Н У Х Т

Магістранти вражають рівнем кваліфікації

16 лютого 2023

Магістранти вражають рівнем кваліфікації

14 лютого 2023 року на кафедрі технології консервування відбулося найскладніше засідання екзаменаційної комісії (ЕК) в умовах військового стану із захисту магістерських робіт здобувачів освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів», «Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів».

До складу ЕК увійшли голова Ради директорів «Спілки молочних підприємств України» Вадим Чагаровський (голова комісії), професори Олександр Бессараб і Віталій Шутюк, доцентки Тетяна Левківська і Ольга Дущак (секретарка).

Засідання почалося під час повітряної тривоги з дотриманням правил безпеки членів комісії та здобувачів.

Комісія заслухала усі заявлені доповіді здобувачів освіти та високо оцінила рівень їх кваліфікаційних робіт, виконаних у таких складних умовах.

За результатами захисту члени ЕК присвоїли освітній ступінь «Магістр» Олександрі Лукіянік, Катерині Іванишіній, Ганні Пшеничній, Руслану Королю і Андрію Пархомчуку. Вітаємо випускників!

Опублікований: 16-02-2023
Читайте також:
Жіноча команда НУХТ – володар Кубку України з пляжного футболу!

9-12 вересня студентські команди закладів вищої освіти нашої країни змагалися за Кубок України з пляжного футболу. Проведення Кубку було відновлене у минулому році після багаторічної перерви, і першим його володарем стала чоловіча команда НУХТ! Цього року вперше у розіграші Кубку брали участь жіночі студентські команди. І першим в історії України ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Жіноча команда НУХТ – володар Кубку України з пляжного футболу! 14 вересня 2020

Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м'яса і молока: науковці презентують здобутки

21 вересня наукова програма нашого університеті на Всеукраїнському тижні харчових технологій продовжилася Міжнародною науково-практичною конференцію «Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м'яса і молока», що була спільно організована кафедрами технології м’яса і м’ясних продуктів та молока і молочних продуктів. Відкрили роботу конференці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м'яса і молока: науковці презентують здобутки 21 вересня 2023

На варті фінансових ризиків підприємства…

Здобувачі освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» за ініціативи доцентки Світлани Бойко приєдналися до вебінару-воркшопу «Як належна перевірка компаній та осіб допоможе бізнесу керувати ризиками сьогодення», організованого компанією «YouControl». На прикладі кейсів була проведена перевірка всіх ризиків потенційних контрагент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На варті фінансових ризиків підприємства… 31 березня 2023

Онлайн-зустрічі з майбутніми вступниками

Колектив Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ продовжує активно спілкуватися з майбутніми вступниками та їх батьками на онлайн-конференціях, презентуючи свій навчальний заклад. Напередодні новорічних свят зустріч була присвячена студентському життю у коледжі. Студенти  розповідали про цікаве студентське життя, особисті лайфхаки прожив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-зустрічі з майбутніми вступниками 08 січня 2021