8 квітня 2024 року здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та гарантом програми Олегом Кузьміним взяли учать у вебінарі «Як управляти прибутковістю ресторану за допомогою фінансової звітності».
Під час прямого ефіру вони почули практичні поради від власника та СЕО мережі «Salateira» Олександра Савілова та його співрозмовника Кирила Куницького.
Учасники воркшопу дізналися про ключові помилки, які роблять керівники закладів ресторанного господарства у фінансовому управлінні, а також навчилися основним правилам для ефективного управління рестораном. Завдяки обговоренню регулярності менеджменту та важливих показників, які необхідно відстежувати, здобувачі освіти отримали цінні інструменти для підвищення прибутковості своїх майбутніх закладів.
Зустріч також надала можливість ознайомитися зі сучасними рішеннями та збагатитися порадами з автоматизації, які можуть сприяти зростанню бізнесу в галузі ресторанного господарства. Ефективна фінансова модель та її вплив на прибуток і витрати стали однією з ключових тем обговорення.
У підсумку, бакалаври мають практичні поради та інструменти, які можуть використовувати на практиці для ефективного управління рестораном і підвищення його прибутковості.
Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції дякує Олександру Савілову та Кирилу Куницькому за професійний захід!