Н У Х Т

Фахівці Науково-технічної бібліотеки провели вебінар

04 лютого 2021

Фахівці Науково-технічної бібліотеки провели вебінар

4 лютого у форматі Zoom-конференції відбувся вебінар «Можливості платформи ScienceDirect. Або як отримати максимум користі?».

Під час зустрічі фахівцями Науково-технічної бібліотеки університету були розкриті питання роботи платформи ScienceDirect, яка є найбільшою базою даних компанії Elsevier. Зокрема – створення облікового запису, можливість перегляду списку документів відкритого доступу, загальні правила пошуку наукового контенту.

Також було ґрунтовно роз’яснено, що у зв’язку з карантинно-обмежувальними заходами співробітники та здобувачі освіти нашого університету мають можливість віддалено користуватися базами даних Scopus і ScienceDirect. Для цього необхідно заповнити онлайн-форму, розміщену на вебсайті бібліотеки, та відповідно до інструкції пройти авторизацію для налаштування віддаленого доступу.

Наприкінці заходу спікерка Інна Путіліна подякувала слухачам за участь у вебінарі та висловила надію на подальшу співпрацю.

Опублікований: 04-02-2021
Читайте також:
Харчування – епігенетичний ключ до здорового довголіття

17-18 лютого 2024 р. відбувся ІV Opinion Leaders Міждисциплінарний симпозіум нутриціології та дієтології «Харчування як епігенетичний ключ: від фетального програмування до здорового довголіття», у роботі якого взяли участь представники нашого університету, зокрема викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Наталія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчування – епігенетичний ключ до здорового довголіття 19 лютого 2024

Визначено переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

З метою підтримки обдарованої молоді та створення умов для її творчого зростання, в університеті відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології». Для об’єктивного оцінювання конкурсних робіт до складу комісії увійшли провідні фахівці з різних структурних підрозділів університету: в.о. завід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначено переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 14 лютого 2025

Правила і порядок експорту-імпорту органічної продукції опанували магістранти

21 жовтня 2024 року відповідно до плану роботи кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася відкрита лекція доцентки Наталії Фалендиш з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правила і порядок експорту-імпорту органічної продукції опанували магістранти 23 жовтня 2024