світі студентів ознайомили спеціальний гість – виконавчий директор Федерації органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочата підготовка магістрів за новою освітньою програмою 04 вересня 2018

Підвищення кваліфікації викладачів триває!

Доцент кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Андрій Мошенський пройшов курс від академії M3DS, присвячений використанню Unreal Engine для розроблення ігор. M3DS – це приватний університет у Скоп'є (Північна Македонія), який спеціалізується на підготовці фахівців із 3D-моделювання. Виш пропонує онлайн-курси в цій галуз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації викладачів триває! 29 грудня 2023

Challenges до Дня вишиванки у фахових коледжах НУХТ

Яскраво відзначили Всесвітній день української вишиванки у відокремлених структурних підрозділах нашого університету. Щороку Вінницький фаховий коледж НУХТ відзначає День вишиванки різноманітними заходами: конкурсом на кращу вишиванку, проведенням патріотичних  флешмобів тощо. Не стали на заваді цьогорічного свята карантинні заходи, адже студрада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Challenges до Дня вишиванки у фахових коледжах НУХТ 22 травня 2020

Третьокурсники-фінансисти вивчали роботу бюджетного симулятора ОТГ

Центр соціально-економічних досліджень CASE Україна за підтримки USAID/DOBRE та Бюро з питань демократії, прав людини та праці Державного департаменту США (DRL) провели презентацію інструментів контролю бюджетних витрат на місцевому рівні: бюджетного симулятора ОТГ та інтерактивних бюджетів школи, медзакладу. У заході взяли участь студенти третьог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-фінансисти вивчали роботу бюджетного симулятора ОТГ 05 червня 2019