Н У Х Т

Бакалаври-технологи харчування дізнаються про управління прибутковістю ресторанного бізнесу

09 квітня 2024

Бакалаври-технологи харчування дізнаються про управління прибутковістю ресторанного бізнесу

8 квітня 2024 року здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та гарантом програми Олегом Кузьміним взяли учать у вебінарі «Як управляти прибутковістю ресторану за допомогою фінансової звітності».

Під час прямого ефіру вони почули практичні поради від власника та СЕО мережі «Salateira» Олександра Савілова та його співрозмовника Кирила Куницького.

Учасники воркшопу дізналися про ключові помилки, які роблять керівники закладів ресторанного господарства у фінансовому управлінні, а також навчилися основним правилам для ефективного управління рестораном. Завдяки обговоренню регулярності менеджменту та важливих показників, які необхідно відстежувати, здобувачі освіти отримали цінні інструменти для підвищення прибутковості своїх майбутніх закладів.

Зустріч також надала можливість ознайомитися зі сучасними рішеннями та збагатитися порадами з автоматизації, які можуть сприяти зростанню бізнесу в галузі ресторанного господарства. Ефективна фінансова модель та її вплив на прибуток і витрати стали однією з ключових тем обговорення.

У підсумку, бакалаври мають практичні поради та інструменти, які можуть використовувати на практиці для ефективного управління рестораном і підвищення його прибутковості.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції дякує Олександру Савілову та Кирилу Куницькому за професійний захід!

Опублікований: 09-04-2024
Читайте також:
Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці і відділу охорони праці та техніки безпеки НУХТ вітають з Днем охорони праці

28 квітня Україна разом із усім світом відзначає День охорони праці. Цього року Міжнародною організацією праці визначений девіз Дня охорони праці – «Зупинимо пандемію: безпека здоров’я на роботі може врятувати життя». Завдання роботодавця – створити безпечні умови праці на робочих місцях. Атака нового коронавірусу – випробування не лише людського ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці і відділу охорони праці та техніки безпеки НУХТ вітають з Днем охорони праці 28 квітня 2020

Друковане слово поєднало Схід і Захід

До дня Святого Миколая студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ придбали патріотичну літературу для вихованців Слов’янської школи. Філософські роздуми Василя Сухомлинського, поезія Ліни Костенко, історія українського козацтва, розповідь про Героїв Небесної Сотні, події в Криму, енциклопедична література – це неповний пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Друковане слово поєднало Схід і Захід 20 січня 2017

Професор кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів виступив експертом у проєкті ТРК «Україна»

Викладачі й науковці нашого університету мають беззаперечний авторитет і серед колег, і серед широкої громадськості. Тому вони, коли дозволяє час, часто виступають експертами у різних телевізійних і радіопрограмах, надаючи глядачам і слухачам ґрунтовну інформацію щодо технологій, маркування, термінів і умов зберігання харчових продуктів, косметични...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів виступив експертом у проєкті ТРК «Україна» 13 жовтня 2020

Студенти факультету автоматизації і комп’ютерних систем захищають честь університету на KPI-Open 2018

2 липня розпочалася Тринадцята міжнародна студентська олімпіада з програмування імені С.А. Лебедєва і В.М. Глушкова KPI-Open 2018, що відбувається на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», починаючи з 2006 року. Олімпіада KPI-Open – одне з найбільших очних змагань із програмув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти факультету автоматизації і комп’ютерних систем захищають честь університету на KPI-Open 2018 03 липня 2018