Н У Х Т

Професорка НУХТ увійшла до експертної групи з розроблення тестових завдань національного рівня для вступу до магістратури

10 квітня 2023

Професорка НУХТ увійшла до експертної групи з розроблення тестових завдань національного рівня для вступу до магістратури

У колективу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ з’явилася можливість безпосередньо взяти участь у процесі формування бази тестів національного рівня для вступу до магістратури за спеціальностями 073, 075, 076 в галузі знань 07 «Управління та адміністрування».

За підсумками конкурсного відбору, що проводився Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти», до експертної групи з розроблення тестових завдань увійшла наша провідна викладачка, докторка економічних наук, професорка кафедри економіки праці та менеджменту, гарантка магістерської освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» Світлана Бурлуцька.

Нині добігає кінця п’ятиденний тренінг для розробників і рецензентів тестових завдань (073-075-076) єдиного фахового вступного випробування до магістратури.

За підсумками плідних тренінгових занять наша викладачка отримала величезний фаховий досвід щодо принципів підвищення «валідності» за результатами тестування потенційних кандидатів до вступу до магістратури. Це дуже гарна новина для Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ та всієї університетської спільноти. Участь у процесі формування бази тестів національного рівня для вступу до магістратури є важливим кроком для покращення процесу підготовки та відбору майбутніх магістрів.

«Сподіваюся, що моя участь у якості експерта та рецензента у розробленні предметних тестових завдань з управління та адміністрування єдиного фахового вступного випробування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра, мої фахові напрацювання, успішний досвід акредитації освітньої програми за спеціальністю 073 «Менеджмент» в якості гаранта стануть в нагоді Навчально-науковому інституту економіки і управління НУХТ в подальшій інтеграції до Європейського простору вищої освіти», – зазначила Світлана Бурлуцька.

Опублікований: 10-04-2023
Читайте також:
Міжуніверситетська співпраця кафедри готельно-ресторанної справи для підвищення якості підготовки фахівців

16-17 травня 2024 року професорка кафедри готельно-ресторанної справи, докторка технічних наук Тетяна Сильчук взяла участь у роботі ХIII Всеукраїнської конференції студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності» Одеського національного технологічного університету (ОНАХТ). Під час роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжуніверситетська співпраця кафедри готельно-ресторанної справи для підвищення якості підготовки фахівців 20 травня 2024

Там, де біотехнологія та фармація в одному флаконі

Попри значну кількість закладів вищої освіти України, вітчизняні компанії мають неабиякі проблеми з добором кваліфікованого персоналу, тому намагаються шукати своїх майбутніх працівників уже на студентській лаві, пропонуючи їм проходити практику на своїх виробництвах.  Один зі способів підготовки молодих фахівців для майбутньої роботи на виробницт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Там, де біотехнологія та фармація в одному флаконі 23 жовтня 2019

Введенські ліцеїсти на кафедрі експертизи харчових продуктів

На кафедру експертизи харчових продуктів знову завітали гості. Цього разу професорка, академік УАН Оксана Шульга і доцентка Анастасія Чорна знайомили з нашим університетом учнів ліцею № 107 «Введенський» м. Києва. Не обійшлося і без профорієнтаційної родзинки кафедри – майстер-класу з визначення якості та можливої фальсифікації харчових продуктів і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Введенські ліцеїсти на кафедрі експертизи харчових продуктів 29 квітня 2024

Практика – невід’ємна компонента якісної підготовки фахівців на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Захистом звітів із виробничої та професійної практик завершився весняний семестр для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр». Як і у минулі роки колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції доклав максимум зусиль, щоб задовольнити здобувачів освіти у їх виборі місця проходження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика – невід’ємна компонента якісної підготовки фахівців на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 01 липня 2025