Н У Х Т

Магістранти вражають рівнем кваліфікації

16 лютого 2023

Магістранти вражають рівнем кваліфікації

14 лютого 2023 року на кафедрі технології консервування відбулося найскладніше засідання екзаменаційної комісії (ЕК) в умовах військового стану із захисту магістерських робіт здобувачів освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів», «Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів».

До складу ЕК увійшли голова Ради директорів «Спілки молочних підприємств України» Вадим Чагаровський (голова комісії), професори Олександр Бессараб і Віталій Шутюк, доцентки Тетяна Левківська і Ольга Дущак (секретарка).

Засідання почалося під час повітряної тривоги з дотриманням правил безпеки членів комісії та здобувачів.

Комісія заслухала усі заявлені доповіді здобувачів освіти та високо оцінила рівень їх кваліфікаційних робіт, виконаних у таких складних умовах.

За результатами захисту члени ЕК присвоїли освітній ступінь «Магістр» Олександрі Лукіянік, Катерині Іванишіній, Ганні Пшеничній, Руслану Королю і Андрію Пархомчуку. Вітаємо випускників!

Опублікований: 16-02-2023
Читайте також:
Про соціальну значимість професії технолога-харчовика дізналися київські школярі

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко відвідала середню школу І-ІІІ ступенів № 245 Оболонського району міста Києва, де зустрілася та поспілкувалася з учнями випускних класів. Майбутні абітурієнти дізналися про спеціальності, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти в нашому університеті, про переваги н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про соціальну значимість професії технолога-харчовика дізналися київські школярі 14 березня 2024

Уперше здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходять практику у Німеччині

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів продовжує розширювати зв’язки з іноземними профільними підприємствами харчової промисловості. На початку цього навчального року здобувачі кафедри розпочали практику на підприємстві ТОВ «Гіакоббе Паста ГмбХ» (м. Бітбург, Німеччина). Підприємство спеціалізується на виробництві широкого асорт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уперше здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходять практику у Німеччині 14 вересня 2021

Тренінг від корпорації «Артеріум» відбувся на факультеті біотехнології та екологічного контролю

На факультеті біотехнології та екологічного контролю відбувся цікавий тренінг «Аргументація. Вчимося не сперечатися» від корпорації «Артеріум» для студентів 4 та 5 курсів. Неофіційним гаслом тренінгу була назва бестселера відомого американського психолога Даніеля Канемана «Думай повільно… вирішуй швидко». Після короткого привітання тренер корпорати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг від корпорації «Артеріум» відбувся на факультеті біотехнології та екологічного контролю 10 травня 2017

День безпечного Інтернету для маркетологів

У рамках Дня безпечного Інтернету 12 лютого старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко провела інтерактивне заняття «Чари кіберзахисту» для першокурсників освітньої програми «Маркетинг». Захід поєднав у собі навчання цифровій безпеці та елементи магічного світу, що зробило його не тільки корисним, а й надзвичайно цікавим для студентів. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День безпечного Інтернету для маркетологів 12 лютого 2025