11 червня 2018 року розпочалося навчання викладачів НУХТ, доцента кафедри технології молока і молочних продуктів Наталії Ющенко, доцента кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Петруши та аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасії Шевченко у HAS Hogeschool за підтримки FoodTechLink Ukraine та Посольства Королівства Нідерландів у Києві за участі Dutch-Ukrainian Dairy Centre Нідерландсько-Український Молочний Центр за програмою PIB Food Tech Link.
Відбувся надзвичайно активний старт навчання. Наші викладачі відзначають прекрасну атмосферу, чудових викладачів, інноваційні методи навчання та актуальні теми, вмотивованих і професійних учасників навчання з України, цікаві заняття теоретичного і практичного змісту, роботу в класах і лабораторії.
Учасники програми вже встигли відвідати компанію з виробництва обладнання для сортування і оброблення овочів і салатів Sormac Vegetable processing equipment, компанію з вирощування моркви Fossa Eugenia та свиноферму Cornelissen Varkens, а також підготували персональні навчальні плани. Вони в очікуванні продовження навчання!