Н У Х Т

Професорка НУХТ увійшла до експертної групи з розроблення тестових завдань національного рівня для вступу до магістратури

10 квітня 2023

Професорка НУХТ увійшла до експертної групи з розроблення тестових завдань національного рівня для вступу до магістратури

У колективу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ з’явилася можливість безпосередньо взяти участь у процесі формування бази тестів національного рівня для вступу до магістратури за спеціальностями 073, 075, 076 в галузі знань 07 «Управління та адміністрування».

За підсумками конкурсного відбору, що проводився Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти», до експертної групи з розроблення тестових завдань увійшла наша провідна викладачка, докторка економічних наук, професорка кафедри економіки праці та менеджменту, гарантка магістерської освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» Світлана Бурлуцька.

Нині добігає кінця п’ятиденний тренінг для розробників і рецензентів тестових завдань (073-075-076) єдиного фахового вступного випробування до магістратури.

За підсумками плідних тренінгових занять наша викладачка отримала величезний фаховий досвід щодо принципів підвищення «валідності» за результатами тестування потенційних кандидатів до вступу до магістратури. Це дуже гарна новина для Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ та всієї університетської спільноти. Участь у процесі формування бази тестів національного рівня для вступу до магістратури є важливим кроком для покращення процесу підготовки та відбору майбутніх магістрів.

«Сподіваюся, що моя участь у якості експерта та рецензента у розробленні предметних тестових завдань з управління та адміністрування єдиного фахового вступного випробування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра, мої фахові напрацювання, успішний досвід акредитації освітньої програми за спеціальністю 073 «Менеджмент» в якості гаранта стануть в нагоді Навчально-науковому інституту економіки і управління НУХТ в подальшій інтеграції до Європейського простору вищої освіти», – зазначила Світлана Бурлуцька.

Опублікований: 10-04-2023
Читайте також:
У дії систему якості НАССР у провідному закладі швидкого харчування побачили студенти-експерти

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга та Анастасія Чорна разом із студентами спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» відвідали один із столичних закладів швидкого харчування «МакДональдз», що знаходиться на вул. Гетьмана, 1-А. Обмеженість виробничих приміщень закладу не дозволяє проводити екскур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У дії систему якості НАССР у провідному закладі швидкого харчування побачили студенти-експерти 25 березня 2019

Організація практичної підготовки здобувачів на кафедрі технології цукру і підготовки води

Однією з найстарших в нашому університеті є кафедра технології цукру і підготовки води. Маючи давні славні традиції підготовки високоякісних фахівців галузі для України й інших країн світу, її науково-викладацький склад дуже відповідально ставиться до організації навчального процесу, однією із вагомих і важливих складових якого є практична підготов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Організація практичної підготовки здобувачів на кафедрі технології цукру і підготовки води 19 листопада 2020

Відкрите лабораторне заняття для бакалаврів на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту

31 жовтня 2023 року відбулося відкрите лабораторне заняття старшого викладача кафедри електропостачання і енергоменеджменту Дмитра Коломійця на тему «Вимірювання параметрів роботи трифазних кіл змінного струму за симетричного та несиметричного навантаження при з'єднанні приймачів у зірку». Вивчення цієї теми передбачено програмою обов’язкової дисц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите лабораторне заняття для бакалаврів на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту 01 листопада 2023

Нове покоління магістрантів до реалізації освітньо-професійної програми готове!

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулася зустріч магістрантів І курсу з гаранткою освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», професоркою Галиною Сімахіною. Кафедра вперше реалізовуватиме освітньо-професійну програму для такої нестандартної групи – всі здобувачі мають різну базову підг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове покоління магістрантів до реалізації освітньо-професійної програми готове! 21 вересня 2023