Н У Х Т

Професорка НУХТ увійшла до експертної групи з розроблення тестових завдань національного рівня для вступу до магістратури

10 квітня 2023

Професорка НУХТ увійшла до експертної групи з розроблення тестових завдань національного рівня для вступу до магістратури

У колективу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ з’явилася можливість безпосередньо взяти участь у процесі формування бази тестів національного рівня для вступу до магістратури за спеціальностями 073, 075, 076 в галузі знань 07 «Управління та адміністрування».

За підсумками конкурсного відбору, що проводився Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти», до експертної групи з розроблення тестових завдань увійшла наша провідна викладачка, докторка економічних наук, професорка кафедри економіки праці та менеджменту, гарантка магістерської освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» Світлана Бурлуцька.

Нині добігає кінця п’ятиденний тренінг для розробників і рецензентів тестових завдань (073-075-076) єдиного фахового вступного випробування до магістратури.

За підсумками плідних тренінгових занять наша викладачка отримала величезний фаховий досвід щодо принципів підвищення «валідності» за результатами тестування потенційних кандидатів до вступу до магістратури. Це дуже гарна новина для Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ та всієї університетської спільноти. Участь у процесі формування бази тестів національного рівня для вступу до магістратури є важливим кроком для покращення процесу підготовки та відбору майбутніх магістрів.

«Сподіваюся, що моя участь у якості експерта та рецензента у розробленні предметних тестових завдань з управління та адміністрування єдиного фахового вступного випробування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра, мої фахові напрацювання, успішний досвід акредитації освітньої програми за спеціальністю 073 «Менеджмент» в якості гаранта стануть в нагоді Навчально-науковому інституту економіки і управління НУХТ в подальшій інтеграції до Європейського простору вищої освіти», – зазначила Світлана Бурлуцька.

Опублікований: 10-04-2023
Читайте також:
Триває знайомство першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з вітчизняним готельним господарством

Кураторські години кафедри готельно-ресторанної справи – це цікаві виїзні екскурсії підприємствами гостинності. Здобувачі освіти академічних груп ГС-1-5 і ГС-1-6 разом зі своїми наставницями, доценткою Ларисою Шаран і старшою викладачкою Аліною Ковтун відвідали готельне підприємство VitaPark «Борисфен». Познайомила з готельною мережею та закладом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває знайомство першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з вітчизняним готельним господарством 20 жовтня 2023

Мотиваційні листи: типова помилка

Шановні вступники! У 2024 році усі ви маєте подавати мотиваційні листи, це – складова частина заяви на вступ. Перед тим, як його писати радимо уважно ознайомитися з вимогами до мотиваційного листа вступника до нашого університету. Для написання гарного мотиваційного листа вам потрібно вибрати найважливішу інформацію, яка найкраще розкаже про ваші...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотиваційні листи: типова помилка 25 липня 2024

Наші викладачі виступили спікерами на круглому столі у Вінниці

Професор кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Василь Пасічний і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф. Доценка Ірина Корецька 6 жовтня виступили з доповідями на Всеукраїнському круглому столі «Ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі виступили спікерами на круглому столі у Вінниці 07 жовтня 2025

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

12 березня День гостинності кафедри у форматі онлайн провели викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції. Зустрічала гостей завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч. Викладачі кафедри, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька та Володимир Захаров розповіли слухачам зі Львівського фахового коледжу харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 12 березня 2024